Advocaat Uden

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Uden?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Uden verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Uden – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Uden gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Uden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Uden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vorstenbosch, Veghel en Erp bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Uden

Ben je op zoek naar een geschikte en competente advocaat in Uden? Het kan moeilijk zijn om de juiste advocaat in Uden te vinden voor juridische zaken. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Uden te zoeken in het forse aanbod wat er beschikbaar is.

Wij helpen je om je te helpen met deze voorselectie en informeren je zodat je gerichter kunt starten aan je zoektocht naar een advocaat in Uden. Met deze tips is het een optie om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Uden die je met allemaal mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Uden
 • Ontslag aanvechten in Uden
 • Personen- en Familierecht advocaat Uden
 • Arbeidsrecht advocaat Uden
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Uden
 • Strafrecht advocaat Uden
 • Letselschade advocaat Uden
 • Ondernemingsrecht advocaat Uden
 • Civielrecht advocaat Uden
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Uden

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Uden

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Uden regelen een goede keuze is. Juridische informatie is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een prof vereist, om je bij een juridisch traject of conflict bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een echtscheiding. Maar ook bij een stevig conflict komt een advocaat meestal goed van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een arbeidsovereenkomst. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Uden kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Uden. Dit komt overwegend door het feit dat men hier graag juridisch advies wil hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of personen met behoorlijk vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Uden toepasbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische support.

Alle advocatenkantoren uit Uden

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Uden

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Uden die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je vraagstuk. Er is natuurlijk wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problematiek op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Uden staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om allerlei advocaten in Uden te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of discipline. Bovendien moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Uden je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm belangrijk, zeker als de drijfveer tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Indien je via ons vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen een correct aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de beste advocaten in Uden, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Uden

Er zijn situaties waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Uden. Op de eerste plaats is het denkbaar om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Uden. Je kunt dan denken aan dingen waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Niettemin is een jurist in Uden niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om heel veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Uden kan je hiermee helpen.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Uden verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Uden?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Uden.

Letselschade advocaat Uden

Mogelijk denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Uden voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die geschikte letselschade advocaat in Uden te vinden. Het moet toch wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Uden die specialistisch zijn in het bijspringen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Uden.

Letselschade advocaat Uden zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Uden zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Uden

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde moeilijkheden aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Uden in te schakelen. Een arbeidsrecht advocaat in Uden heeft kennis van talloze arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het goed om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Uden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Uden.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Uden en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Uden

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Uden. Ondanks dat een scheiding een bijzonder emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Uden hebben gedurende dit traject. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende advocatenkantoren om zo inlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Uden? Een geschikte gegadigde opsporen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een verstandige echtscheidingsadvocaat in Uden echt geweldig gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Uden in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Uden in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Uden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Uden

Goedkoop is duurkoop

21 mei 2024

Na bedonderd te zijn door mijn voormalige advocaat heb ik met advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat gevonden. Kost wat meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Leonie Schipper

Aanrader!

14 mei 2024

Verhelderend advies gekregen, werkelijk blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade kwestie prima geregeld.

- Marije Hendriks

Vertrouwde partij

5 mei 2024

Partij gevonden die betrouwbaar aanvoelt. Geweldig!

- Mariska Kramer

Snel en passende advocaat gevonden

29 april 2024

Ondanks de haast kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Top!

- Maarten van der Heijden

Zijn geweldig bijgestaan in de procedure

25 april 2024

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Top begeleiding gehad.

- Kirsten van Vliet

Grote schade-uitkering bij letselschade

18 april 2024

- Klaas Prins

Zoals bedacht

9 april 2024

Offerte was fatsoenlijk.

- Frank Dijkstra

Zoals verwacht

3 april 2024

Uitstekend aanbod ontvangen.

- Linda de Leeuw

Werkelijke autoriteit in rechtsgebied

28 maart 2024

Mijn advocaat had overduidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor heel veel rust.

- Gerrit Kuijpers

Uitgelichte advocatenkantoren uit Uden

LOUD – juridisch advies & mediation

Velmolenweg 157
5404 LB Uden
Nederland

0413 767 540
http://www.loud-juridischadvies.nl/

Bernhaege advocaten

Pastoor van Haarenstraat 40
5464 VG Veghel
Nederland

0413 352 211
https://www.bernhaege.nl/

Van As Advocaten Uden

Loopkantstraat 1A
5405 NB Uden
Nederland

030 603 2922
http://www.vanasadvocaten.nl/