Advocaat Obdam

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Obdam?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Obdam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Obdam – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Obdam gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Obdam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Obdam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oude Niedorp, Hoogwoud en Opmeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Obdam

Zoek je een professionele en passende advocaat in Obdam? Het kan onplezierig zijn om de geschikte advocaat in Obdam te zoeken voor juridische dingen. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de perfecte advocaat in Obdam te vinden in het behoorlijke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw situatie, jouw benodigdheden en jou als persoon. Vanwege deze tips is het een optie om binnen een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Obdam die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Obdam
 • Ontslag aanvechten in Obdam
 • Personen- en Familierecht advocaat Obdam
 • Arbeidsrecht advocaat Obdam
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Obdam
 • Strafrecht advocaat Obdam
 • Letselschade advocaat Obdam
 • Ondernemingsrecht advocaat Obdam
 • Civielrecht advocaat Obdam
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Obdam

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Obdam

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Obdam regelen een geschikte keuze is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al vlug een pro vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om onder andere een verstandige oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak aardig van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een contract. Bijna iedereen krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Obdam kan je hier ideaal bij helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Obdam. Dit komt overwegend door het feit dat iemand hier bij voorkeur juridisch raadgeving wil hebben over die specifieke zaak. Voor bedrijven of particulieren met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Obdam is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Obdam

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Obdam

Los van de reden zijn er meer dan toereikend advocaten in Obdam te vinden. Los van de deskundigheid die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Obdam staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze uiterst vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het handig om allemaal advocaten in Obdam te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er behoorlijk onderscheid tussen de prijzen van advocaten. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Obdam je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het aannemen van een advocaat is immers een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks een passend aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Obdam, zodat je zeker weet dat je een bekwaam persoon treft, die jou voortdurend kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Obdam

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Obdam. Je kunt een jurist in Obdam namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar rechtenstudie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo bekwaam als een advocaat. Desondanks is een jurist in Obdam niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procesvoering, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Obdam kan je hiermee helpen.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procedure die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Obdam uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgene voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Obdam?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Obdam.

Letselschade advocaat Obdam

Soms denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Obdam voor je te laten beginnen, echter dit kan ook voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die juiste letselschade advocaat in Obdam te vinden. Je zoekt natuurlijk wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Obdam die specialistisch zijn in het ondersteunen bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan vergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Obdam.

Letselschade advocaat Obdam zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Obdam zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Obdam

Als je op je werkplek tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Obdam in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Obdam heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Obdam te vinden.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de kosten lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Obdam.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Obdam en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Obdam

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Obdam. Scheiden is natuurlijk altijd vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Obdam wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou overigens meestal even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Obdam? Een geschikte gegadigde vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Obdam echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Obdam in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Obdam in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Obdam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Obdam

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

20 mei 2024

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen beletten.

- Sebastiaan Groen

Betrouwbare advocaat gevonden

12 mei 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Michiel van de Velden

Vliegensvlug een deskundige prof

10 mei 2024

Na de offertes direct de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde snel.

- Willem Sanders

Het juridisch onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

3 mei 2024

De procedure is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals wenselijk. Bedankt.

- Adrianus Prins

Ineens een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

23 april 2024

- Christiaan Molenaar

De advocaat was hoogst bereikbaar

19 april 2024

We konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Marije Martens

Vakkundig en bedreven

13 april 2024

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Marc Jacobs

Voelt goed

3 april 2024

Partij ontdekt die overtuigend aanvoelt. Geweldig!

- Matthijs de Wit

Prima begeleid van begin tot einde proces

29 maart 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Ook vlug reactie op aanvraag van de offertes.

- Gerrit Hendriks

Uitgelichte advocatenkantoren uit Obdam

Sieval Advocaten

Theo
Th. van Doesburgweg 4B
1703 DL Heerhugowaard

072 781 0000
http://www.sievaladvocaten.nl/

Molenaar & Hermes Advocaten en Mediators

Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude
Nederland

0226 748 048
http://www.mhadvocaten.nl/

J.J.C. Engels Advocatenkantoor

Deimoslaan 9
1702 CK Heerhugowaard
Nederland

072 571 1644
http://www.jjcengelsadvocatenkantoor.nl/