Advocaat Fleringen

Ben jij opzoek naar een betaalbare advocaat in Fleringen die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Fleringen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Fleringen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Advocaat Fleringen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Fleringen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Fleringen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Reutum, Haarle en Albergen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Fleringen

Het mag helder zijn dat je indien je een advocaat in Fleringen zoekt, je over het algemeen niet in een vrolijke bui bent. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Fleringen een nare. Toch wil je een passende advocaat in Fleringen vinden. Je wilt namelijk een individu waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het verstandig is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat immers aanmerkelijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Fleringen en de andere, op het terrein van tariefstellingen en expertise. Bovendien is een jurist veelal ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het kiezen van een handige advocaat in Fleringen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij ontzorgen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Fleringen je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Fleringen
 • Ontslag aanvechten in Fleringen
 • Personen- en Familierecht advocaat Fleringen
 • Arbeidsrecht advocaat Fleringen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Fleringen
 • Strafrecht advocaat Fleringen
 • Letselschade advocaat Fleringen
 • Ondernemingsrecht advocaat Fleringen
 • Civielrecht advocaat Fleringen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Fleringen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Fleringen

Een advocatenkantoor in Fleringen heeft kennis van aangelegenheden en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Fleringen helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die altijd op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig wanneer het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Wanneer je in zee gaat met een advocatenkantoor in Fleringen heb je altijd nog iemand die in de buurt zit. Dat is nuttig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe als je voor advies langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is iemand uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Fleringen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Fleringen

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Fleringen, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Als je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Fleringen. Het gaat hier dus vooral om affaires die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Wanneer je een ruzie allereerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator doorgaans juist weer fijn van pas.

Wanneer je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Fleringen. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een tweestrijd, waar advocaten in Fleringen vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Fleringen

Een jurist in Fleringen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Fleringen niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Fleringen, kijk dan eerst zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook via een jurist volbracht kan worden. En echtscheidsingsprocedure als voorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt logischerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna bovendien nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je daarom van tevoren even goed in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een vereniging en welke garanties deze biedt, voor je met hem of haar in zee gaat. Het is onjuist aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de beste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is dus noodzakelijk om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Fleringen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Fleringen.

Letselschade advocaat Fleringen

Het zou simpel zijn om het eerste het beste advocatenkantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Fleringen wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Fleringen te vinden. Het moet namelijk wel een pro zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan speciaal naar een letselschade advocaat in Fleringen om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schadevergoedingen voor de onderstaande aspecten:

 • Beschadiging aan voertuig, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Fleringen.

Letselschade advocaat Fleringen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Fleringen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Fleringen

Heb je een fors conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het praktisch om een arbeidsrecht advocaat in Fleringen in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Fleringen heeft verstand van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Juist vandaar is het handig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Fleringen.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen tamelijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijkerwijs dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te vereffenen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Fleringen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Fleringen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Fleringen

Een echtscheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook als je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het fundamenteel dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Fleringen zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om zowel gemeenschappelijk als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Fleringen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Fleringen is dat je deskundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Fleringen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Fleringen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Fleringen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Fleringen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Fleringen

We zijn persoonlijk begeleid

12 november 2023

Elke stap werd goed gefundeerd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Gerardus Koning

Ontslag op staande voet voorkomen

31 oktober 2023

Door mijn jurist de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Robin van Veen

Uiteindelijk gerechtigheid

28 oktober 2023

Eindelijk mijn gelijk gekregen.

- Anna Willemsen

Scheiding ging degelijk

11 oktober 2023

Volledig ontzorgd door mijn jurist bij scheiding.

- Eveline Bosman

Betrouwbare advocaat gevonden

8 oktober 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Diana Vermeulen

Inhoudelijk en bekwaam.

28 september 2023

De offertes vlot na aanvraag binnen en daardoor snel en prima juridisch advies gekregen.

- Martinus Wolters

Royale vergoeding gekregen

18 september 2023

- Dave Bosman

Echtscheidingsconvenant opgesteld

11 september 2023

In minder dan enkele ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Grandioos!

- Monique van den Heuvel

Proces netjes begeleid

7 september 2023

Deskundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Tamara Brouwer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Fleringen

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/

Van der Linden & Hofstede Advocaten B.V.

Ootmarsumsestraat 104
7602 JP Almelo
Nederland

0546 861 000
https://advocaten.site/van-der-linden-hofstede-advocaten-bv/081393090000

Geerdink Advocaten

Stationsplein 1
7573 AV Oldenzaal
Nederland

0541 521 515
http://www.geerdinkadvocaten.nl/