Advocaat Urk

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Urk?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Urk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Urk – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Urk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Urk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Urk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Espel, Creil en Rutten bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Urk

Wanneer je een advocaat in Urk zoekt, heeft dat meestal een reden. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Urk een vervelende. Toch wil je een juiste advocaat in Urk zoeken. Je wilt namelijk iemand waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het gebied waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Urk en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Ook is een jurist vaak ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het uitzoeken van een geschikte advocaat in Urk een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in Urk je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Urk
 • Ontslag aanvechten in Urk
 • Personen- en Familierecht advocaat Urk
 • Arbeidsrecht advocaat Urk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Urk
 • Strafrecht advocaat Urk
 • Letselschade advocaat Urk
 • Ondernemingsrecht advocaat Urk
 • Civielrecht advocaat Urk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Urk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Urk

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Urk een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om als voorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Praktisch elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische aangelegenheid aan. Een advocatenkantoor in Urk kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Urk. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor de grotere partij is het aannemen van een jurist ook natuurlijk een verstandig idee, zo kan een fiscaal jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Urk inzetbaar voor de meeste mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Urk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Urk

Om de juiste persoon in te schakelen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Urk. Advocaten in Urk zijn de professionals die jou zullen assisteren ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet sec met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de dialoog aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde omstandigheid of indien je bij voorkeur juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Urk. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Urk jouw beste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Urk

Een jurist in Urk mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Hou hier dus rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Urk, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou vanzelfsprekend jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je zodoende vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag sommige procedures niet voor je voltrekken. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Urk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Urk.

Letselschade advocaat Urk

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Urk wilt inschakelen, echter dit is toch iets te simpel gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Urk te traceren. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Urk om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat specialistisch in letselschade richt zich onder meerdere op onderstaande soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Urk.

Letselschade advocaat Urk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Urk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Urk

Heb je een conflict met je werk of arbeidskracht en ben je op zoek naar bijstand? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verscheidene advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Urk krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Urk die jij dan feitelijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is immers wel enorm prettig voor bij juridische zaken.

Aansluitend is een consult normaliter de opvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is vooral van belang dat je een goed gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Urk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Urk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Urk

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het noodzakelijk dat er over en weer juiste afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Urk zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Urk te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Urk is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Urk flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Urk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Urk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Urk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Urk

Gewoon goed

20 mei 2024

Rap en verhelderend geregeld. Dank je wel!

- Claudia Kuipers

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

14 mei 2024

Er is in onze kwestie door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Nathalie van de Berg

Deskundig en vakkundig.

5 mei 2024

Geen verzoek of idee was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Björn Peeters

Zijn super bijgestaan in de zaak

4 mei 2024

De afwikkeling gedurende de procedure was super en zoals gewenst. Eersterangs begeleiding gehad.

- Joost Prins

Dreigend ontslag voorkomen

22 april 2024

Op de valreep oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Martinus de Ruiter

Rechtelijk gewoon top

20 april 2024

De offertes rap na verzoek binnen en daardoor snel en kritisch juridisch advies ontvangen.

- Kevin van der Heijden

Eindelijk

13 april 2024

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Sylvia de Jong

Heb door mijn raadsman een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het leed is hierdoor veel minder.

6 april 2024

- Petronella van Vliet

Stevige vergoeding gekregen

30 maart 2024

- Pascal Willems

Uitgelichte advocatenkantoren uit Urk

Hulshof Advocatuur

Onder de Toren 26
8302 BV Emmeloord
Nederland

0527 610 710
https://www.hulshofadvocatuur.nl/

Ter Haar & Pater Advocaten

Kon. Julianastraat 15
8302 CC Emmeloord
Nederland

0527 612 956
http://www.thp-advocaten.nl/

Bruinsma Advocaten

Nieuwburen 36
8531 EH Lemmer
Nederland

0514 563 770
http://bruinsmaadvocaten.nl/