Advocaat Den Bosch

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Den Bosch?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Den Bosch verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Den Bosch – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Den Bosch gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Den Bosch
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Bosch, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Maren Kessel, Boxtel en Gemonde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Bosch

Ben je op zoek naar een juiste en competente advocaat in Den Bosch? Het kan onaangenaam zijn om de passende advocaat in Den Bosch te zoeken voor juridische affaires. Dit begrijpen wij maar al te goed, het is immer vrij complex om de allerbeste advocaat in Den Bosch te vinden in het flinke aanbod wat er aanwezig is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te zoeken die past bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Den Bosch die voldoet aan je wensen en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Bosch
 • Ontslag aanvechten in Den Bosch
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Bosch
 • Arbeidsrecht advocaat Den Bosch
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Bosch
 • Strafrecht advocaat Den Bosch
 • Letselschade advocaat Den Bosch
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Bosch
 • Civielrecht advocaat Den Bosch
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Bosch

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Bosch

Een advocatenkantoor in Den Bosch heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Den Bosch inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van raad kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Den Bosch heb je altijd iemand die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Afhankelijk van de situatie komt het wel voor dat je je advocaat meerdere keren zult ontmoeten. Dan is het logischerwijs wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Den Bosch

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Den Bosch

Om de passende persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Den Bosch. Advocaten in Den Bosch zijn de professionals die jou zullen ondersteunen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt oplossen met een fijn gesprek. Een mediator is dan weer diegene die uitgerekend de dialoog aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus eigenlijk een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je het liefste juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de meeste situaties uitkomen bij advocaten in Den Bosch. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich primair richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Den Bosch voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Bosch

Een jurist in Den Bosch mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Den Bosch niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Den Bosch uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je dus vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een vereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, bepaalde procedures mag hij wettig gezien eenvoudigweg niet verrichten. Het is mogelijk belangrijk om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Bosch?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Bosch.

Letselschade advocaat Den Bosch

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Den Bosch wilt inschakelen, echter dit is toch iets te eenvoudig gedacht. Middels sommige stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Den Bosch te traceren. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letselschade opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Den Bosch om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de volgende aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Bosch.

Letselschade advocaat Den Bosch zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Bosch zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Den Bosch

Als je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Den Bosch in te roepen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Den Bosch terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist daardoor is het handig om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Den Bosch.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Over het algemeen ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Bosch.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Bosch en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Bosch

Het is een van de meest nare dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het van belang dat voor beiden echtgenoten een eerlijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Den Bosch zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Den Bosch te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Den Bosch is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Den Bosch behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Bosch in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Bosch in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Bosch

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Bosch

Immer bereikbaar voor aanvragen

23 februari 2024

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor overleg, zeer aangenaam.

- Cindy Verbeek

Convenant opgemaakt

13 februari 2024

Echtscheidingsconvenant was vlug overeengekomen. Super!

- Evelien de Haan

Scheiding tot goed einde gekregen

5 februari 2024

Volkomen ontzorgd door mijn raadsman tijdens echtscheiding.

- Saskia Blom

Persoonlijk bijgestaan

23 januari 2024

Erg klantvriendelijk en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Mark Hofman

Afhandeling was persoonlijk

18 januari 2024

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het traject. Zeer tevreden met het traject.

- Matthijs Hoekstra

Convenant opgesteld

8 januari 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Top!

- Elizabeth Hendriks

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

7 januari 2024

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Natascha de Groot

Ineens een aanzienlijke schadevergoeding toegekend gekregen. Het verdriet is hierdoor een stuk lager.

26 december 2023

- Frank van der Meer

Gewoon goed

19 december 2023

Fantastische advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Irene van der Laan

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Bosch

Professionals Den Bosch

Rietveldenweg 92
5222 AS 's-Hertogenbosch
Nederland

0800-12128
https://professionalsdenbosch.nl/advocaat

LXA The Law Firm N.V.

Pettelaarpark 101
5216 PR 's-Hertogenbosch
Nederland

073 700 3600
http://www.lxa.nl/

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/