Advocaat Haps

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Haps die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Haps verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Haps – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Haps gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Haps
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Haps, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rijkevoort, Rijkevoort Walsert en Wanroij bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Haps

Als je een advocaat in Haps zoekt, heeft dat gewoonlijk een oorzaak. Dikwijls gaan advocaten gepaard met vervelende gebeurtenissen, waardoor het opsporen van een advocaat in Haps als een extra belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Haps een karwei die van belang is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een uitmuntende expertise op het vlak waar jij juridische hulp bij benodigd hebt. En een mens die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Haps is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan ook ver uiteen. Ook is een advocaat meestal ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Daarom is het kiezen van een geschikte advocaat in Haps een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je speurtocht naar een goede advocaat in Haps. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je er wel. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Haps
 • Ontslag aanvechten in Haps
 • Personen- en Familierecht advocaat Haps
 • Arbeidsrecht advocaat Haps
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Haps
 • Strafrecht advocaat Haps
 • Letselschade advocaat Haps
 • Ondernemingsrecht advocaat Haps
 • Civielrecht advocaat Haps
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Haps

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Haps

Een regionaal advocatenkantoor in Haps kan beslist oplossing bieden als je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Haps helpt jou door een jurist te bezorgen die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die steevast op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke resultaat. Dat is extra welkom indien het gaat over ingewikkelde juridische aangelegenheden waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het aangrijpen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het nut van een advocatenkantoor in Haps is dat je over het algemeen een mens in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo handig. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult ontmoeten. Dan is het natuurlijk wel zo verstandig als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Haps

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Haps

Onafhankelijk van de oorzaak zijn er meer dan genoeg advocaten in Haps te vinden. Los van de expertise die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Haps staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze enorm deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Desalniettemin is het verstandig om diverse advocaten in Haps te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun eerdere projecten of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat slecht is. Kijk overwegend bij welke advocaten in Haps je je het meeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is immers een zeer persoonlijke bezigheid.

Door via ons een prijsopgave op te vragen, kun je enorm simpel het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je namelijk uitsluitend de beste advocaten in Haps, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Haps

Een jurist in Haps mag zichzelf niet altijd een advocaat noemen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgesloten en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Haps uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheidsingsprocedure bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou natuurlijk jammer zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Verdiep je dus van tevoren even fatsoenlijk in de verscheidene procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke garanties deze biedt, voordat je met hem of haar in zee gaat. Het is fout aan te nemen dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een paar procedures niet voor je uitvoeren. Het is dus belangrijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Haps?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Haps.

Letselschade advocaat Haps

Wellicht denk je dat het verstandig is om de eerste de beste letselschade advocaat in Haps voor je te laten starten, maar dat kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die juiste letselschade advocaat in Haps te vinden. Je zoekt altijd wel naar een vakkundige specialist die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Haps om je bij te staan. Letselschade is immers echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan auto, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door wegvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Haps.

Letselschade advocaat Haps zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Haps zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Haps

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Haps in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Haps heeft kennis van verschillende arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn fluctuerende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer goed om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Haps te vinden.

De onkosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Gemiddeld ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde bijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische bijstand in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Haps.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Haps en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Haps

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en vervelende aangelegenheid, ook wanneer je degelijk uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van bezittingen worden gemaakt. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Haps zo fundamenteel.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Haps te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Haps is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Haps veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig een aantal offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Haps in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Haps in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Haps

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Haps

Echtscheiding goed begeleid

25 juni 2024

Complexe overeenkomst goed afgehandeld door advocaat. Dank jullie wel.

- Maarten Hofman

Mooi georganiseerd

22 juni 2024

Vlot de goede persoon gevonden, prettig!

- Remco de Leeuw

Geweldenaar in zijn vakgebied

10 juni 2024

Via mijn jurist een sterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schadeloosstelling gekregen voor opgelopen verwonding.

- Angela van de Pol

De raadsman was hoogst bereikbaar

5 juni 2024

Top bereikbare advocaat gekregen, erg tevreden.

- Roy de Bruin

Eersterangs advocaat gevonden

1 juni 2024

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg content voor de begeleiding na onze botsing. Prima

- David Prins

Proces keurig begeleid

22 mei 2024

Professionele ondersteuning gekregen tijdens proces via advocaatkaart. Bedankt advocaatkaart!

- Suzanne Jansen

Betrouwbare partij

13 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Goed!

- Eveline Peeters

Oprecht degelijk

9 mei 2024

Fantastische advocaat, zoals ik had gewenst.

- Marijke van Leeuwen

Dreigend ontslag tegengegaan

28 april 2024

Dankzij mijn jurist de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Tim Vink

Uitgelichte advocatenkantoren uit Haps

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/

GH Advocaten Boxmeer B.V.

Spoorstraat 6
5831 CL Boxmeer
Nederland

0485 561 646
https://www.ghadvocaten.nl/

Van de Kam Advocaten

Spoorstraat 75
5831 AC Boxmeer
Nederland

0485 574 244
http://www.vandekam.nl/