Arbeidsrecht advocaat

Snel contact met een geschikte arbeidsrecht advocaat met onze handige tool

✓ Lokale advocatenkantoren
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk vrijblijvend 3 arbeidsrecht advocaten & bespaar tot 40%
Vul het formulier in en wij introduceren jou vrijblijvend aan arbeidsrecht advocaten uit jouw regio. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle info voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over het zoeken van de juiste arbeidsrecht advocaat.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Vlugge offerte

19 juni 2022

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Prins

Aangenaam verrast

7 juni 2022

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anouk de Vos

We zijn persoonlijk begeleid

3 juni 2022

Iedere stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Janneke de Leeuw

Onverwacht een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is hierdoor veel minder.

25 mei 2022

- Patrick van Dam

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2022

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Hendrik Hofman

erg betaalbaar

13 mei 2022

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Advocaatkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simone van der Linden

Werkt goed dit

6 mei 2022

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Advocaatkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Martine van de Veen

Aangenaam verrast

26 april 2022

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabine Bosman

Prettige service

24 april 2022

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Advocaatkaart!

- Bram Vos

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Een kundige arbeidsrecht advocaat vinden

We zien dat er elk jaar een groot aantal mensen zijn die te maken krijgen met arbeidsrecht op de werkvloer. Het is meestal een onprettige situatie wanneer je hiermee te maken krijgt. Een arbeidsconflict is namelijk niet waar je op zit te wachten.

Gelukkig is het altijd mogelijk om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen, deze zal aan je zijde staan om tot een oplossing te komen. In dit artikel laten we jou stap voor stap zien waar je op moet letten bij het zoeken van een arbeidsrecht advocaat ten tijde van een bepaald arbeidsconflict.

arbeidsrecht advocaat zoeken

Wie kan er een arbeidsrecht advocaat inschakelen

Een van de vragen die je mogelijk hebt, is wanneer het moment is aangebroken om een arbeidsrecht advocaat te zoeken. De arbeidsrecht advocaat zal de persoon zijn die aan de slag gaat om een bepaald arbeidsconflict te verhelpen en om tot een oplossing te komen. In de meeste gevallen zal hij zorgen voor een bepaalde compromis tussen de partijen, al is het natuurlijk ook mogelijk om de zaak voor te laten komen voor de rechter. Een groot aantal mensen raakt verwikkeld in een conflict, of je het nu leuk vindt of niet. De arbeidsrecht advocaat is dan ook vooral voor de mensen bij wie het conflict niet op een normale manier kan worden opgelost. Zo is de advocaat er om je verhaal aan te horen en om een plan van aanpak op te stellen. Het is de beste manier om ervoor te zorgen dat een arbeidsconflict niet al te ver uit de hand loopt, vaak willen de mensen wel gewoon blijven werken bij het bedrijf. Dankzij een advocaat heb je in ieder geval bijstand als het aankomt op het arbeidsrecht.

Ik ben op zoek naar een arbeidsrecht advocaat

Wanneer je de keuze maakt om op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat dan kunnen wij enkele tips meegeven. Zo is het belangrijk om te bekijken wat je nu het liefst als uitkomst ziet in deze betreffende zaak. Zet voor jezelf uiteen wat voor soort gevolg je graag wilt zien na afloop van het voorkomen of wat je nu eigenlijk wilt bereiken. Een arbeidsrecht advocaat is er voor veel verschillende soorten taken, zo zal hij onder andere bepaalde overeenkomsten kunnen opstellen die dienen ter oplossing van het geschil. De advocaat die zich in het specifiek richt tot arbeidsrecht weet dan ook alles af van de rechten die jou toekomen als werknemer of als werkgever. Vaak zal deze erg veel kennis in pacht hebben, dit zorgt er dan ook voor dat je bij een arbeidsrecht advocaat terecht kan voor alle mogelijke juridische adviezen.

Wanneer men gaat zoeken naar een arbeidsrecht advocaat dan is het verstandig om te letten op de mate van expertise van deze persoon. Zo moet je goed kijken of die persoon die je op het oog hebt ook echt daadwerkelijk gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Normale juristen weten nu eenmaal niet alles af van het arbeidsrecht, hierdoor zijn zij minder geschikt. Door dit goed na te vragen zal je uitkomen bij de beste jurist arbeidsrecht die je maar kunt vinden. De specifieke kennis zal ervoor zorgen dat het conflict veel sneller kan worden opgelost.

