Advocaat Reeuwijk

Ben jij opzoek naar een ijzersterke advocaat uit Reeuwijk die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Reeuwijk verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Reeuwijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Reeuwijk gezocht?

Een advocaat uit Reeuwijk vinden

Advocaat Reeuwijk
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Reeuwijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Waarder, Driebruggen en Haastrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Reeuwijk

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Reeuwijk? Het vinden van de beste advocaat in Reeuwijk is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de beste advocaat in Reeuwijk te vinden in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij begeleiden je om je te helpen met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Reeuwijk. Met deze tips is het denkbaar om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Reeuwijk die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Reeuwijk
 • Ontslag aanvechten in Reeuwijk
 • Personen- en Familierecht advocaat Reeuwijk
 • Arbeidsrecht advocaat Reeuwijk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Reeuwijk
 • Strafrecht advocaat Reeuwijk
 • Letselschade advocaat Reeuwijk
 • Ondernemingsrecht advocaat Reeuwijk
 • Civielrecht advocaat Reeuwijk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Reeuwijk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Reeuwijk

Een plaatselijk advocatenkantoor in Reeuwijk kan zeker uitkomst bieden wanneer je op zoek bent naar juridische assistentie. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Reeuwijk inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van begeleiding kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is over het algemeen verlangd, maar vooral wanneer het gaat over lastige juridische problemen waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of denk aan het benutten van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Reeuwijk heb je altijd iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Reeuwijk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Reeuwijk

Om de juiste personen in te vliegen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Reeuwijk. Advocaten in Reeuwijk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een feitelijk proces voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om zaken die niet zuiver met een fatsoenlijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Reeuwijk. Beide partijen zijn dus inzetbaar, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich primair richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Reeuwijk voornamelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Reeuwijk

Een jurist in Reeuwijk mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is zodoende nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Reeuwijk, kijk dan allereerst goed of de procedure die je wilt beginnen ook middels een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar zelfs de beste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Hou er dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Reeuwijk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Reeuwijk.

Letselschade advocaat Reeuwijk

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Reeuwijk je assisteren. Het kan zijn vanwege een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Reeuwijk je op weg. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan rijtuig, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en hinder na ongeval
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade zodoende veel verder dan enkel het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. En het voornaamste gewin van een letselschade advocaat in Reeuwijk is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Reeuwijk vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Reeuwijk.

Letselschade advocaat Reeuwijk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Reeuwijk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Reeuwijk

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Reeuwijk in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Reeuwijk terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies vandaar is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Reeuwijk.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Gemiddeld ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het soms dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Reeuwijk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Reeuwijk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Reeuwijk

Een echtscheiding is per sé een uitermate pijnlijke en nare affaire, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Reeuwijk zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Reeuwijk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Reeuwijk is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Reeuwijk allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een voorstel echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Reeuwijk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Reeuwijk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Reeuwijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Reeuwijk

Betrouwbare advocaat gevonden

23 juni 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Leonie Postma

Enorm bekwaam

16 juni 2024

Een werkelijke specialist getroffen. Dit zorgde voor heel veel ontspanning.

- Dave de Bruijn

Rechtvaardigheid!

15 juni 2024

Dankzij mijn uitstekende advocaat eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Adriaan van de Wal

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

8 juni 2024

De begeleiding gedurende de zaak was super en zoals gewenst. Super begeleiding gehad.

- Alexander van der Heijden

Snel en juiste raadsman gevonden

27 mei 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Anouk Jacobs

Inhoudelijk en vakkundig.

22 mei 2024

De offertes vlot na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Alexander Verbeek

Onverwachts een royale schadeloosstelling toegekend gekregen. Had dat zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

18 mei 2024

- Barry Mulder

Verstand van de wet

11 mei 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Sjoerd Verhoeven

Vakkundige raadsman

30 april 2024

Vlug de passende man ontdekt. Bedankt!

- Hendrika Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Reeuwijk

Berris Familierecht (advocatuur & mediation)

Westhaven 73
2801 PN Gouda
Nederland

0182 520 405
http://www.berrisfamilierecht.nl/

Van Riessen Advocaten

Wachtelstraat 52
2802 EV Gouda
Nederland

0182 541 444
https://bosvaneckadvocaten.nl/

Buiting Weitkamp Advocaten Mediators

Westhaven 24
2801 PJ Gouda
Nederland

0182 679 300
http://www.buitingweitkampadvocaten.nl/