Advocaat Harderwijk

Heb jij behoefte aan een expert voor ondersteuning in de wet in Harderwijk?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Harderwijk verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Harderwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Harderwijk gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Harderwijk
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Harderwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Doornspijk, Elburg en Elspeet bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Harderwijk

Zoek je een professionele en passende advocaat in Harderwijk? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Harderwijk te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij moeilijk om de allerbeste advocaat in Harderwijk te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je voorselectie naar een advocaat in Harderwijk. Dankzij deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Harderwijk die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Harderwijk
 • Ontslag aanvechten in Harderwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Harderwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Harderwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Harderwijk
 • Strafrecht advocaat Harderwijk
 • Letselschade advocaat Harderwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Harderwijk
 • Civielrecht advocaat Harderwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Harderwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Harderwijk

Een advocatenkantoor in Harderwijk heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Harderwijk helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn als het gaat over lastige juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Harderwijk is dat je over het algemeen een persoon in de nabijheid hebt. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo voordelig. Afhankelijk van de omstandigheid komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult tegenkomen. Dan is het uiteraard wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Harderwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Harderwijk

Om de juiste personen in te roepen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Harderwijk. Advocaten in Harderwijk zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om aangelegenheden die niet alleen met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste gevallen uitkomen bij advocaten in Harderwijk. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Harderwijk grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Harderwijk

Een jurist in Harderwijk is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga eerst even na of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Harderwijk uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, vervolgens alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve van tevoren even fatsoenlijk in de verschillende procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar zelfs de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je vervullen. Het is zodoende noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Harderwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Harderwijk.

Letselschade advocaat Harderwijk

Een letselschade advocaat in Harderwijk kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Harderwijk assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan louter de fysieke last die je hebt. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Harderwijk is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan alleen op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Harderwijk vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Harderwijk.

Letselschade advocaat Harderwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Harderwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Harderwijk

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Harderwijk in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Harderwijk heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies vandaar is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Harderwijk.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk oplopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Harderwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Harderwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Harderwijk

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harderwijk. Ondanks dat een echtscheiding een buitengewoon emotionele aangelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Harderwijk hebben gedurende dit traject. Je zou natuurlijk meestal even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je simpel via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Harderwijk? Een juiste gegadigde treffen is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een handige echtscheidingsadvocaat in Harderwijk echt zeer eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Harderwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Harderwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Harderwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Harderwijk

Ontslag op staande voet voorkomen

17 juni 2024

Door mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Jolanda van Dam

Voelt overtuigend

15 juni 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me helpt. Goed!

- Jolanda van Dam

Begeleiding was persoonlijk

6 juni 2024

Iedere stap werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de begeleiding.

- Sebastiaan van der Meer

Begeleiding was persoonlijk

26 mei 2024

Juridische woordgebruik helder vertaald in het geding. Zeer tevreden met het proces.

- Sylvia de Ruiter

Een persoon die weet waar hij het over heeft

23 mei 2024

Razendsnel de geschikte man gevonden. Dankjewel!

- Petronella Jonker

Uitblinker in zijn vakgebied

16 mei 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van een verwonding, maar de schade-uitkering was substantieel, door mijn advocaat!

- Bastiaan de Jong

Direct de goede professional getroffen

11 mei 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid benodigd had.

- Remco Sanders

Gewoon goed

4 mei 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Dank je wel!

- Ruud van Doorn

Vakkundige raadsman

21 april 2024

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Bedankt!

- Alexander Veenstra

Uitgelichte advocatenkantoren uit Harderwijk

Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten

Oranjelaan 31
3843 AA Harderwijk
Nederland

0341 420 606
https://www.vanzeijlbijlaartsen.nl/

L.C. Bruggink-de Bruyn Kops Advocaat/scheidingsbemiddelaar

Julianalaan 34
3851 RC Ermelo
Nederland

0341 554 578
http://bdbk.nl/

VBV Advocaten (Van Bloemendaal & Verweij Advocaten)

Pastorieweg 20
3851 LN Ermelo
Nederland

0341 760 510
http://www.vbvadvocaten.nl/