Verwikkeld in een arbeidsconflict? Laat je dan bijstaan door een arbeidsrechtadvocaat

Voordelen van de arbeidsrecht advocaat

Op de eerste plaats is het door middel van deze advocaat het mogelijk om effectief het geschil op te lossen. De advocaat weet precies hoe je in een onderhandeling moet gaan om de oplossing te creëren voor dat geschil. Van het benaderen van de mensen tot aan een gesprek met de baas. Dit is allemaal mogelijk bij een jurist, hierdoor hoeft het geen lastig proces te zijn.

Daarnaast is het zo dat je door middel van een jurist arbeidsrecht veel problemen kunt voorkomen voor het verhelpen van dit geschil. Dit komt door het feit dat een advocaat je ook kan adviseren hoe je tot een oplossing komt, in plaats van het fel aanvechten van het geschil. We zien vaak dat conflicten te ver zijn gevorderd doordat niemand naar elkaar luistert, de jurist kan je hiermee helpen. Tevens zal de advocaat bekijken wat mogelijke oplossingen er zou kunnen komen voor bijvoorbeeld het aanvechten van ontslag op staande voet

Waarover kan een arbeidsrecht advocaat je informeren?

 • Ontslagrecht
 • Transitievergoeding
 • Overgang van onderneming
 • Ziekte en doorbetaling van loon
 • Ziekte en ontslag
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
 • Aanpassing arbeidsvoorwaarden
 • Demotie
 • Vaststellingsovereenkomst
 • (Bedrijfs) reglementen
 • CAO’s
 • Wet normering topinkomens
 • Arbowetgeving
 • Wet arbeid vreemdelingen
 • Managementovereenkomst
 • Bestuurders/DGA
 • Wet DBA
 • Overeenkomst van opdracht voor ZZP’ers en freelancers
 • Modelcontracten
 • Ambtenarenrecht

Een advocaat arbeidsrecht zoeken – handige tips

arbeidsrecht advocaat vinden

Wanneer je op zoek bent naar een advocaat die aansluit bij het soort conflict wat jij ondervindt binnen het bedrijf zou je er goed aan doen om deze tips even door te lezen. Eerst zal je moeten kijken of de jurist aansluit bij wat jij zoekt. Wanneer het maar een klein conflict is zal het altijd handiger een stuk makkelijker zijn om zelf in gesprek te gaan met je baas of met je werknemer. Dit heeft te maken met de onderlinge band tussen de mensen, bij een klein bedrijf is deze vaak sterker.

Voor de mensen die grote conflicten hebben die men niet meer kan oplossen door te praten is een advocaat ook een uitstekende keuze. Hij kan je helpen bij het laten voorkomen van de zaak. Een conflict zal toch soms worden uitgevochten ten overstaan van de rechter. Als je dit gedaan hebt zal je moeten kijken naar de arbeidsrecht advocaat die je op het oog hebt. Door vragen te stellen zal je in een oogopslag kunnen zien wat voor persoon het is. Op basis van deze informatie zal je een keuze kunnen maken. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale advocaten die ontslag op staande voet behandelen.

Een professionele advocaat arbeidsrecht vinden dankzij een offerte

Wanneer je een aanvraag verstuurt voor de werkzaamheden van een arbeidsrecht jurist wil je zien wie je voor je hebt tijdens de gesprekken. Wees duidelijk in jouw aanvraag, dit maakt het voor het advocatenkantoor een stuk makkelijker. Zij zoeken dan de mensen die qua specialisaties geheel aansluiten bij het soort conflict wat je ondervindt. Er zijn een hoop goede advocaten te vinden in de regio. Een arbeidsconflict verhelpen hoeft niet al te ingewikkeld te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld ontslag op staande voet aanvechten op een efficiënte manier.

Een advocaat arbeidsrecht – advies voor jouw geschil

Het benaderen van een arbeidsrecht advocaat biedt dus erg veel voordelen, dit zal wel duidelijk zijn na het lezen van dit artikel. Door middel van de arbeidsrecht advocaat is het mogelijk om een arbeidsconflict makkelijk en vooral snel op de lossen. Met de bovenstaande tips is het vinden van een advocaat toch makkelijker dan voorheen. Dankzij onze 3 offertes kun je vandaag nog in contact kunnen komen met de beste arbeidsrecht advocaat die je maar kunt vinden in de regio.

Vraag direct voordelig en vrijblijvend offertes aan van de beste arbeidsrecht advocaten!

Veelgestelde vragen over het zoeken naar een arbeidsrecht advocaat

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!