Advocaat Casteren

Behoefte aan een professionele advocaat uit Casteren die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Casteren verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Casteren – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Casteren gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Casteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Casteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Netersel, Reusel en Hapert bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Casteren

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Casteren? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Casteren is nog niet zo makkelijk. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de beste advocaat in Casteren te vinden in het forse aanbod wat er te vinden is.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Casteren. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Casteren die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Casteren
 • Ontslag aanvechten in Casteren
 • Personen- en Familierecht advocaat Casteren
 • Arbeidsrecht advocaat Casteren
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Casteren
 • Strafrecht advocaat Casteren
 • Letselschade advocaat Casteren
 • Ondernemingsrecht advocaat Casteren
 • Civielrecht advocaat Casteren
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Casteren

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Casteren

Een advocatenkantoor in Casteren heeft kennis van dingen en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Er zijn allerlei kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Casteren inhuurt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewenst, maar vooral indien het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter waarschijnlijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Casteren heb je doorgaans iemand die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor begeleiding langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Casteren

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Casteren

Los van de oorzaak zijn er meer dan voldoende advocaten in Casteren te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Casteren staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Casteren te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er behoorlijk contrast tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Casteren je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm doorslaggevend, zeker indien de motivatie tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een prijsopgave aan te vragen, kun je volkomen gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Casteren, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Casteren

Een jurist in Casteren is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Casteren, kijk dan ten eerste nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook met een jurist gedaan kan worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn hele geschikte juristen en hele erbarmelijke advocaten. Maar hoe fijn een jurist ook is, een aantal procedures mag hij rechtmatig gezien eenvoudigweg niet voltrekken. Hou daar dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Casteren?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Casteren.

Letselschade advocaat Casteren

Loop je bij een ongeval waarbij een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Casteren je bijstaan. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een overige reden. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Casteren je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Rouw door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Casteren is dat hij de hele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Casteren vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Casteren.

Letselschade advocaat Casteren zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Casteren zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Casteren

Heb je een behoorlijk conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Casteren in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Casteren terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daarom is het verstandig om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Casteren.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Over het algemeen ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de kosten. Je zult wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Casteren.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Casteren en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Casteren

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en verschrikkelijke kwestie, ook als je goed uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Casteren zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Casteren te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Casteren is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Casteren behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Casteren in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Casteren in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Casteren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Casteren

Uiteindelijk gerechtigheid

22 april 2024

Na weken afwachten uiteindelijk in het gelijk gesteld.

- Kim de Bruin

Daadwerkelijk een kenner

15 april 2024

Met mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen verwonding.

- Alexander Driessen

Precies zoals verwacht

8 april 2024

Aanbieding was goed.

- Diana Driessen

Goedkoop is duurkoop

31 maart 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vroegere raadsman heb ik dankzij advocaatkaart wel een betrouwbare advocaat getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Albert Hermans

Professionele en bedreven

27 maart 2024

Geen verzoek of voorstel was te gek, advocaat was erg ervaren in echtscheidingen.

- Wendy Scholten

Zeer content met onze raadgever

21 maart 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Mirjam van der Horst

Onvoorzien een grote schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daardoor een stuk minder.

12 maart 2024

- Ruud de Graaf

Geding tot een goed einde

5 maart 2024

Professionele support gekregen tijdens rechtszaak via advocaatkaart. Dank!

- Saskia de Jonge

Zoals verwacht

1 maart 2024

Prima aanbod ontvangen.

- Diana Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Casteren

Knegtmans Advocaten & Mediators

Eijkereind 75
5571 EB Bergeijk
Nederland

0495 725 850
http://www.knegtmansadvocaten.nl/

KHB advocaten en mediators

Industrieweg 67A
5683 CB Best
Nederland

0499 325 868
http://www.khbadvocaten.nl/

Legiteam Advocaten

Lepelstraat 125
3920 Lommel
België

+32 11 54 08 08
http://www.legi-team.be/