Advocaat Amersfoort

Behoefte aan een top advocaat uit Amersfoort die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Amersfoort verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Amersfoort – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Amersfoort gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Amersfoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Amersfoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Maarn, Maarsbergen en Woudenberg bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Amersfoort

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Amersfoort zoekt, je gemiddeld genomen niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Amersfoort een nare. Toch is het zoeken van de passende advocaat in Amersfoort een klus die belangrijk is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Amersfoort en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Bovendien is een advocaat veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Amersfoort een belangrijke taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je onwijs in je expeditie naar een passende advocaat in Amersfoort. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Amersfoort
 • Ontslag aanvechten in Amersfoort
 • Personen- en Familierecht advocaat Amersfoort
 • Arbeidsrecht advocaat Amersfoort
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Amersfoort
 • Strafrecht advocaat Amersfoort
 • Letselschade advocaat Amersfoort
 • Ondernemingsrecht advocaat Amersfoort
 • Civielrecht advocaat Amersfoort
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Amersfoort

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Amersfoort

Een advocatenkantoor in Amersfoort heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Amersfoort helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is extra fijn indien het gaat over lastige juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Amersfoort heb je natuurlijk iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Amersfoort

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Amersfoort

Los van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Amersfoort te vinden. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de expertise heeft om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Amersfoort staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze uiterst competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Amersfoort te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er enigszins contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Amersfoort je je het fijnste voelt. Deze persoonlijke klik is essentieel, het inhuren van een advocaat is wel een geweldig persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Amersfoort, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Amersfoort

Ga als je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Amersfoort. Op de allereerste plaats is het mogelijk om sommige werkzaamheden te laten uitvoeren door een jurist in Amersfoort. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Amersfoort niet beëdigd en mag daarom de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit via een jurist in Amersfoort een optie.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Amersfoort de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Amersfoort?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Amersfoort.

Letselschade advocaat Amersfoort

Mogelijkerwijs denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Amersfoort voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die kundige letselschade advocaat in Amersfoort te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Amersfoort om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Amersfoort.

Letselschade advocaat Amersfoort zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Amersfoort zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Amersfoort

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Amersfoort. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers sneller tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je kwestie. En zo ben je ook gegarandeerd van competent advies op maat.

Daarna hoef je uitsluitend nog maar een consult in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Amersfoort.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Amersfoort en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Amersfoort

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amersfoort. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Amersfoort wel van pas komen gedurende dit veranderingsproces. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten taken die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je natuurlijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Amersfoort? Een juiste kandidaat tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Amersfoort echt zeer makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Amersfoort in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Amersfoort in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Amersfoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Amersfoort

Uit elkaar gaan ging vertrouwd

27 april 2024

Door mijn advocaat geen moeilijkheden gehad tijdens de scheiding van mijn partner.

- Robin van de Wal

We zijn persoonlijk bijgestaan

15 april 2024

Iedere fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Karin Bosman

Domweg prima

10 april 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Maaike Prins

Zoals bedacht

4 april 2024

Aanbod was keurig.

- Patrick van der Horst

Juridische ondersteuning was plezierig

28 maart 2024

Geholpen door een persoon die geweldig met me meeleeft, erg aangenaam.

- Johan van der Meer

Gewoon goed

17 maart 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Dennis van Veen

Rechtzaak gewonnen!

15 maart 2024

Door mijn uitstekende raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn toeleveringsbedrijf.

- Willem van der Linden

Voortdurend bereikbaar voor aanvragen

3 maart 2024

Goed bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Marinus Kuijpers

Betrouwbare advocaat gevonden

28 februari 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Bastiaan van der Heijden

Uitgelichte advocatenkantoren uit Amersfoort

Professionals Amersfoort

Ruimtevaart 22
3824 MX Amersfoort
Nederland

0800-12128
https://professionalsamersfoort.nl/advocaat

Ben Touhami Advocatenkantoor

Spacelab 43
3824 MR Amersfoort
Nederland

033 303 1438
https://bentouhami.nl/

Advocatenkantoor The Legal Department

Schothorsterlaan 11
3822 NA Amersfoort
Nederland

033 203 0669
http://www.legaldep.nl/