Advocaat Etten

Heb jij behoefte aan een professional voor ondersteuning in de wet in Etten?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Etten verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Etten – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Etten gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Etten
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 103 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Etten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Gendringen, Varsselder En Veldhunten en Silvolde bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Etten

Zoek je een professionele en juiste advocaat in Etten? Het zoeken van de allerbeste advocaat in Etten is nog niet zo eenvoudig. Dit snappen wij maar al te goed, het is immer vrij uitdagend om de beste advocaat in Etten te zoeken in het forse aanbod wat er te vinden is.

In dit artikel helpen we je op weg om een advocaat te vinden die past bij jouw omstandigheid, jouw behoefte en jou als individu. Dankzij deze tips is het mogelijk om binnen een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Etten die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Etten
 • Ontslag aanvechten in Etten
 • Personen- en Familierecht advocaat Etten
 • Arbeidsrecht advocaat Etten
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Etten
 • Strafrecht advocaat Etten
 • Letselschade advocaat Etten
 • Ondernemingsrecht advocaat Etten
 • Civielrecht advocaat Etten
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Etten

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Etten

Een plaatselijk advocatenkantoor in Etten kan absoluut oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische begeleiding. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Etten inhuurt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo gunstig mogelijke afloop. Dat is extra prettig als het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou wellicht van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Etten heb je doorgaans iemand die in de nabijheid zit. Je hoeft dan niet uren in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Etten

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Etten

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Etten te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Etten staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze erg vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Etten te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of discipline. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Etten je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker als de aanleiding tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je rechtstreeks een correct aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Etten, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou voortdurend kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Etten

Een jurist in Etten mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Indien een jurist in Etten niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgerond, mag hij de beschermde rechtstitel van advocaat nog niet dragen.

Ga vooraf even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Etten verricht kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, voor je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Het is incorrect aan te nemen dat een advocaat gekwalificeerder is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en geweldige juristen. Maar ook de beste jurist mag bepaalde procedures niet voor je vervullen. Het is daarom noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Etten?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Etten.

Letselschade advocaat Etten

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Etten wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die kundige letselschade advocaat in Etten te vinden. Het moet immers wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letselschade, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Etten die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op volgende soorten vergoedingen:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Permanente fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Etten.

Letselschade advocaat Etten zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Etten zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Etten

Wanneer je op je werkplek tegen bepaalde narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Etten in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Etten terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt onafgebroken. Alleen een arbeidsrecht advocaat is continu op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daarom is het altijd goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Etten te vinden.

Het inhuren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de kosten lopen. Doorgaans ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal condities moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te vereffenen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Etten.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Etten en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Etten

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Uiteraard is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Etten zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Etten te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Etten is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Etten behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Etten in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Etten in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Etten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Etten

Echtscheiding goed begeleid

8 november 2023

Complexe schikking kritisch afgehandeld door advocaat. Dank u wel.

- Nathalie Smits

Vakkundige raadsman

3 november 2023

In minder dan no-time een deskundige jurist. Grandioos!

- Karin Sanders

Deskundige raadsman

26 oktober 2023

Gauw de passende man ontdekt. Dankjewel!

- Suzanne van Dam

Juridische raad

12 oktober 2023

Ontzettend aangenaam juridisch raad op maat gekregen. Deze hielp geweldig.

- Jacqueline Huisman

Verstand van wetgeving

4 oktober 2023

Naar verwachting, behoorlijk kennis van zaken.

- Inge Smit

Deskundig en vakkundig.

26 september 2023

Er werd ruim tijd voor ons genomen en geen verzoek was teveel.

- Johanna van der Heijden

Het uit elkaar gaan tot goed einde gebracht

24 september 2023

Door mijn raadsman geen zorgen gekregen tijdens de scheiding van mijn man.

- Joris Vermeulen

Gepaste juridische ondersteuning

13 september 2023

Overweldigend om door een aangenaam gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Michel van de Veen

Beste advocaat van Holland

4 september 2023

Ervaarde een fijne klik met mijn raadsman en samen de winst behaald voor de rechter.

- Margaretha van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Etten

Du Plessis Letselschade Advocatuur

Oudste Poortstraat 7
7041 AP 's-Heerenberg
Nederland

0314 843 984
https://www.duplessis-letselschade.nl/

Grootjans Advocaten & Mediators Doetinchem

Prins Hendrikstraat 38
7001 GL Doetinchem
Nederland

0314 342 440
http://www.grootjansadvocaten.nl/

Geurink & Partners Advocaten

Varsseveldseweg 79
7002 LJ Doetinchem
Nederland

0314 328 040
http://www.geurinkenpartners.nl/