Advocaat Alem

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Alem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Alem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Alem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Alem gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Alem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Alem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoenzadriel, Velddriel en Kerkdriel bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Alem

Indien je een advocaat in Alem zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Dikwijls gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Alem als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Alem een karwei die belangrijk is. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Alem is immers de andere niet en de vakgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan ook flink uiteen. Ook huur je een jurist vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Alem een serieuze taak.

Uitgerekend daarom bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Alem je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Indien je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Alem
 • Ontslag aanvechten in Alem
 • Personen- en Familierecht advocaat Alem
 • Arbeidsrecht advocaat Alem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Alem
 • Strafrecht advocaat Alem
 • Letselschade advocaat Alem
 • Ondernemingsrecht advocaat Alem
 • Civielrecht advocaat Alem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Alem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Alem

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Alem een slim besluit is. Het juridische spectrum wijzigt meestal zo vaak, dat het vraagt om een pro die constant op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een gunstige uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een conflict tot een aantrekkelijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problematiek met het salaris of bij een geforceerd ontslag. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Alem kan je hiermee verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Alem. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier het liefste juridisch raad wil hebben over die specifieke kwestie. Voor organisaties of mensen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Alem is van alle markten thuis en derhalve ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Alem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Alem

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Alem die je verder kunnen helpen, los van je vraagstuk. Er is altijd wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw narigheden op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Alem staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Evengoed is het goed om verscheidene advocaten in Alem te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat goed is en een zeer goedkope advocaat gebrekkig is. Kijk vooral bij welke advocaten in Alem je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker als de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Alem, zodat je zeker weet dat je een vaardig persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Alem

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in Alem. Je kunt een jurist in Alem immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers enkele juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Alem niet beëdigd en mag derhalve de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Alem kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Alem uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Alem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Alem.

Letselschade advocaat Alem

Mogelijkerwijs denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Alem voor je te laten beginnen, maar dat kan tevens voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Alem te vinden. Je zoekt altijd wel naar een kundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Alem om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Alem.

Letselschade advocaat Alem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Alem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Alem

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Alem in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Alem terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Alem te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische begeleiding in die je pas hoeft te betalen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Alem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Alem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Alem

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en nare aangelegenheid, ook als je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Alem zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gezamenlijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Alem te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Alem is dat je kundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Alem veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Alem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Alem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Alem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Alem

Kei in zijn discipline

1 juni 2024

Met mijn advocaat een onverslaanbare zaak opgebouwd en een behoorlijke schadevergoeding gekregen voor opgelopen blessure.

- Jacqueline Verhoeven

Doorlopend bereikbaar voor vragen

21 mei 2024

Goed bereikbare advocaat gekregen, zeer content.

- Anna Maas

Proces netjes begeleid

18 mei 2024

Deskundige afhandeling gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Nicole Hofman

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

5 mei 2024

Erg deugdelijk en passend advies gekregen door de raadsman.

- Koen Meijer

Door raad en daad bijgestaan

29 april 2024

Een prof gevonden die van aanpakken wist. Heel veel aan gehad. Super!

Begeleiding was eersteklas

- Barbara Brouwer

Rechtzaak gewonnen!

27 april 2024

Door mijn uitstekende advocaat uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende aangelegenheid met mijn leverancier.

- Patrick van den Bosch

Tijd voor actie

14 april 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Uitstekend!
Merci

- Dave de Koning

Aanrader!

13 april 2024

Een aanrader, een duidelijk gesprek en juist advies. Letselschade zaak prima afgehandeld.

- Jacoba Smits

Vlot en juiste raadsman gevonden

5 april 2024

Ondanks de spoed kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze zaak pastte. Top!

- Adriaan van de Brink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Alem

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/

Van der Kruijs Advocaten

Evertsenstraat 3
5224 HN 's-Hertogenbosch
Nederland

073 627 0760
http://www.vanderkruijsadvocaten.nl/

Kurvers Frencken Oerlemans Strafrecht Advocaten

Rompertsebaan 66
5231 GT 's-Hertogenbosch
Nederland

073 644 5994
http://www.kurversfrencken.nl/