Advocaat Hasselt

Heb jij behoefte aan een topper voor ondersteuning in de wet in Hasselt?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hasselt verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hasselt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Hasselt gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Hasselt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hasselt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Sint Jansklooster, Genemuiden en Mastenbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hasselt

Zoek je een gekwalificeerde en verstandige advocaat in Hasselt? Het zoeken van de beste advocaat in Hasselt is nog niet zo makkelijk. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds prettig is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij helpen je om je te assisteren met deze zoektocht en informeren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je voorselectie naar een advocaat in Hasselt. Door onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Hasselt die voldoet aan je voorkeuren en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hasselt
 • Ontslag aanvechten in Hasselt
 • Personen- en Familierecht advocaat Hasselt
 • Arbeidsrecht advocaat Hasselt
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hasselt
 • Strafrecht advocaat Hasselt
 • Letselschade advocaat Hasselt
 • Ondernemingsrecht advocaat Hasselt
 • Civielrecht advocaat Hasselt
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hasselt

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hasselt

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Hasselt inschakelen een goede optie is. Het juridische spectrum wijzigt gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij trachten om onder andere een goede uitkomst te vinden voor een scheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een fatsoenlijk eind te leiden. Denk hierbij aan een problemen met het salaris of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna iedereen krijgt eens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Hasselt kan je hier uitstekend bij helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Hasselt. Dit komt vooral door het feit dat men hier graag juridisch advies wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor bedrijven of particulieren met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Hasselt nuttig voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische hulp.

Alle advocatenkantoren uit Hasselt

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Hasselt

Het is noodzakelijk dat je beseft wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Hasselt, dit is echt van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Hasselt zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fijn gesprek. Indien je een aanvaring allereerst onderling op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer goed van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde toestand of indien je liever juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Hasselt. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een tweestrijd, waar advocaten in Hasselt vooral gericht zijn op een zo goed mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hasselt

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Hasselt. Op de eerste plaats is het denkbaar om sommige werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Hasselt. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per definitie het proces hoeft te voeren, zoals bij een scheiding zo is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Toch is een jurist in Hasselt niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Hasselt kan je hierbij helpen.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Hasselt de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Het is uiteraard zonde om twee keer een professional te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist altijd nog of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hasselt?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hasselt.

Letselschade advocaat Hasselt

Een letselschade advocaat in Hasselt kan je helpen om een redelijke claim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische flaters, maar kunnen ook een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Hasselt helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Vergoeden van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus behoorlijk verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een medische ingreep. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Hasselt is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te concentreren op een voorspoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Hasselt vindt je vrijblijvend, voordelig en simpel via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hasselt.

Letselschade advocaat Hasselt zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hasselt zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hasselt

Als je op je werkplek tegen sommige problematiek aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Hasselt in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Hasselt heeft kennis van aparte arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daardoor niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daarom is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Hasselt te vinden.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de kosten lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) terugbetaling van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hasselt.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hasselt en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hasselt

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het van belang dat voor beiden partners een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hasselt zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Hasselt te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hasselt is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van dingen waar de echtscheidingsadvocaat in Hasselt veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hasselt in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hasselt in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hasselt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hasselt

We zijn persoonlijk bijgestaan

22 augustus 2022

Elke fase werd kritisch gefundeerd in de rechtbank. Erg tevreden met het proces.

- Marianne van Loon

Oprecht fijn

21 augustus 2022

Uitstekende advocaat, zoals ik had gehoopt.

- Pascal Kramer

Scheiding prima geregeld

12 augustus 2022

Ingewikkelde overeenkomst kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel!

- Hendrikus Mol

Kennis van regelgeving

4 augustus 2022

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Barry Maas

Allerbeste raadsman van Holland

27 juli 2022

Klikte direct goed en heb samen met mijn raadsman een klinkende overwinning behaald.

- Joris Dekker

Rechtelijk gewoon top

20 juli 2022

De offertes rap na aanvraag binnenshuis en daardoor snel en goed juridisch advies ontvangen.

- Leonie Wolters

Geding tot een goed einde

16 juli 2022

Vakkundige begeleiding gehad tijdens ons geding. Dank!

- Eva van der Laan

Eind goed, al goed

7 juli 2022

Na lang wachten gelukkig nu in het gelijk gesteld.

- Paul Meijer

De advocaat was zeer bereikbaar

3 juli 2022

Wij konden de raadsman zo goed als altijd bereiken voor beraad, zeer aangenaam.

- Mirjam de Wit

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hasselt

Nostimos Letselschade deskundigen Zwolle

Papaverweg 67
8042 ED Zwolle
Nederland

038 425 4080
http://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

Het Familierechtkantoor

Terborchstraat 8
8011 GG Zwolle
Nederland

038 773 9060
http://www.hetfamilierechtkantoor.nl/

Maarwijck Advocaten Van

Weerdstraat 9
7941 XL Meppel
Nederland

0522 256 392
http://www.vanmaarwijck.nl/