Advocaat Almelo

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Almelo die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Almelo verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Almelo – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Almelo gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Almelo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Almelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Daarlerveen, Vriezenveen en Westerhaar Vriezenveensche Wijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Almelo

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Almelo? Het kan lastig zijn om de juiste advocaat in Almelo te zoeken voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Wegens deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Almelo die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Almelo
 • Ontslag aanvechten in Almelo
 • Personen- en Familierecht advocaat Almelo
 • Arbeidsrecht advocaat Almelo
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Almelo
 • Strafrecht advocaat Almelo
 • Letselschade advocaat Almelo
 • Ondernemingsrecht advocaat Almelo
 • Civielrecht advocaat Almelo
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Almelo

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Almelo

Een regionaal advocatenkantoor in Almelo kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Almelo helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans verlangd, maar zeker wanneer het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Almelo is dat je over het algemeen een mens in de omgeving hebt. Dat is efficiënt, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe wanneer je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Almelo

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Almelo

Het is van belang dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Almelo, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Almelo zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk geding voor de rechter. Het gaat hier dus primair om affaires die niet sec met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je het liefste juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Almelo. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Almelo jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Almelo

Een jurist in Almelo mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Almelo niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Almelo verricht kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Echter, hoe prima een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet uitvoeren. Hou er dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Almelo?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Almelo.

Letselschade advocaat Almelo

Een letselschade advocaat in Almelo kan je begeleiden om een passende claim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een andere aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Almelo helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan uitsluitend het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een medische ingreep. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Almelo is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Almelo vindt je vrijblijvend, voordelig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Almelo.

Letselschade advocaat Almelo zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Almelo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Almelo

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Almelo in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Almelo heeft verstand van allemaal arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Almelo.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Almelo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Almelo en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Almelo

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Almelo. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Almelo wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Almelo? Een juiste kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Almelo echt heel eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Almelo in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Almelo in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Almelo

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Almelo

Had dit veel sneller moeten doen

29 juni 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook veel meer op.

- Karin van den Heuvel

Goede juridische bijstand

18 juni 2024

Geholpen door iemand die heel erg met me meeleeft, enorm fijn.

- Femke van de Velde

Correct geregeld

13 juni 2024

Vlug de goede persoon gevonden, fijn!

- Niels de Bruijn

Inderdaad zoals gehoopt

2 juni 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Richard de Jong

Betrouwbare raadsman gevonden

28 mei 2024

Erg solide en passend advies ontvangen door de raadsman.

- Hanneke de Ruiter

Erg tevreden met onze raadsman

24 mei 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een eersterangs advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Top

- Paul de Leeuw

Procedure gewonnen!

17 mei 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Annemieke Boer

Snel en juiste advocaat gevonden

6 mei 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Adrianus Jacobs

Uitermate vakkundig

30 april 2024

Mijn advocaat had onmiskenbaar veel ervaring in zijn discipline. Dat gaf veel duidelijkheid gedurende het traject..

- Edwin Peeters

Uitgelichte advocatenkantoren uit Almelo

Professionals Almelo

Twentepoort Oost 61
7609 RG Almelo
Nederland

0800-12128
https://professionalsalmelo.nl/advocaat

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/

Van der Linden & Hofstede Advocaten B.V.

Ootmarsumsestraat 104
7602 JP Almelo
Nederland

0546 861 000
https://advocaten.site/van-der-linden-hofstede-advocaten-bv/081393090000