Advocaat Ameide

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Ameide?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Ameide verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Ameide – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Ameide gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Ameide
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ameide, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kedichem, Nieuwland en Leerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Ameide

Zoek je een gekwalificeerde en goede advocaat in Ameide? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Ameide te zoeken voor juridische dingen. Wij begrijpen dat het behoorlijke aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Ameide. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Ameide die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Ameide
 • Ontslag aanvechten in Ameide
 • Personen- en Familierecht advocaat Ameide
 • Arbeidsrecht advocaat Ameide
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Ameide
 • Strafrecht advocaat Ameide
 • Letselschade advocaat Ameide
 • Ondernemingsrecht advocaat Ameide
 • Civielrecht advocaat Ameide
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Ameide

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Ameide

Een regionaal advocatenkantoor in Ameide kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Ameide inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra fijn wanneer het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Ameide heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Afhankelijk van de situatie komt het namelijk voor dat je je advocaat enkele keren zult tegenkomen. Dan is een persoon uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Ameide

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Ameide

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Ameide, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Indien je echt voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Ameide. Het gaat hier dus primair om dingen die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer flink van pas.

Als je dus echt in een juridisch conflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Ameide. Beiden partijen zijn dus werkbaar, maar de advocaat heeft toch enigszins meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitkomst, terwijl de advocaten in Ameide jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Ameide

Een jurist in Ameide mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Als je op zoek bent naar een jurist in Ameide, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt opstarten ook via een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele goede juristen en zeer incompetente advocaten. Echter, hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettelijk gezien gewoon niet uitvoeren. Het is dus belangrijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Ameide?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Ameide.

Letselschade advocaat Ameide

Mogelijk denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Ameide voor je te laten werken, maar dit kan tevens voor moeilijkheden zorgen. Door sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk simpeler om een juiste letselschade advocaat in Ameide te treffen. Het moet namelijk wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Ameide die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op onderstaande soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Rouw door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Ameide.

Letselschade advocaat Ameide zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Ameide zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Ameide

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Ameide in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Ameide heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Ameide te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk uitlopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het soms dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Ameide.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Ameide en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Ameide

Mensen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ameide. Ondanks dat een scheiding een zeer emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Ameide hebben tijdens dit traject. Je zou simpelweg meestal even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de verschillende soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Ameide? Een geschikte gegadigde opsporen is natuurlijk nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Wegens deze stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie kosteloos en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Ameide echt zeer simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Ameide in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Ameide in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Ameide

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Ameide

Beste raadsman van Holland

29 mei 2024

Klikte meteen vertrouwd en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Eva Kramer

Convenant afgehandeld

19 mei 2024

Convenant was zo verzorgd. Voortreffelijk!

- Niels Vink

Zoals bedacht

18 mei 2024

Voortreffelijk aanbod gekregen.

- Roy van der Heijden

Rechtelijke raadgeving

6 mei 2024

Geweldig handig juridisch raad op maat gekregen. Dit scheelde heel veel.

- Robin van Wijk

Heb door mijn advocaat een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had het zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

1 mei 2024

- Marijke van den Heuvel

Vakkundige advocaat

23 april 2024

Gauw de geschikte man gevonden. Geweldig!

- Marc van Dam

Zijn prima bijgestaan in de zaak

15 april 2024

De begeleiding tijdens de procedure was super en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Petrus Verbeek

Had dit veel eerder moeten doen

13 april 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost wat meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Kim Janssen

Uitblinker in zijn discipline

2 april 2024

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de compensatie was behoorlijk, dankzij mijn jurist!

- Rogier Huisman

Uitgelichte advocatenkantoren uit Ameide

Elgersma De Jong Advocaten

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0521 524 157
http://edj-advocaten.nl/

Hidding Breuls Meijerink advocaten en mediators

Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
Nederland

0591 551 350
http://www.hiddingbreulsmeijerink.nl/

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/