Advocaat Bentveld

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Bentveld?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Bentveld verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Bentveld – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Bentveld gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Bentveld
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bentveld, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Vogelenzang, Bennebroek en Heemstede bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Bentveld

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Bentveld? Het vinden van de allerbeste advocaat in Bentveld is nog niet zo simpel. Wij snappen dat het behoorlijke aanbod enerzijds aangenaam is, maar in ieder geval voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij je omstandigheid, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Bentveld die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Bentveld
 • Ontslag aanvechten in Bentveld
 • Personen- en Familierecht advocaat Bentveld
 • Arbeidsrecht advocaat Bentveld
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Bentveld
 • Strafrecht advocaat Bentveld
 • Letselschade advocaat Bentveld
 • Ondernemingsrecht advocaat Bentveld
 • Civielrecht advocaat Bentveld
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Bentveld

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Bentveld

Het is nog doorgaans zo dat iemand zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Bentveld regelen een verstandige keuze is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die doorgaans op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Vrijwel iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Bentveld kan je dan verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Bentveld. Dit komt overwegend door het feit dat men hier het liefste juridisch raadgeving wil hebben over die specifieke kwestie. Voor organisaties of particulieren met flink wat vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om stevig geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Bentveld is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of aangelegenheden.

Alle advocatenkantoren uit Bentveld

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Bentveld

Het is belangrijk dat je weet wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Bentveld, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Bentveld zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een werkelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus vooral om dingen die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt een rechtszaak wilt maken van een bepaalde toestand of indien je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Bentveld. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft toch iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Bentveld jouw allerbeste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Bentveld

Ga indien je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Bentveld. Op de allereerste plaats is het denkbaar om sommige taken te laten uitvoeren door een jurist in Bentveld. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Toch is een jurist in Bentveld niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefste snel een punt zetten achter de situatie die is ontstaan. Een jurist in Bentveld kan je daarbij helpen.

Indien je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Bentveld de procesvoering echt uit mag voeren. Je wilt natuurlijk voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Bentveld?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Bentveld.

Letselschade advocaat Bentveld

Misschien denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Bentveld voor je te laten werken, echter dit kan tevens voor problemen zorgen. Middels sommige stappen te doorlopen is het toch wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Bentveld te treffen. Het moet toch wel een professional zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Bentveld om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan vergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Bentveld.

Letselschade advocaat Bentveld zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Bentveld zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Bentveld

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Bentveld in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Bentveld terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Precies daarom is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Bentveld.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Bentveld.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Bentveld en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Bentveld

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke zaak, ook wanneer je fatsoenlijk uit elkaar gaat. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een degelijke overeenkomst wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Bentveld zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in Bentveld te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Bentveld is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Bentveld allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële kwesties
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Bentveld in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Bentveld in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Bentveld

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Bentveld

Royale schade-uitkering gekregen

21 april 2024

- Sandra de Boer

Snel een passende advocaat geregeld.

20 april 2024

Snel begeleiding gevonden bij een gevoelige en tijd gerelateerde kwestie. Super!

- Hendrik Hermans

Rechtvaardigheid!

10 april 2024

Door mijn voortreffelijke raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn leverancier.

- Sebastiaan van Dam

Top gegaan

4 april 2024

Gauw de geschikte persoon ontdekt, prettig!

- Inge Schouten

Kei in zijn vakgebied

28 maart 2024

Een zware periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de schadevergoeding was royaal, dankzij mijn advocaat!

- Marleen Hofman

Vlug een vakkundige professional

19 maart 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik vlot in aanraking met een partij die precies wist wat mijn omstandigheid nodig had.

- Judith van Vliet

Top advocaat gevonden

14 maart 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer content voor de afhandeling na onze aanrijding. Top

- Christian van Vliet

Geen nummer, humane afhandeling

8 maart 2024

Zeer klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Paulus Dijkstra

Uitermate bekwaam

26 februari 2024

Een werkelijke prof gevonden. Dit zorgde voor erg veel rust.

- Iris de Graaf

Uitgelichte advocatenkantoren uit Bentveld

Wingen Advocatuur

Camplaan 20A
2103 GW Heemstede
Nederland

023 528 9662
http://www.wingenadvocatuur.nl/

Hiddes Advocatuur

Blekersvaartweg 3
2101 CA Heemstede
Nederland

023 576 7851
http://www.hiddesadvocatuur.nl/

Advocaten & Mediators Kochheim Coppes Van Dam

Zandvoorterweg 60
2111 GX Aerdenhout
Nederland

023 524 8412
http://www.kochheim.nl/