Advocaat De Rips

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in De Rips die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat De Rips verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit De Rips – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat De Rips gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat De Rips
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in De Rips, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Ledeacker, Oploo en Westerbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat De Rips

Indien je een advocaat in De Rips zoekt, heeft dat over het algemeen een oorzaak. Vaak is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in De Rips een nare. Toch wil je een passende advocaat in De Rips zoeken. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in De Rips is immers de andere niet en de kennisgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Daarnaast is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Vandaar is het kiezen van een handige advocaat in De Rips een belangrijke aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de grote aantallen advocaten in De Rips je een jurist vindt die bij jou en je situatie past. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden De Rips
 • Ontslag aanvechten in De Rips
 • Personen- en Familierecht advocaat De Rips
 • Arbeidsrecht advocaat De Rips
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat De Rips
 • Strafrecht advocaat De Rips
 • Letselschade advocaat De Rips
 • Ondernemingsrecht advocaat De Rips
 • Civielrecht advocaat De Rips
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat De Rips

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor De Rips

Een advocatenkantoor in De Rips heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn verschillende expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in De Rips inschakelt, ben je verzekerd van iemand die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in De Rips heb je natuurlijk een persoon die in de omgeving zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal momenten zult zien. Dan is iemand uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit De Rips

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio De Rips

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in De Rips, dit is echt van belang bij het maken van een selectie. Als je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in De Rips. Het gaat hier dus voornamelijk om affaires die niet alleen met een degelijk gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de andere kant, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in De Rips. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar variëren qua inzetbaarheid. De taken die een mediator op zich neemt zijn sneller gericht op een uitweg, terwijl de advocaten in De Rips jouw allerbeste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist De Rips

Ga als je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet flink wat meer hebt aan een jurist in De Rips. Je kunt een jurist in De Rips namelijk regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan zaken waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een scheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in De Rips niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk zonde om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in De Rips kan je hiermee helpen.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in De Rips uitgevoerd kan en mag worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek incompleet hebt gedaan. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in De Rips?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in De Rips.

Letselschade advocaat De Rips

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in De Rips wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in De Rips te vinden. Je zoekt logischerwijs wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in De Rips die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio De Rips.

Letselschade advocaat De Rips zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat De Rips zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit De Rips

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke advies? Dan kan het geen kwaad om via ons even wat offertes van verscheidene advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in De Rips krijgt toegewezen. In de aanvraag zul je wel een helder plaatje moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat De Rips die jij dan echt zoekt. Zo kom je immers sneller tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je ook verzekerd van geschikt advies op maat.

Naderhand hoef je puur nog maar een consult in te plannen. Dankzij dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel noodzakelijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die frequent met jou om de tafel komt zitten. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit De Rips.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit De Rips en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat De Rips

Een scheiding is per sé een uitermate pijnlijke en vervelende kwestie, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in De Rips zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens tezamen als zelf een echtscheidingsadvocaat in De Rips te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in De Rips is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in De Rips veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit De Rips in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit De Rips in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

De Rips

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in De Rips

Vertrouwelijke raadsman getroffen

27 mei 2024

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Patricia Timmermans

We zijn persoonlijk bijgestaan

20 mei 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het traject. Hierdoor zeer tevreden met de begeleiding.

- Hanneke Hermans

Grote kostenvergoeding bij letsel

12 mei 2024

- Guido van Loon

Zoals verwacht

11 mei 2024

Aanbieding was goed.

- Hanneke Brouwer

Juridisch gewoon top

4 mei 2024

De offertes waren snel in huis en vervolgens inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de jurist.

- Simone van Leeuwen

Gewoon prima

26 april 2024

Geweldige advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Michael Smits

Goedkoop is duurkoop

18 april 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel sneller moeten doen.

- Daniël Boer

Erg content met onze raadsman

9 april 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de afhandeling na onze aanrijding. Geweldig.

- Martine Groen

Proces netjes begeleid

4 april 2024

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons proces. Bedankt advocaatkaart!

- Barry van Leeuwen

Uitgelichte advocatenkantoren uit De Rips

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Sumrin Advocaten

Speelheuvelplein 10
5711 AR Someren
Nederland

0493 894 752
http://www.sumrin.nl/