Advocaat Eemshaven

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Eemshaven?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Eemshaven verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Eemshaven – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Eemshaven gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Eemshaven
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 102 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eemshaven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zijldijk, Roodeschool en Oudeschip bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Eemshaven

Ben je op zoek naar een passende en professionele advocaat in Eemshaven? Het zoeken van de perfecte advocaat in Eemshaven is nog niet zo makkelijk. Wij begrijpen dat het forse aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel rumoer of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Eemshaven. Dankzij onze tips kun je binnen een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Eemshaven die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Eemshaven
 • Ontslag aanvechten in Eemshaven
 • Personen- en Familierecht advocaat Eemshaven
 • Arbeidsrecht advocaat Eemshaven
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Eemshaven
 • Strafrecht advocaat Eemshaven
 • Letselschade advocaat Eemshaven
 • Ondernemingsrecht advocaat Eemshaven
 • Civielrecht advocaat Eemshaven
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Eemshaven

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Eemshaven

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Eemshaven een handig besluit is. Het juridische spectrum verandert meestal zo vaak, dat het vraagt om een prof die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een stevig arbeidsconflict komt een advocaat veelal prima van pas. Je kunt denken aan een ontslag op staande voet of een onenigheid over een overeenkomst. Vrijwel elk persoon krijgt ooit een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Eemshaven kan je hier uitstekend bij helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Eemshaven. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier graag juridisch raad wilt hebben over deze specifieke kwestie. Voor bedrijven of mensen met veel vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Eemshaven bruikbaar voor allemaal mogelijke soorten zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische ondersteuning.

Alle advocatenkantoren uit Eemshaven

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Eemshaven

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Eemshaven te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Advocaten in Eemshaven staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze zeer competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om diverse advocaten in Eemshaven te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de prijzen van advocaten. Daarbij moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Eemshaven je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is immers enorm bepalend, zeker indien de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je volkomen simpel het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je immers alleen de aantrekkelijkste advocaten in Eemshaven, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Eemshaven

Een jurist in Eemshaven mag zich niet over het algemeen een advocaat noemen. Het is van belang om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft dus nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Eemshaven, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt opstarten ook door middel van een jurist volbracht kan worden. Juristen zijn onder andere niet bevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou vanzelfsprekend vervelend zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is onjuist te denken dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is dus van belang om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Eemshaven?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Eemshaven.

Letselschade advocaat Eemshaven

Misschien denk je dat het goed is om de eerste de beste letselschade advocaat in Eemshaven voor je te laten beginnen, echter dit kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk makkelijker om die goede letselschade advocaat in Eemshaven te vinden. Het moet zeker wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Als je last hebt van letselschade, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Eemshaven die specialistisch zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type vergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Eemshaven.

Letselschade advocaat Eemshaven zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Eemshaven zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Eemshaven

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Eemshaven in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Eemshaven heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Eemshaven te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk stijgen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een paar eisen moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt contracteren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Eemshaven.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Eemshaven en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Eemshaven

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke regeling wordt getroffen en dat dingen als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Eemshaven zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelf een echtscheidingsadvocaat in Eemshaven te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Eemshaven is dat je deskundige hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Eemshaven behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Eemshaven in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Eemshaven in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Eemshaven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Eemshaven

Het juridisch onderzoeken van de zaak was essentieel.

7 september 2023

De rechtszaak is ondersteund door vergaand onderzoek zoals gewenst. Bedankt.

- Maarten Hoekstra

Moment voor actie

3 september 2023

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Enorm veel aan gehad. Uitstekend!

Top bijgestaan

- Natasja van de Velden

Afhandeling was super

24 augustus 2023

De begeleiding tijdens de zaak was prima en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Robin Bos

Verstand van regelgeving

16 augustus 2023

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Marcel van de Brink

Voelt overtuigend

13 augustus 2023

Vertrouwde partij ontdekt die me ondersteunt. Goed!

- Adrianus van der Linden

We zijn persoonlijk bijgestaan

26 juli 2023

Juridische taal duidelijk vertaald in het traject. Erg content met het traject.

- Raymond Verhoeven

Vakkundig en ervaren

18 juli 2023

Geen verzoek of idee was te gek, raadsman was erg ervaren in echtscheidingen.

- Raymond Smeets

We zijn persoonlijk begeleid

13 juli 2023

Juridische woordgebruik begrijpelijk vertaald in het proces. Hierdoor erg tevreden met de afhandeling.

- Petra van Beek

Juridisch gewoon top

6 juli 2023

De offertes waren snel in huis en nadien inhoudelijk sterk bijgestaan door de jurist.

- David Driessen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Eemshaven

Blokzijl Advocaten

Lopendediep 1
9712 NV Groningen
Nederland

050 311 3001
http://www.blokzijladvocaten.nl/

Advocatenkantoor Nieuwe Ebbingestraat

Nieuwe Ebbingestraat 45
9712 NE Groningen
Nederland

050 312 2945
http://www.aknieuweebbingestraat.nl/

OK Advocaten

Zuiderweg 16
9745 AD Groningen
Nederland

050 822 2316
https://www.okadvocaten.nl/