Advocaat Dalem

Zoek jij een expert voor ondersteuning in de wet in Dalem?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Dalem verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Dalem – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Dalem gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Dalem
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Dalem, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kedichem, Nieuwland en Leerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Dalem

Als je een advocaat in Dalem zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Dikwijls is de oorzaak om op zoek te gaan naar een advocaat in Dalem een nare. Desondanks is het vinden van de passende advocaat in Dalem een klus die belangrijk is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat wel behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Dalem en de andere, op het gebied van tariefstellingen en expertise. Daarnaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Alleen daardoor al is het vinden van de allerbeste advocaat in Dalem een serieuze taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij assisteren je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Dalem je een jurist vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Dalem
 • Ontslag aanvechten in Dalem
 • Personen- en Familierecht advocaat Dalem
 • Arbeidsrecht advocaat Dalem
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Dalem
 • Strafrecht advocaat Dalem
 • Letselschade advocaat Dalem
 • Ondernemingsrecht advocaat Dalem
 • Civielrecht advocaat Dalem
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Dalem

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Dalem

Men vraagt zich vaak af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Dalem een slim besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om als voorbeeld een voorspoedige uitgangspositie voor je te behalen bij een echtscheiding. Maar een advocaat is er onder andere ook om een arbeidsconflict tot een goed eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het salaris of bij een gedwongen ontslag. Vrijwel elk persoon krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Dalem kan je hier geweldig bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische kwesties adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Dalem. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat men hier graag juridisch advies wil hebben over die specifieke zaak. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook natuurlijk een verstandig idee, zo kan een belastingtechnisch jurist je bijstaan om zoveel mogelijk kosten te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Dalem nuttig voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Dalem

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Dalem

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Dalem die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je kwestie. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Dalem staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze heel erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Dalem te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er enigszins contrast tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een zeer dure advocaat geweldig is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Dalem je je het beste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar belangrijk, zeker wanneer de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm ongecompliceerd het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Dalem, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Dalem

Een jurist in Dalem is niet altijd een advocaat. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Dalem uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag bepaalde procedures niet voor je verrichten. Het is dus noodzakelijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Dalem?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Dalem.

Letselschade advocaat Dalem

Loop je bij een ongeval waarin iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Dalem je assisteren. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misstap of een andere reden. Een letselschade advocaat in Dalem helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letsel is zodoende een veel uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Dalem is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te focussen op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Dalem vindt je vrijblijvend, rendabel en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Dalem.

Letselschade advocaat Dalem zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Dalem zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Dalem

Wanneer je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Dalem in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Dalem heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste wijzigingen. Juist daardoor is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Dalem.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Dalem.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Dalem en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Dalem

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dalem. Uit elkaar gaan is simpelweg over het algemeen vervelend, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Dalem wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo informatie aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen uitvoeren. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Dalem? Een goede gegadigde opsporen is simpelweg nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een kundige echtscheidingsadvocaat in Dalem echt heel ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Dalem in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Dalem in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Dalem

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Dalem

Raadsman met kennis

3 juli 2024

Voelbaar vakkundige raadsman gevonden. Dat scheelde zeer veel.

- Guido de Vos

Gewoon goed

26 juni 2024

Rap en begrijpelijk afgehandeld. Bedankt!

- Klaas Dijkstra

Het rechtelijk onderzoeken van de zaak was noodzakelijk.

20 juni 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Nicolaas van de Velden

Kei in zijn specialisme

10 juni 2024

Een nare periode afgerond na het ontstaan van een verwonding, maar de vergoeding was substantieel, dankzij mijn advocaat!

- Gerardus Bosch

Gauw een deskundige professional

7 juni 2024

Na aanvraag van de offertes kwam ik gauw in aanraking met een partij die exact wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Sylvia Bosch

Jurist met verstand

30 mei 2024

Geweldig prettig juridisch begeleiding op maat ontvangen. Dat scheelde heel veel.

- Jolanda Smeets

Gewoon goed

22 mei 2024

Helder en vlot. Dank!

- Evelien van Leeuwen

Dreigend ontslag tegengegaan

12 mei 2024

Op het nippertje oneerlijk ontslag kunnen voorkomen.

- Stefan Vink

Proces tot een goed einde

5 mei 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Bedankt advocaatkaart!

- Willem Smeets

Uitgelichte advocatenkantoren uit Dalem

Lexwood Legal Advocatenkantoor

Techniekweg 15
4207 HC Gorinchem
Nederland

0183 513 745
http://www.lexwoodlegal.nl/

Meeuwsen Van den Pol Advocaten

Einsteinstraat 11b
4207 HW Gorinchem
Nederland

0183 749 000
http://www.mvdpadvocaten.nl/

ADWIZA kancelaria prawa holenderskiego / adwokatura

Kruisstraat 21
4201 GE Gorinchem
Nederland

0183 354 544
http://www.adwiza.nl/