Advocaat Lopik

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Lopik?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Lopik verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lopik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Lopik gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lopik
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lopik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Linschoten, Papekop en Oudewater bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lopik

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Lopik? Het kan onaangenaam zijn om de geschikte advocaat in Lopik te vinden voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Lopik te vinden in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

Wij begeleiden je om je te assisteren met deze voorselectie en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Lopik. Wegens deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Lopik die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lopik
 • Ontslag aanvechten in Lopik
 • Personen- en Familierecht advocaat Lopik
 • Arbeidsrecht advocaat Lopik
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lopik
 • Strafrecht advocaat Lopik
 • Letselschade advocaat Lopik
 • Ondernemingsrecht advocaat Lopik
 • Civielrecht advocaat Lopik
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lopik

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lopik

Het is nog iedere keer zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Lopik regelen een geschikte keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld in ieder geval om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Je kunt denken aan een dienstbeëindiging op staande voet of een onenigheid over een contract. Zo goed als elk persoon krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Lopik kan je hier ideaal bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Lopik. Je wilt wel een begeleiding op maat, in plaats van een generieke richtlijn. Voor bedrijven of particulieren met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lopik is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Lopik

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Lopik

Om de passende persoon in te vliegen is het belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lopik. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Lopik. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een degelijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je doorgaans uitkomen bij advocaten in Lopik. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft desondanks enigszins meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Lopik grotendeels gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lopik

Een jurist in Lopik is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Lopik niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Lopik verricht kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Het is dus noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lopik?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lopik.

Letselschade advocaat Lopik

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Lopik wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die geschikte letselschade advocaat in Lopik te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Lopik die gespecialiseerd zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lopik.

Letselschade advocaat Lopik zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lopik zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lopik

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Lopik in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Lopik terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lopik te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lopik.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lopik en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lopik

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lopik. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele gelegenheid is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Lopik hebben gedurende dit traject. Je zou overigens doorgaans even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lopik? Een juiste gegadigde vinden is simpelweg nooit makkelijk geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Lopik echt volkomen eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lopik in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lopik in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lopik

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lopik

Eersterangs advocaat gevonden

22 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Super.

- Suzanne de Bruin

Gewoon goed

16 april 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Deborah van der Linden

Prima begeleid van start tot beëindiging traject

12 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het geding. Snelle reactie op de offerte aanvraag.

- Joyce Schipper

Daadwerkelijk een vakkundige

31 maart 2024

Door mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een flinke schade-uitkering gekregen voor opgelopen letselschade.

- Jan Smits

Zoals verwacht

24 maart 2024

Perfect aanbod gekregen.

- Bram van der Laan

Vakkundige advocaat

23 maart 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Dankjewel!

- Pascal Vink

Enorm vakkundig

15 maart 2024

Een werkelijke professional ontdekt. Dat gaf veel geruststelling tijdens het traject..

- Cornelis van Beek

Top raadgeving gekregen!

7 maart 2024

Een aanrader, een helder verhaal en correct advies. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Tim Jansen

Scheiding tot fatsoenlijk eindpunt gekregen

1 maart 2024

Volledig ontzorgd door mijn raadsman bij scheiding.

- Alexander Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lopik

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/