Advocaat Abbekerk

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Abbekerk die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Abbekerk verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Abbekerk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Abbekerk gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Abbekerk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Abbekerk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Wognum, Nibbixwoud en De Weere bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Abbekerk

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Abbekerk? Het vinden van de perfecte advocaat in Abbekerk is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te zoeken die aansluit bij je situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Abbekerk die je met allemaal mogelijke zaken kan helpen binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Abbekerk
 • Ontslag aanvechten in Abbekerk
 • Personen- en Familierecht advocaat Abbekerk
 • Arbeidsrecht advocaat Abbekerk
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Abbekerk
 • Strafrecht advocaat Abbekerk
 • Letselschade advocaat Abbekerk
 • Ondernemingsrecht advocaat Abbekerk
 • Civielrecht advocaat Abbekerk
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Abbekerk

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Abbekerk

Een advocatenkantoor in Abbekerk heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Abbekerk helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is altijd wenselijk, maar voornamelijk wanneer het gaat over uitdagende juridische problemen waar je gebruikelijk waarschijnlijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Abbekerk heb je altijd een mens die in de omgeving zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor raad langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo handig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Abbekerk

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Abbekerk

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Abbekerk, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Abbekerk. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde situatie of als je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Abbekerk. Beide partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft echter enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in Abbekerk jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Abbekerk

Een jurist in Abbekerk is niet altijd een advocaat. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Abbekerk, kijk dan ten eerste goed of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist geregeld kan worden. Juristen zijn onder andere onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij verenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer erbarmelijke advocaten. Maar zelfs de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Hou hier dus rekening mee gedurende je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Abbekerk?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Abbekerk.

Letselschade advocaat Abbekerk

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Abbekerk wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Abbekerk te traceren. Je zoekt simpelweg wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Abbekerk die gespecialiseerd zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Schade aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Abbekerk.

Letselschade advocaat Abbekerk zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Abbekerk zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Abbekerk

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Abbekerk in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Abbekerk terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Alleen een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Derhalve is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Abbekerk te zoeken.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Abbekerk.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Abbekerk en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Abbekerk

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Abbekerk. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Abbekerk wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere kantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Abbekerk? Een geschikte kandidaat tegenkomen is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het totaal onmogelijk is. Middels deze stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Abbekerk echt zeer gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Abbekerk in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Abbekerk in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Abbekerk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Abbekerk

Echtscheiding goed begeleid

22 februari 2024

Ingewikkelde overeenkomst kritisch afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Remco Kuiper

Raadsman met verstand

14 februari 2024

Geweldig fijn rechtelijk begeleiding op maat gehad. Het hielp geweldig.

- Cornelis Mol

Goede juridische assistentie

4 februari 2024

Overweldigend om door een voortreffelijk gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Patricia Jansen

Kritisch begeleid van start tot beëindiging traject

26 januari 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Erik Hofman

Echtscheiding tot fatsoenlijk eindpunt gebracht

17 januari 2024

Totaal ontzorgd door mijn jurist bij scheiding.

- Diana Koning

We zijn persoonlijk bijgestaan

13 januari 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het traject. Erg content met het traject.

- Patrick Kramer

Had dit veel sneller moeten doen

4 januari 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook flink meer op.

- Dirk Kuiper

Gewoon uitstekend

26 december 2023

Hoopte al dat mijn advocaat zo slim zou zijn.

- Tim Dekker

Hele aangelegenheid vakkundig begeleid

22 december 2023

Vlotte en directe afhandeling van de rechtszaak. Snelle feedback op de offerte aanvraag.

- Daniël van de Berg

Uitgelichte advocatenkantoren uit Abbekerk

Advocatenkantoor Brugman

Dick Ketlaan 2
1687 CD Wognum
Nederland

0229 507 903
http://www.brugmanletselschadeadvocaten.nl/

Mooijman & Mes Advocaten

Nieuwe Steen 46
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 210 018
http://www.mooijmanenmes.nl/

Loomans Advocaten

Nieuwe Steen 5
1625 HV Hoorn
Nederland

0229 547 450
http://www.loomansadvocaten.nl/