Advocaat Epe

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Epe?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Epe verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Epe – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Epe gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Epe
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Epe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vaassen, Heerde en Wapenveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Epe

Als je een advocaat in Epe zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Epe een nare. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Epe een karwei die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt wellicht dat het slim is om alles gauw achter de rug te hebben en daardoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of diegene met het laagste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Epe is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Bovendien huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de allerbeste advocaat in Epe een belangrijke taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Wij helpen je enorm in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Epe je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Epe
 • Ontslag aanvechten in Epe
 • Personen- en Familierecht advocaat Epe
 • Arbeidsrecht advocaat Epe
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Epe
 • Strafrecht advocaat Epe
 • Letselschade advocaat Epe
 • Ondernemingsrecht advocaat Epe
 • Civielrecht advocaat Epe
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Epe

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Epe

Een advocatenkantoor in Epe heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Epe inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd verlangd, maar met name als het gaat over complexe juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Epe is dat je altijd een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Epe

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Epe

Om de goede persoon in te roepen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Epe. Advocaten in Epe zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Epe. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Epe jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Epe

Een jurist in Epe mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Als een jurist in Epe niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Epe, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. En echtscheiding als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom vooraf even fatsoenlijk in de diverse procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet uitvoeren. Het is zodoende van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Epe?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Epe.

Letselschade advocaat Epe

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Epe je helpen. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen altijd een overige aanleiding hebben. Voor het laten betalen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Epe je verder. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is daarom een veel uitgebreider begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Epe is dat hij de hele procedure voor je kan volbrengen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een goedkope en professionele letselschade advocaat in Epe vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Epe.

Letselschade advocaat Epe zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Epe zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Epe

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Alleen zo kom je aan een juiste arbeidsrecht advocaat in Epe. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Epe die jij dan echt zoekt. Je wilt namelijk wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is immers wel erg aangenaam voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend is een gesprek gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Epe.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Epe en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Epe

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en nare zaak, ook indien je degelijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een fatsoenlijke overeenkomst wordt getroffen en dat dingen als de inboedel naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Epe zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Epe te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Epe is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Epe veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Epe in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Epe in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Epe

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Epe

Inderdaad zoals verwacht

29 juni 2024

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Ronald van der Heijden

Een professional die snapt waar die het over heeft

19 juni 2024

Binnen no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Anouk Kuijpers

Rechtelijke raadgeving

12 juni 2024

Ontzettend aangenaam rechtelijk raadgeving op maat gekregen. Dit hielp zeer veel.

- Björn Schouten

Afhandeling was fantastisch

6 juni 2024

De begeleiding gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Marije de Haan

Dreigend ontslag afgewend

26 mei 2024

Dankzij mijn raadsman de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Adriaan Postma

Moment voor actie

22 mei 2024

Geen woorden maar daden. Met mijn advocaat stond ik stabiel in mijn schoenen en wist ik wat er ging komen. Wat een geruststelling!

Offertes vlot binnen*
De offertes waren snel binnen en dus konden we vlot met de advocaat in zee.

- Robertus van den Heuvel

Kritisch begeleid van begin tot einde traject

15 mei 2024

Snelle en pragmatische reacties gedurende het proces. Ook snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Johanna Postma

Tijd voor actie

7 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Geweldig!

Offertes snel binnen*
De offertes waren vlot binnen en dus konden we gauw met een advocaat in zee.

- Anita de Boer

Ineens een flinke vergoeding toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

29 april 2024

- Patrick Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Epe

De Scheidingsplanner Kampen

Koeweide 14
8266 LC Kampen
Nederland

038 230 1426
http://www.scheidingsplanner.nl/kampen

Advocatenkantoor Teusink c.s.

Nieuwlandsweg 23
8091 HK Wezep
Nederland

038 375 8525
http://www.teusinkcs.nl/

Nostimos Letselschade deskundigen Zwolle

Papaverweg 67
8042 ED Zwolle
Nederland

038 425 4080
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/