Advocaat Gendt

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Gendt?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Gendt verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Gendt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Gendt gezocht?

Een advocaat in Gendt vinden

Advocaat Gendt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gendt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Doornenburg, Angeren en Haalderen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Gendt

Als je een advocaat in Gendt zoekt, heeft dat meestal een aanleiding. Dikwijls is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Gendt een vervelende. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Gendt een karwei die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die begrip toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of degene met het laagste tarief. Toch raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Gendt is immers de andere niet en de vakgebieden en kosten van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Hiernaast is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Dus is het zoeken van een geschikte advocaat in Gendt een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je zeer veel in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Gendt je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Gendt
 • Ontslag aanvechten in Gendt
 • Personen- en Familierecht advocaat Gendt
 • Arbeidsrecht advocaat Gendt
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Gendt
 • Strafrecht advocaat Gendt
 • Letselschade advocaat Gendt
 • Ondernemingsrecht advocaat Gendt
 • Civielrecht advocaat Gendt
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Gendt

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Gendt

Een advocatenkantoor in Gendt heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn allerlei expertisegebieden te vinden. We zetten de belangrijkste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Gendt helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke uitkomst. Dat is extra fijn wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Gendt heb je altijd nog een persoon die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt logischerwijs per omstandigheid, maar de kans bestaat dat je je advocaat verscheidene momenten zult zien. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Gendt

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Gendt

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Gendt die je verder kunnen begeleiden, ongeacht je moeilijkheid. Los van de expertise die je zoekt is er altijd wel een advocaat te vinden die je probleemgeval kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uitermate deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Gendt.

Desondanks is het verstandig om diverse advocaten in Gendt te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga overwegend voor jezelf na bij welke advocaten in Gendt je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk bepalend, zeker wanneer de aanleiding tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke aangelegenheid is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je onmiddellijk een gepast aanbod. Via ons krijg je immers alleen de allerbeste advocaten in Gendt, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Gendt

Er zijn gevallen waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Gendt. Je kunt een jurist in Gendt immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Desondanks is een jurist in Gendt niet beëdigd en mag vandaar de beschermde titel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard jammer om zeer veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Gendt kan je hierbij helpen.

Bekijk vooraf wel over het algemeen even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Gendt verricht kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten betalen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren slecht hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Gendt?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Gendt.

Letselschade advocaat Gendt

Misschien denk je dat het handig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Gendt voor je te laten beginnen, echter dat kan tevens voor problemen zorgen. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk eenvoudiger om een goede letselschade advocaat in Gendt te traceren. Je zoekt altijd wel naar een kundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Als je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Gendt die specialistisch zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder meerdere op volgende type vergoedingen:

 • Schade aan voertuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Gendt.

Letselschade advocaat Gendt zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Gendt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Gendt

Indien je op je werk tegen bepaalde problemen aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Gendt in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Gendt terecht voor onder andere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen. Derhalve is het altijd handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Gendt te zoeken.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan behoorlijk in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je salaris is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Gendt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Gendt en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Gendt

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gendt. Ondanks dat een scheiding een enorm emotionele gebeurtenis is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Gendt hebben tijdens dit traject. Je zou natuurlijk doorgaans even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Gendt? Een juiste kandidaat treffen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het finaal onmogelijk is. Middels genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Gendt echt volstrekt eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Gendt in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Gendt in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Gendt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Gendt

Goed afgehandeld.

4 juli 2024

Helder en snel. Dank!

- Ruben Huisman

Juridische bijstand was plezierig

28 juni 2024

Overweldigend om door een prettig gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Sabrina van de Brink

Vakkundig en bedreven

19 juni 2024

Geen vraag of voorstel was te gek, advocaat was erg geoefend in echtscheidingen.

- Astrid van de Pol

Goed afgehandeld.

11 juni 2024

Helder en vlot. Dank!

- Edwin Driessen

Ontslag op staande voet afgewend

5 juni 2024

Op de valreep onrechtvaardig ontslag kunnen beletten.

- Anne Sanders

Door raad en daad geholpen

28 mei 2024

Een persoon gevonden die van aanpakken wist. Erg veel aan gehad. Top!
Merci

- Remco van der Meulen

Echtscheidingsconvenant opgesteld

22 mei 2024

In sommige ontmoetingen werd de convenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Petra de Vos

Zeer bekwaam

12 mei 2024

Mijn advocaat had duidelijk veel ervaring in zijn vakgebied. Dit zorgde voor zeer veel rust.

- Renate van den Broek

Allerbeste raadsman van Holland

5 mei 2024

Klikte meteen aardig en heb tezamen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Deborah Visser

Uitgelichte advocatenkantoren uit Gendt

WOZ-specialisten | Zevenbergen

Nieuwe Kade 16
6827 AB Arnhem
Nederland

0800 8014
http://www.wozspecialisten.nl/

MHA Lawyers

Huissensestraat 55
6833 HM Arnhem
Nederland

026 322 9147
http://www.mha-advocaten.nl/

Advocatenkantoor Buijsrogge

Kronenburgsingel 60
6831 GX Arnhem
Nederland

026 389 4598
http://www.advocaat-buijsrogge.nl/