Advocaat Hoorn

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Hoorn?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Hoorn verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hoorn – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Hoorn gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hoorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oosterblokker, Schellinkhout en Hauwert bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hoorn

Zoek je een professionele en passende advocaat in Hoorn? Het kan onplezierig zijn om de passende advocaat in Hoorn te zoeken voor juridische aangelegenheden. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Hoorn te zoeken in het omvangrijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw positie, jouw behoefte en jou als individu. Door deze tips is het een optie om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Hoorn die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hoorn
 • Ontslag aanvechten in Hoorn
 • Personen- en Familierecht advocaat Hoorn
 • Arbeidsrecht advocaat Hoorn
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hoorn
 • Strafrecht advocaat Hoorn
 • Letselschade advocaat Hoorn
 • Ondernemingsrecht advocaat Hoorn
 • Civielrecht advocaat Hoorn
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hoorn

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hoorn

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Hoorn regelen een goede optie is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al snel een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een geschil over een overeenkomst. Vrijwel elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Hoorn kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische aangelegenheden doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hoorn. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raad wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor bedrijven of particulieren met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om stevig geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Hoorn bruikbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Hoorn

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hoorn

Om de juiste persoon in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Hoorn. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Hoorn. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of als je graag juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Hoorn. Beiden partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich in het bijzonder richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Hoorn voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hoorn

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Hoorn. Je kunt een jurist in Hoorn immers meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk meerdere juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en vandaar niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Hoorn kan je daarbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hoorn de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hoorn?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hoorn.

Letselschade advocaat Hoorn

Een letselschade advocaat in Hoorn kan je begeleiden om een redelijke vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een overige reden. Een letselschade advocaat in Hoorn helpt je bij een schadeloosstelling voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan enkel het leed wat je oploopt en de onkosten qua revalidatie of een operatie. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Hoorn is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan exclusief nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Hoorn vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hoorn.

Letselschade advocaat Hoorn zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hoorn zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hoorn

Wanneer je op je werk tegen sommige problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hoorn in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Hoorn heeft kennis van allemaal arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daarom is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hoorn.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hoorn.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hoorn en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hoorn

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoorn. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gelegenheid is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Hoorn hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Hoorn? Een geschikte gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Door genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Hoorn echt zeer ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hoorn in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hoorn in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hoorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hoorn

Snel en passende advocaat gevonden

17 juni 2024

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Nicole Groen

Echtscheidingsconvenant opgesteld

14 juni 2024

Binnen een paar ontmoetingen werd de convenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Kim de Graaf

Vlot een bijpassende adviseur geregeld.

6 juni 2024

Vlot begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Top!

- Pieter Verbeek

Professionele en ervaren

27 mei 2024

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Eric Mol

Betrouwbare advocaat gevonden

20 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Barry Timmermans

Kennis van regelgeving

12 mei 2024

Naar verwachting, veel kennis van zaken.

- Maarten Kramer

Begeleiding was persoonlijk

11 mei 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het geding. Erg tevreden met het proces.

- Peter Timmermans

Afhandeling was persoonlijk

1 mei 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het traject. Daarom erg content met de afhandeling.

- Sanne van de Velden

Aanrader!

21 april 2024

Helder advies ontvangen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima afgehandeld.

- Hendrikus de Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hoorn

Professionals Hoorn

Commandeur Ravenstraat 4940
1624 TE Hoorn
Nederland

0800-12128
https://professionalshoorn.nl/advocaat

Advocatenkantoor Brugman

Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum
Nederland

0229 507 903
http://www.brugmanletselschadeadvocaten.nl/

Mooijman & Mes Advocaten

Nieuwe Steen 46
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 210 018
http://www.mooijmanenmes.nl/