Advocaat Eckelrade

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Eckelrade?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Eckelrade verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Eckelrade – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Eckelrade gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Eckelrade
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eckelrade, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Bemelen, Mheer en Banholt bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eckelrade

Ben je op zoek naar een passende en competente advocaat in Eckelrade? Het kan onaangenaam zijn om de juiste advocaat in Eckelrade te vinden voor juridische affaires. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar echt voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Eckelrade. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Eckelrade die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eckelrade
 • Ontslag aanvechten in Eckelrade
 • Personen- en Familierecht advocaat Eckelrade
 • Arbeidsrecht advocaat Eckelrade
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eckelrade
 • Strafrecht advocaat Eckelrade
 • Letselschade advocaat Eckelrade
 • Ondernemingsrecht advocaat Eckelrade
 • Civielrecht advocaat Eckelrade
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eckelrade

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eckelrade

Een advocatenkantoor in Eckelrade heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. We zetten de voornaamste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Eckelrade helpt jou door een advocaat te bezorgen die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo gunstig mogelijke resultaat. Dat is altijd gewild, maar met name als het gaat over ingewikkelde juridische problemen waar je normaal vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Indien je in zee gaat met een advocatenkantoor in Eckelrade heb je natuurlijk een mens die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Het verschilt altijd per situatie, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Eckelrade

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Eckelrade

Om de geschikte persoon in te roepen is het van belang dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Eckelrade. Advocaten in Eckelrade zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Dit is dus vooral bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een zaak verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Eckelrade. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Eckelrade jouw beste uitgangspositie zullen verdedigen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eckelrade

Een jurist in Eckelrade mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde advocaat-stage afgerond en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Eckelrade uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee keer voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij verenigingen en welke garanties op kwaliteit er geboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn zeer juiste juristen en zeer slechte advocaten. Maar zelfs de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je uitvoeren. Hou hier dus rekening mee gedurende je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eckelrade?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eckelrade.

Letselschade advocaat Eckelrade

Loop je bij een ongeluk waar iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Eckelrade je begeleiden. Dit kan zijn vanwege een aanrijding, een ander ongeval, een medische misstap of een andere oorzaak. Een letselschade advocaat in Eckelrade helpt je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan rijtuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letsel is dus een behoorlijk uitgebreider begrip dan uitsluitend de fysieke last die je hebt. En het allergrootste pluspunt van een letselschade advocaat in Eckelrade is dat hij de gehele procesvoering voor je kan vervullen, zodat je er zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je focus kan dan puur op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Eckelrade vindt je vrijblijvend, voordelig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eckelrade.

Letselschade advocaat Eckelrade zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eckelrade zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Eckelrade

Indien je op je werk tegen sommige problemen aanloopt, is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Eckelrade in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Eckelrade heeft verstand van aparte arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving verandert doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Uitgerekend daardoor is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Eckelrade.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fiks in de kosten lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de kosten. Je zult wel aan een paar voorwaarden moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eckelrade.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eckelrade en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eckelrade

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat dingen als de huisraad naar eer en geweten worden gedeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Eckelrade zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Eckelrade te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Eckelrade is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van aangelegenheden waar de echtscheidingsadvocaat in Eckelrade aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, vakkundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eckelrade in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eckelrade in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eckelrade

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eckelrade

De advocaat was erg bereikbaar

5 april 2024

Goed bereikbare raadsman gekregen, zeer content.

- Ilona van Dijk

Ontslag op staande voet afgewend

26 maart 2024

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Catharina Maas

Snel de passende prof getroffen

22 maart 2024

Na de offertes direct de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde gauw.

- Peter Smits

Geen nummer, menselijke afhandeling

14 maart 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Kirsten van Vliet

Eenvoudig goed

8 maart 2024

Begrijpelijk en vlot. Dank!

- Vanessa Kok

Echtscheidingsconvenant opgesteld

26 februari 2024

Echtscheidingsconvenant was snel afgehandeld. Prachtig!

- Marleen van de Ven

Dienstbeëindiging op staande voet afgewend

19 februari 2024

Door mijn advocaat het proces tegen mijn werkgever gewonnen.

- Sander van de Brink

De raadsman was hoogst bereikbaar

12 februari 2024

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, erg prettig.

- Margaretha de Groot

Prima afgehandeld.

8 februari 2024

Duidelijk en vlot. Dank!

- Melanie Groen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eckelrade

Stefan Willems Scheidingsbegeleiding

Rijksweg 75F
6325 AB Berg en Terblijt
Nederland

06 30780834
https://stefanwillems.nl/

Moszkowicz Advocaten

Wilhelminasingel 100
6221 BL Maastricht
Nederland

043 325 4560
http://www.moszkowicz.nl/

Vonken & Szymkowiak Strafrechtadvocaten

Alexander Battalaan 40
6221 CE Maastricht
Nederland

043 326 3620
http://vonkenszymkowiak.nl/mr-peer-szymkowiak/