Advocaat Haaften

Wil jij een ijzersterke advocaat uit Haaften die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Haaften verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Haaften – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Haaften gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Haaften
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haaften, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kerkwijk, Delwijnen en Gameren bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haaften

Het mag helder zijn dat je als je een advocaat in Haaften zoekt, je meestal niet in een beste gemoedstoestand bent. Dikwijls gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Haaften als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Haaften een klus die van belang is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige expertise op het gebied waar jij juridische hulp bij nodig hebt. En een individu die inlevingsvermogen toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of mogelijk de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat immers behoorlijk wat afwijking tussen de ene advocaat in Haaften en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Daarnaast huur je een jurist doorgaans in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Derhalve is het uitzoeken van een handige advocaat in Haaften een belangrijke zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij assisteren je beduidend in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Haaften je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haaften
 • Ontslag aanvechten in Haaften
 • Personen- en Familierecht advocaat Haaften
 • Arbeidsrecht advocaat Haaften
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haaften
 • Strafrecht advocaat Haaften
 • Letselschade advocaat Haaften
 • Ondernemingsrecht advocaat Haaften
 • Civielrecht advocaat Haaften
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haaften

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haaften

Men vraagt zich herhaaldelijk af waarom het inschakelen van een advocatenkantoor in Haaften een verstandig besluit is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een specialist die constant op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te verwerven bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hierbij aan een narigheden met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Haaften kan je dan verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Haaften. Dit komt overwegend door het feit dat men hier graag juridisch raadgeving wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor organisaties of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Haaften nuttig voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Haaften

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Haaften

Los van de aanleiding zijn er meer dan voldoende advocaten in Haaften te vinden. Ongeacht de expertise die je zoekt is er doorgaans wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Haaften staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze zeer vakkundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desondanks is het verstandig om verscheidene advocaten in Haaften te vergelijken. Zoals genoemd bestaat er nogal onderscheid tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel gezegd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Haaften je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het inhuren van een advocaat is immers een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je volkomen eenvoudig het kaf van het koren scheiden. Via ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Haaften, zodat je verzekerd bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haaften

Er zijn gevallen waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Haaften. Je kunt een jurist in Haaften namelijk dikwijls inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn immers flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar meestal beter geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgesloten en is daarmee net zo competent als een advocaat. Desalniettemin is een jurist in Haaften niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om heel veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Een jurist in Haaften kan je hierbij helpen.

Wanneer je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Haaften de rechtszaak feitelijk uit mag voeren. Het is altijd zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgene voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haaften?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haaften.

Letselschade advocaat Haaften

Een letselschade advocaat in Haaften kan je begeleiden om een redelijke schadevordering te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen altijd een overige oorzaak hebben. Voor het laten afschermen van materiële en immateriële schade, helpt een letselschade advocaat in Haaften je verder. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en hinder na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Haaften is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan uitvoeren, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Ook een letselschade advocaat in Haaften vindt je vrijblijvend, goedkoop en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haaften.

Letselschade advocaat Haaften zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haaften zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Haaften

Heb je een pittig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Haaften in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Haaften terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt voortdurend. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het goed om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Haaften.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan flink in de kosten lopen. Doorgaans ligt het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten is het soms dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een aanvulling op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haaften.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haaften en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haaften

Een echtscheiding is per sé een bijzonder pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je fijn uit elkaar gaat. Natuurlijk is het fundamenteel dat voor beiden partners een degelijke vereffening wordt getroffen en dat zaken als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook veel kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Haaften zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om zowel tezamen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Haaften te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Haaften is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Haaften allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, vakkundige en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en voorlopig meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haaften in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haaften in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haaften

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haaften

Meest kundige jurist van het land

27 mei 2024

Klikte meteen aardig en heb tezamen met mijn advocaat een klinkende zege behaald.

- Mark van Dijk

Top raadgeving gekregen!

19 mei 2024

Verhelderend advies ontvangen, oprecht blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al ellendig genoeg.

- Manon Vos

Vakkundige jurist

15 mei 2024

In minder dan no-time een kundige raadsman. Grandioos!

- Cornelis Bosman

Echtscheidingsconvenant afgehandeld

6 mei 2024

Echtscheidingsconvenant was zo geregeld. Super!

- Robert Postma

Echtscheidingsconvenant verzorgd

28 april 2024

Convenant was snel verzorgd. Top!

- Peter de Haan

Een professional die weet waar hij het over heeft

24 april 2024

In minder dan no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Johanna Blom

Zijn prima bijgestaan in de zaak

19 april 2024

De begeleiding gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Femke Mulder

Kritisch begeleid van begin tot beëindiging traject

8 april 2024

Vlotte en pragmatische reacties tijdens het proces. Tevens snel reactie op aanvraag van de offertes.

- Jacobus Molenaar

Geen nummer, humane behandeling

6 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Michael Martens

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haaften

Advocatenkantoor De Praktijck

Julianaplein 33
5211 BB 's-Hertogenbosch
Nederland

073 615 9400
http://www.de-praktijck.nl/

Giebels Advocaten

Raadhuisplein 9-A
5258 BJ Berlicum
Nederland

073 503 4543
http://www.giebels-advocaten.nl/

Advocatenkantoor De Kort

Grote Cour 27
5272 CG Sint-Michielsgestel
Nederland

073 553 0626
http://www.advocatenkantoordekort.nl/