Advocaat Gemert

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Gemert?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Gemert verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Gemert – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Gemert gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Gemert
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 112 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gemert, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Milheeze, Bakel en Beek en Donk bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gemert

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Gemert zoekt, je meestal niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Vaak gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Gemert als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een juiste advocaat in Gemert vinden. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Die beschikt over een uitmuntende deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Gemert en de andere, op het terrein van prijzen en expertise. Ook huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Gemert een belangrijke taak.

Precies daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces ontzorgen wij je fors in je speurtocht naar een passende advocaat in Gemert. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gemert
 • Ontslag aanvechten in Gemert
 • Personen- en Familierecht advocaat Gemert
 • Arbeidsrecht advocaat Gemert
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gemert
 • Strafrecht advocaat Gemert
 • Letselschade advocaat Gemert
 • Ondernemingsrecht advocaat Gemert
 • Civielrecht advocaat Gemert
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gemert

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gemert

Een advocatenkantoor in Gemert heeft kennis van aangelegenheden en ligt lekker dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn diverse expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Wanneer je een advocatenkantoor in Gemert inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van raadgeving kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is meestal gewild, maar vooral als het gaat over lastige juridische problemen waar je gebruikelijk vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Gemert heb je doorgaans een persoon die in de omgeving zit. Dat is handig, want het scheelt weer tijd en een hoop gedoe indien je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt natuurlijk per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Gemert

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Gemert

Om de juiste personen in te vliegen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Gemert. Indien je daadwerkelijk voor de rechter moet komen, zul je geholpen moeten worden door advocaten in Gemert. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een goed gesprek. Indien je een conflict allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator over het algemeen juist weer goed van pas.

Als je dus eigenlijk een geding wilt maken van een bepaalde toestand of wanneer je liever juridisch raadgeving wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Gemert. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het oplossen van een ruzie, waar advocaten in Gemert hoofdzakelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gemert

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Gemert. Op de eerste plaats is het een optie om sommige werkzaamheden te laten doen door een jurist in Gemert. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Gemert kan je hierbij helpen.

Verifiëer vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Gemert uitgevoerd kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan uitvoeren waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gemert?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gemert.

Letselschade advocaat Gemert

Wellicht denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Gemert voor je te laten starten, maar dat kan ook voor narigheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Gemert te vinden. Je zoekt altijd wel naar een deskundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je letsel opgelopen door de fout van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Gemert om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Je kunt denken aan schade-uitkeringen voor de onderstaande aspecten:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Verdriet door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gemert.

Letselschade advocaat Gemert zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gemert zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gemert

Indien je op je werkplek tegen bepaalde problematiek aanloopt, is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Gemert in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Gemert heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn onafgebroken wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Daardoor is het altijd slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Gemert te zoeken.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen sterk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te betalen bij winst.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gemert.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gemert en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gemert

Een scheiding is per sé een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook indien je goed uit elkaar gaat. Logischerwijs is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Gemert zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Gemert te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Gemert is dat je professionele begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Gemert veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan onmiddellijk en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gemert in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gemert in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gemert

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gemert

Goedkoop is duurkoop

20 februari 2024

Na bedonderd te zijn door mijn vorige jurist heb ik dankzij advocaatkaart wel een eerlijke raadsman getroffen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Ruben Driessen

Betrouwbare raadsman gevonden

17 februari 2024

Zeer betrouwbaar en gepast advies gekregen door de raadsman.

- Daniëlle Sanders

Deskundige raadsman

9 februari 2024

Binnen no-time een vakkundige advocaat. Bedankt!

- Christiaan Peters

Erg content met onze raadgever

22 januari 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken zeer tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Top

- Barry Evers

Rechtzaak gewonnen!

21 januari 2024

Door mijn geweldige raadsman eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Sylvia Hoekstra

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

14 januari 2024

Er is in onze kwestie door de raadsman gedegen en grondig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Maaike Evers

Top advocaat gevonden

6 januari 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze aanrijding. Prima

- Rutger Kok

Vlot een passende raadsman geregeld.

25 december 2023

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die uitmuntend bij onze zaak pastte. Super!

- Leonie de Haan

Top advocaat gevonden

22 december 2023

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een prima advocaat gevonden voor zaak na aanrijding. Geweldig.

- Jessica Vermeulen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gemert

Nunc Advocaten B.V.

Vlamovenweg 10
5708 JV Helmond
Nederland

0492 504 320
http://www.nuncadvocaten.nl/

Knopper en Van Stiphout

Kanaaldijk N.W. 43
5707 LB Helmond
Nederland

0492 536 666
http://knopperenvanstiphout.nl/

Trust Advocatuur

Stapelovenweg 2
5708 JW Helmond
Nederland

040 400 2828
http://www.trustadvocatuur.nl/