Advocaat Brielle

Wil jij een professionele advocaat in Brielle die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Brielle verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Brielle – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Brielle gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Brielle
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brielle, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwartewaal, Oostvoorne en Tinte bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Brielle

Ben jij op zoek naar een passende en professionele advocaat in Brielle? Het kan lastig zijn om de geschikte advocaat in Brielle te vinden voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds plezierig is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je expeditie naar een advocaat in Brielle. Met deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Brielle die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Brielle
 • Ontslag aanvechten in Brielle
 • Personen- en Familierecht advocaat Brielle
 • Arbeidsrecht advocaat Brielle
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Brielle
 • Strafrecht advocaat Brielle
 • Letselschade advocaat Brielle
 • Ondernemingsrecht advocaat Brielle
 • Civielrecht advocaat Brielle
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Brielle

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Brielle

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Brielle een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die immer op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een geschikte oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Brielle kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Brielle. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist tevens altijd een verstandig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zo veel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Brielle werkbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Brielle

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Brielle

Om de passende personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Brielle. Advocaten in Brielle zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Brielle. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Brielle jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Brielle

Er zijn gevallen waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Brielle. Je kunt een jurist in Brielle namelijk vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Brielle niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Brielle kan je daarbij helpen.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Brielle verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Brielle?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Brielle.

Letselschade advocaat Brielle

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Brielle wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die passende letselschade advocaat in Brielle te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan expliciet naar een letselschade advocaat in Brielle om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Brielle.

Letselschade advocaat Brielle zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Brielle zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Brielle

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van diverse advocatenkantoren aan te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Brielle. In de offerteaanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Brielle die jij dan werkelijk zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van bekwaam advies op maat.

Aansluitend hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Middels dit gesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die veelvuldig met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van beslissend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Brielle.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Brielle en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Brielle

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare affaire, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer goede afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Brielle zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Brielle te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Brielle is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Brielle veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Brielle in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Brielle in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Brielle

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Brielle

Prima geregeld.

21 mei 2024

Vlot en begrijpelijk geregeld. Dank je wel!

- Hendrik van Doorn

Verstand van regelgeving

18 mei 2024

Zoals vermoed, zeer kundig.

- Jelle van den Bosch

Snel en juiste raadsman gevonden

5 mei 2024

Ondanks de spoed kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Manon van Dongen

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

29 april 2024

Dankzij mijn jurist de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Johannes Jonker

We zijn persoonlijk bijgestaan

27 april 2024

Iedere stap werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Adrianus de Bruin

Daadwerkelijk een kenner

16 april 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was vorstelijk, door mijn advocaat!

- Caroline van de Pol

Door raad en daad geholpen

13 april 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Geweldig!

Gauw afgehandeld

- Vincent van Loon

Betrouwbare partner

31 maart 2024

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Fantastisch!

- Inge Jacobs

Snel een bijpassende adviseur geregeld.

29 maart 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde zaak. Top!

- Paulus Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Brielle

Advocatenkantoor Sepers

Notaris L.P. van de Blinklaan 20
3232 EK Brielle
Nederland

0181 416 177
http://www.advocatenkantoorsepers.nl/

Nauman Van der Starre – advocaten en mediators

De Pinnepot 14
3233 LP Oostvoorne
Nederland

0181 820 297
http://www.nvdsadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Elmers

Kaaistraat 1
3231 KC Brielle
Nederland

0181 416 200
http://www.advocatenkantoor-elmers.nl/