Advocaat Hellevoetsluis

Wil jij een top advocaat uit Hellevoetsluis die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hellevoetsluis verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Hellevoetsluis – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hellevoetsluis gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Hellevoetsluis
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hellevoetsluis, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Melissant, Sommelsdijk en Dirksland bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hellevoetsluis

Wanneer je een advocaat in Hellevoetsluis zoekt, heeft dat vaak een reden. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Hellevoetsluis een nare. Desondanks wil je een verstandige advocaat in Hellevoetsluis vinden. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Hellevoetsluis en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Hiernaast huur je een advocaat veelal in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Hellevoetsluis een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Hellevoetsluis je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hellevoetsluis
 • Ontslag aanvechten in Hellevoetsluis
 • Personen- en Familierecht advocaat Hellevoetsluis
 • Arbeidsrecht advocaat Hellevoetsluis
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hellevoetsluis
 • Strafrecht advocaat Hellevoetsluis
 • Letselschade advocaat Hellevoetsluis
 • Ondernemingsrecht advocaat Hellevoetsluis
 • Civielrecht advocaat Hellevoetsluis
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hellevoetsluis

Een plaatselijk advocatenkantoor in Hellevoetsluis kan absoluut uitkomst bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Hellevoetsluis helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Hellevoetsluis is dat je doorgaans een individu in de omgeving hebt. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt uiteraard per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Hellevoetsluis

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Hellevoetsluis

Om de geschikte personen in te vliegen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Hellevoetsluis. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Hellevoetsluis. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Wanneer je een aanvaring eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer flink van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of wanneer je bij voorkeur juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Hellevoetsluis. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een aanvaring, waar advocaten in Hellevoetsluis grotendeels gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hellevoetsluis

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Hellevoetsluis. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Hellevoetsluis. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit bij een jurist in Hellevoetsluis een optie.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hellevoetsluis de rechtszaak echt uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hellevoetsluis?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hellevoetsluis.

Letselschade advocaat Hellevoetsluis

Een letselschade advocaat in Hellevoetsluis kan je begeleiden om een redelijke schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere oorzaak hebben. Voor het laten vergoeden van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Hellevoetsluis je op weg. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is zodoende een behoorlijk breder begrip dan enkel de fysieke last die je hebt. En het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Hellevoetsluis is dat hij de hele procesvoering voor je kan uitvoeren, zodat je er zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Hellevoetsluis vindt je vrijblijvend, gunstig en ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hellevoetsluis.

Letselschade advocaat Hellevoetsluis zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hellevoetsluis zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hellevoetsluis

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hellevoetsluis in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hellevoetsluis terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend vandaar is het handig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hellevoetsluis.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hellevoetsluis.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hellevoetsluis en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hellevoetsluis

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer juiste afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hellevoetsluis zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Hellevoetsluis te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hellevoetsluis is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Hellevoetsluis behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hellevoetsluis in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hellevoetsluis in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hellevoetsluis

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hellevoetsluis

Super verlopen

27 juni 2024

Gauw de juiste persoon gevonden, prettig!

- Laura de Jong

Gehele zaak vakkundig begeleid

18 juni 2024

Vlotte en directe behandeling van de procedure. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Ronald Molenaar

Voelt goed

15 juni 2024

Vertrouwde partij ontdekt die me adviseert. Top!

- Frank Sanders

Zijn super bijgestaan in de procedure

2 juni 2024

De afwikkeling gedurende de zaak was prima en zoals gewenst. Prima begeleiding gehad.

- Lisette van de Berg

Gewoonweg correct

29 mei 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had vermoed.

- Martine Janssen

Eenvoudig goed

23 mei 2024

Begrijpelijk en snel. Dank!

- Michael Schouten

Prima advocaat gevonden

15 mei 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze botsing. Geweldig.

- Maria Dijkstra

Zoals verwacht

10 mei 2024

Aanbieding was eerlijk.

- Sabrina Jonker

Gerechtigheid!

29 april 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Robin Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hellevoetsluis

Van Gastel en Bal Advocaten

Smitsweg 72
3222 AJ Hellevoetsluis
Nederland

0181 333 535
http://www.vangastel-bal.nl/

Dornstedt Advocatuur

Oostzanddijk 1
3221 AL Hellevoetsluis
Nederland

0181 760 076
http://www.dornstedt.nl/

Pfeiffer Thie Advocaten B.V. Letselschade

Oostkade 34
3221 AK Hellevoetsluis
Nederland

0181 335 520
http://pfeifferthie.nl/