Advocaat Apeldoorn

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Apeldoorn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Apeldoorn verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Apeldoorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Apeldoorn gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Apeldoorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Apeldoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vaassen, Teuge en Nijbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Apeldoorn

Het mag begrijpelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Apeldoorn zoekt, je gemiddeld niet in een allerbeste bui bent. Vaak is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Apeldoorn een vervelende. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Apeldoorn vinden. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt misschien dat het handig is om alles vlug achter de rug te hebben en daardoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of wellicht de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om een aantal partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Apeldoorn en de andere, op het gebied van prijzen en kennisgebieden. Tevens is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Apeldoorn een belangrijke taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Apeldoorn je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Apeldoorn
 • Ontslag aanvechten in Apeldoorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Apeldoorn
 • Arbeidsrecht advocaat Apeldoorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Apeldoorn
 • Strafrecht advocaat Apeldoorn
 • Letselschade advocaat Apeldoorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Apeldoorn
 • Civielrecht advocaat Apeldoorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Apeldoorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Apeldoorn

Een plaatselijk advocatenkantoor in Apeldoorn kan beslist uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn diverse kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Apeldoorn inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is doorgaans verlangd, maar vooral wanneer het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Apeldoorn is dat je altijd nog een mens in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo voordelig.

Alle advocatenkantoren uit Apeldoorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Apeldoorn

Om de geschikte persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Apeldoorn. Advocaten in Apeldoorn zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszaak voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet sec met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een onenigheid eerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator meestal juist weer goed van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Apeldoorn. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Apeldoorn hoofdzakelijk gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Apeldoorn

Een jurist in Apeldoorn mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Apeldoorn, kijk dan allereerst zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, als je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar hoe goed een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is mogelijk raadzaam om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Apeldoorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Apeldoorn.

Letselschade advocaat Apeldoorn

Loop je bij een ongeval waarin een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Apeldoorn je begeleiden. Dat kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Apeldoorn je op weg. Je moet dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Apeldoorn is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Apeldoorn vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Apeldoorn.

Letselschade advocaat Apeldoorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Apeldoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Apeldoorn

Indien je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Apeldoorn in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Apeldoorn terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies vandaar is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Apeldoorn.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Apeldoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Apeldoorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Apeldoorn

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Apeldoorn. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Apeldoorn hebben bij dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Apeldoorn? Een goede gegadigde tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het finaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Apeldoorn echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Apeldoorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Apeldoorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Apeldoorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Apeldoorn

Raadsman met verstand

18 juni 2024

Voelbaar deskundige raadsman getroffen. Dat hielp heel erg.

- Nathalie Koning

Een persoon die snapt waar die het over heeft

10 juni 2024

Direct de geschikte man gevonden. Grandioos!

- Dennis Kuipers

Hele zaak vakkundig begeleid

6 juni 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Hanneke Evers

Gewoon goed

26 mei 2024

Helder en vlot. Dank!

- Angelique van den Heuvel

Uiteindelijk gerechtigheid

20 mei 2024

Na weken afwachten eindelijk in het gelijk gesteld.

- Thijs Hermans

Echt een deskundige

15 mei 2024

Een nare periode afgesloten na het ontstaan van letselschade, maar de compensatie was behoorlijk, door mijn jurist!

- Remco Smits

Domweg degelijk

5 mei 2024

Uitstekende advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Maarten van den Broek

Gewoonweg vertrouwd

28 april 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo fijn zou zijn.

- Cornelis de Bruin

Vertrouwde partij

26 april 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Hendrika Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Apeldoorn

Professionals Apeldoorn

Tweelingenlaan 4
7324 AM Apeldoorn
Nederland

0800-12128
https://professionalsapeldoorn.nl/advocaat

B J H L Brouwer

Deventerstraat 29
7311 LT Apeldoorn
Nederland

055 576 6294
http://www.b2-advocaten.nl/

Kantoor Dreef advocatuur en bemiddeling

Deventerstraat 474
7325 XW Apeldoorn
Nederland

055 303 0000
http://www.kantoordreef.nl/