Advocaat Enkhuizen

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Enkhuizen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Enkhuizen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Enkhuizen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Enkhuizen gezocht?

Een advocaat in Enkhuizen vinden

Advocaat Enkhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Enkhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Andijk, Oosterleek en Bovenkarspel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Enkhuizen

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Enkhuizen? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Enkhuizen is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij uitdagend om de perfecte advocaat in Enkhuizen te zoeken in het grote aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij je situatie, jouw benodigdheden en jou als individu. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Enkhuizen die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Enkhuizen
 • Ontslag aanvechten in Enkhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Enkhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Enkhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Enkhuizen
 • Strafrecht advocaat Enkhuizen
 • Letselschade advocaat Enkhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Enkhuizen
 • Civielrecht advocaat Enkhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Enkhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Enkhuizen

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Enkhuizen regelen een juiste optie is. Het juridische spectrum verandert over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een specialist die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een verstandige uitkomst te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat veelal goed van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Enkhuizen kan je vervolgens verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Enkhuizen. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist tevens natuurlijk een goed idee, zo kan een fiscaal jurist je bijstaan om zo veel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Enkhuizen toepasbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Enkhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Enkhuizen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Enkhuizen, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Enkhuizen zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk proces voor de rechter. Dit is dus voornamelijk bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Wanneer je een aanvaring allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Enkhuizen. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Enkhuizen jouw voornaamste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Enkhuizen

Een jurist in Enkhuizen mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Enkhuizen uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Enkhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Enkhuizen.

Letselschade advocaat Enkhuizen

Soms denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Enkhuizen voor je te laten beginnen, echter dat kan wel eens voor problemen zorgen. Middels enkele stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Enkhuizen te traceren. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Enkhuizen om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Enkhuizen.

Letselschade advocaat Enkhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Enkhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Enkhuizen

Heb je een conflict met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Het is uiteraard een prima idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bureaus in de regio. Uitsluitend zo kom je aan een kundige arbeidsrecht advocaat in Enkhuizen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je namelijk makkelijker tot iemand die je echt kan helpen met je probleem. En zo ben je altijd gegarandeerd van vakbekwaam advies op maat.

Hierna hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Dankzij dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is vooral van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische dingen gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Enkhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Enkhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Enkhuizen

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Enkhuizen. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gebeurtenis is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Enkhuizen hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk over het algemeen even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo voorlichting aan te vragen over de diverse soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Enkhuizen? Een juiste kandidaat treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Enkhuizen echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Enkhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Enkhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Enkhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Enkhuizen

Verstand van zaken

24 juni 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Kirsten de Wit

Kennis van zaken

22 juni 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Danny Hendriks

Tijd voor actie

12 juni 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!
Bedankt

- Simone Janssen

Begeleiding was fantastisch

2 juni 2024

De afhandeling gedurende de procedure was prima en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Ronald Postma

Zoals verwacht

30 mei 2024

Offerte was goed.

- Vincent van den Heuvel

Exact zoals vermoed

23 mei 2024

Aanbod was keurig.

- Angelique van den Bosch

Flinke schadeloosstelling gekregen

17 mei 2024

- Alexander Huisman

Inderdaad zoals gehoopt

10 mei 2024

Perfect aanbod gekregen.

- Martijn Evers

Individueel bijgestaan

1 mei 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Frank Bakker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Enkhuizen

Dudink & Starink Advocaten

Westerstraat 224
1601 AR Enkhuizen
Nederland

0228 528 655
http://www.advocatenkantoor-rlb.nl/

SEARLE advocatuur

Raadhuisplein 15
1693 EA Wervershoof
Nederland

0228 850 245
http://www.searle-advocatuur.nl/

Hoorenman Advocatenkantoor

Unjerpad 7
1689 GK Zwaag
Nederland

0229 263 129
http://www.advocatenkantoorhoorenman.nl/