Advocaat Meerssen

Wil jij een betaalbare advocaat in Meerssen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Meerssen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Meerssen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Meerssen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Meerssen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Meerssen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Berg En Terblijt, Bemelen en Bunde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Meerssen

Ben jij op zoek naar een passende en competente advocaat in Meerssen? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Meerssen te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds aangenaam is, maar verder voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je expeditie naar een advocaat in Meerssen. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Meerssen die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Meerssen
 • Ontslag aanvechten in Meerssen
 • Personen- en Familierecht advocaat Meerssen
 • Arbeidsrecht advocaat Meerssen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Meerssen
 • Strafrecht advocaat Meerssen
 • Letselschade advocaat Meerssen
 • Ondernemingsrecht advocaat Meerssen
 • Civielrecht advocaat Meerssen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Meerssen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Meerssen

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Meerssen een handig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt over het algemeen zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal aardig van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Meerssen kan je hier uitstekend bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Meerssen. Je wilt wel een raadgeving op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist tevens natuurlijk een aardig concept, zo kan een belastingtechnisch jurist je helpen om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Meerssen inzetbaar voor alle mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Meerssen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Meerssen

Het is noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Meerssen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Wanneer je feitelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Meerssen. Het gaat hier dus voornamelijk om dingen die niet puur met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je altijd uitkomen bij advocaten in Meerssen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Meerssen jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Meerssen

Er zijn situaties waarin je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Meerssen. Op de allereerste plaats is het een optie om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Meerssen. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Meerssen mogelijk.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Meerssen de procedure echt uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Meerssen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Meerssen.

Letselschade advocaat Meerssen

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Meerssen wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Meerssen te vinden. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Meerssen die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Meerssen.

Letselschade advocaat Meerssen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Meerssen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Meerssen

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar bijstand? Het is natuurlijk een fijn plan om offertes aan te vragen bij de verschillende bureaus in de regio. Alleen zo kom je aan een goede arbeidsrecht advocaat in Meerssen. In de offerteaanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Meerssen die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Bekwaamheid is immers wel buitengewoon aangenaam voor bij juridische zaken.

Dan is een gesprek gewoonlijk de volgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is voornamelijk van belang dat je een aardig gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Vertrouwen hebben in de ander is van bepalend belang bij adviezen en bij juridische affaires.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Meerssen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Meerssen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Meerssen

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een scheiding. Logischerwijs is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Meerssen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Meerssen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Meerssen is dat je professionele assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Meerssen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Meerssen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Meerssen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Meerssen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Meerssen

Forse vergoeding gekregen

25 juli 2024

- Jacob de Boer

Betrouwbare raadsman gevonden

15 juli 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de advocaat.

- Linda van de Velden

Vertrouwde partij

7 juli 2024

Betrouwbare partij ontdekt die me bijstaat. Aangenaam!

- Wouter van Loon

Een prof die weet waar hij het over heeft

2 juli 2024

In minder dan no-time een vakkundige advocaat. Fantastisch!

- Esther Post

Dreigend ontslag voorkomen

28 juni 2024

Dankzij mijn advocaat de procedure tegen mijn werkgever gewonnen.

- Petra Janssen

Echtscheiding goed begeleid

21 juni 2024

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door advocaat. Bedankt!

- Eric Jonker

Snel een passende raadsman geregeld.

12 juni 2024

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Joost Kuipers

Vertrouwde partner

8 juni 2024

Partij ontdekt die betrouwbaar aanvoelt. Fantastisch!

- Annemarie Post

Allerbeste advocaat van het land

30 mei 2024

Ervaarde een goede klik met mijn raadsman en samen de winst behaald voor de rechter.

- Richard van de Wal

Uitgelichte advocatenkantoren uit Meerssen

Stefan Willems Scheidingsbegeleiding

Rijksweg 75F
6325 AB Berg en Terblijt
Nederland

06 30780834
https://stefanwillems.nl/

Vonken & Szymkowiak Strafrechtadvocaten

Alexander Battalaan 40
6221 CE Maastricht
Nederland

043 326 3620
http://vonkenszymkowiak.nl/mr-peer-szymkowiak/

Weening Strafrechtadvocaten

Wilhelminasingel 97
6221 BH Maastricht
Nederland

088 933 6464
https://www.strafrechtadvocaten.nl/