Advocaat Brummen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Brummen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Brummen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Brummen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Brummen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Brummen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Brummen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bronkhorst, Olburgen en Rha bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Brummen

Ben jij op zoek naar een goede en competente advocaat in Brummen? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Brummen te zoeken voor juridische zaken. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt starten aan je speurtocht naar een advocaat in Brummen. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Brummen die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Brummen
 • Ontslag aanvechten in Brummen
 • Personen- en Familierecht advocaat Brummen
 • Arbeidsrecht advocaat Brummen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Brummen
 • Strafrecht advocaat Brummen
 • Letselschade advocaat Brummen
 • Ondernemingsrecht advocaat Brummen
 • Civielrecht advocaat Brummen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Brummen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Brummen

Een advocatenkantoor in Brummen heeft kennis van dingen en ligt fijn dicht in de buurt. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Brummen inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is meestal verlangd, maar vooral als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo vaak mee bezig bent. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Brummen heb je doorgaans een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Brummen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Brummen

Los van de oorzaak zijn er meer dan toereikend advocaten in Brummen te vinden. Er is meestal wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw kwesties op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Brummen.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Brummen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Brummen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een geschikt aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Brummen, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Brummen

Een jurist in Brummen is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Brummen niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Brummen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele goede juristen en hele slechte advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet voltrekken. Het is mogelijk belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Brummen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Brummen.

Letselschade advocaat Brummen

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Brummen voor je te laten beginnen, echter dat kan wel eens voor problemen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Brummen te treffen. Het moet toch wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je letselschade opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Brummen om je bij te staan. Letsel is namelijk echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Brummen.

Letselschade advocaat Brummen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Brummen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Brummen

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Brummen in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Brummen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Juist daarom is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Brummen.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Brummen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Brummen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Brummen

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende affaire, ook indien je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Brummen zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Brummen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Brummen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Brummen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Brummen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Brummen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Brummen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Brummen

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

25 juni 2024

Er is in onze zaak door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Bedankt.

- Susanne van der Linden

Moment voor actie

16 juni 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn raadsman stond ik stevig in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Snel geregeld

- Maarten van Leeuwen

Echtscheidingsconvenant opgemaakt

13 juni 2024

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Super!

- Björn van Dam

Top advies gekregen!

3 juni 2024

Onbetwistbaar advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Elisabeth van de Velden

Echtscheiding ging fijn

31 mei 2024

Volkomen ontzorgd door mijn jurist gedurende scheiding.

- Wilhelmina Prins

Scheiding uitstekend geregeld

19 mei 2024

Complexe overeenkomst top afgehandeld door raadsman. Bedankt!

- Johanna Bos

Had dit veel sneller moeten doen

18 mei 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Esther Hoekstra

Mooi afgehandeld

6 mei 2024

Snel de juiste persoon getroffen, prettig!

- Marinus Meijer

Vlot en juiste advocaat gevonden

29 april 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die uitmuntend bij onze kwestie pastte. Top!

- Maarten Veenstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Brummen

Ubink Rijs Advocaten

IJsselkade 15
7201 HC Zutphen
Nederland

085 485 7244
http://www.ubinkrijs.nl/

Nieuwstad Advocaten

Piet Heinstraat 3
7204 JN Zutphen
Nederland

0575 746 024
http://www.nieuwstadadvocaten.nl/

Hogeman Dooijeweerd Advocaten

Burgemeester Dijckmeesterweg 35
7201 AK Zutphen
Nederland

0575 511 771
http://www.hd-advocaten.nl/