Titel

Subtitel

✓ Lokale advocatenkantoren
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Formulier titel
Infoblokie
Aanvraag starten
Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Goed contact

2 januari 2021

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabrina Boer

Juridische begeleiding

21 december 2020

Ontzettend prettig juridisch begeleiding op maat gehad. Dat scheelde heel veel.

- Marc Schipper

Scheiding ging prima

17 december 2020

Dankzij mijn raadsman geen moeilijkheden gehad tijdens de echtscheiding van mijn vrouw.

- Sjoerd Huisman

Via Via maar dan beter

11 december 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij advocaatkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan van Leeuwen

Google is je grootste vriend

6 december 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Advocaatkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas Mulder

zeer rap geholpen

26 november 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via advocaatkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Petrus Kok

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

16 november 2020

Dankzij mijn jurist het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Kim van de Ven

Rechtvaardigheid!

9 november 2020

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Simon de Vries

Advocaatkaart is top!

3 november 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Advocaatkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar advocaatkaart.nl!

- Bart Jansen

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 18 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!