Advocaat Den Ilp

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Den Ilp die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Den Ilp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Den Ilp – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Den Ilp gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Den Ilp
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Ilp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Oostzaan, Wijdewormer en Watergang bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Den Ilp

Ben je op zoek naar een goede en professionele advocaat in Den Ilp? Het vinden van de allerbeste advocaat in Den Ilp is nog niet zo ongecompliceerd. Dit snappen wij maar al te goed, het is altijd vrij complex om de allerbeste advocaat in Den Ilp te zoeken in het forse aanbod wat er aanwezig is.

Wij helpen je om je te begeleiden met deze selectie en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je speurtocht naar een advocaat in Den Ilp. Vanwege deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Den Ilp die je met alle mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Den Ilp
 • Ontslag aanvechten in Den Ilp
 • Personen- en Familierecht advocaat Den Ilp
 • Arbeidsrecht advocaat Den Ilp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Den Ilp
 • Strafrecht advocaat Den Ilp
 • Letselschade advocaat Den Ilp
 • Ondernemingsrecht advocaat Den Ilp
 • Civielrecht advocaat Den Ilp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Den Ilp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Den Ilp

Een advocatenkantoor in Den Ilp heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Den Ilp helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is doorgaans verlangd, maar zeker wanneer het gaat over complexe juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo regelmatig mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Den Ilp heb je altijd een persoon die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de waarschijnlijkheid bestaat dat je je advocaat verscheidene keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Den Ilp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Den Ilp

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Den Ilp die je ook kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een persoon die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Den Ilp.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Den Ilp te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er behoorlijk verschil tussen de prijzen van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat geweldig is en een hele goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga voornamelijk voor jezelf na bij welke advocaten in Den Ilp je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is wel een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding op te vragen, kun je zeer gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Den Ilp, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Den Ilp

Een jurist in Den Ilp is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd een jurist. Wanneer een jurist in Den Ilp niet beëdigd is als advocaat en dus alleen zijn studie heeft afgesloten, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Den Ilp, kijk dan allereerst nauwlettend of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist geregeld kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna alsmede nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er geboden worden, wanneer je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn zeer juiste juristen en hele erbarmelijke advocaten. Echter, hoe aardig een jurist ook is, een aantal procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Hou er dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Den Ilp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Den Ilp.

Letselschade advocaat Den Ilp

Een letselschade advocaat in Den Ilp kan je assisteren om een redelijke schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een andere oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Den Ilp je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Schade aan wagen, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade daarom veel verder dan louter het leed wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. Het allergrootste voordeel van een letselschade advocaat in Den Ilp is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Den Ilp vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Den Ilp.

Letselschade advocaat Den Ilp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Den Ilp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Den Ilp

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Den Ilp in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Den Ilp terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Precies daarom is het slim om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Den Ilp.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk stijgen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Den Ilp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Den Ilp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Den Ilp

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Ilp. Scheiden is vanzelfsprekend over het algemeen vervelend, echter zal de echtscheidingsadvocaat in Den Ilp wel van pas komen bij dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo inlichting aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Den Ilp? Een goede gegadigde vinden is natuurlijk nooit makkelijk geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Den Ilp echt erg simpel.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Den Ilp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Den Ilp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Den Ilp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Den Ilp

Persoonlijk bijgestaan

25 juni 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Johan Veenstra

Gerechtigheid!

16 juni 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Tenslotte gewonnen!

- Alexander Vink

Top raadgeving gekregen!

14 juni 2024

Een aanrader, een duidelijk verhaal en juist advies. Letselschade zaak goed geregeld.

- Stefan Blom

Individueel bijgestaan

6 juni 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Fijn.

- Dave Verhoeven

Eenvoudig goed

30 mei 2024

Vlot en duidelijk geregeld. Dank je wel!

- Esther van der Heijden

Juridische assistentie was fijn

22 mei 2024

Geholpen door een professional die zeer veel met me meeleeft, erg aangenaam.

- Tamara van Vliet

Echtscheiding goed geregeld

17 mei 2024

Ingewikkelde schikking top afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Sanne van Doorn

Afhandeling was persoonlijk

8 mei 2024

Elke fase werd goed gefundeerd in de rechtbank. Hierdoor erg content met de afhandeling.

- Petra Kok

Echt een vakkundige

2 mei 2024

Een zware periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de vergoeding was flink, door mijn advocaat!

- Simone Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Den Ilp

Wieringa Advocaten

IJdok 17
1013 MM Amsterdam
Nederland

020 624 6811
http://www.wieringa-advocaten.nl/

Professionals
/advocaat

Boekx Advocaten

Leidsegracht 9
1017 NA Amsterdam
Nederland

020 528 9532
http://www.boekx.com/