Advocaat Herwen

Ben jij op zoek naar een expert voor ondersteuning in de wet in Herwen?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Herwen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Herwen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Herwen gezocht?

Een advocaat in Herwen vinden

Advocaat Herwen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Herwen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Tolkamer, Lobith en Zevenaar bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Herwen

Zoek je een professionele en goede advocaat in Herwen? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Herwen te zoeken voor juridische zaken. Wij snappen dat het grote aanbod enerzijds fijn is, maar misschien voor veel onrust of onduidelijkheid kan zorgen.

Wij assisteren je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Herwen. Door deze tips is het mogelijk om in minder dan een aantal minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Herwen die je met alle mogelijke zaken kan helpen binnen zijn vakgebied van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Herwen
 • Ontslag aanvechten in Herwen
 • Personen- en Familierecht advocaat Herwen
 • Arbeidsrecht advocaat Herwen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Herwen
 • Strafrecht advocaat Herwen
 • Letselschade advocaat Herwen
 • Ondernemingsrecht advocaat Herwen
 • Civielrecht advocaat Herwen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Herwen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Herwen

Een plaatselijk advocatenkantoor in Herwen kan beslist oplossing bieden indien je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn verschillende expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Herwen inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is extra welkom indien het gaat over complexe juridische dingen waar je geen kaas van hebt gegeten. Of iemand die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou mogelijk van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Herwen is dat je altijd nog een persoon in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een bus of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt logischerwijs per toestand, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is iemand uit je buurt wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Herwen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Herwen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Herwen die je verder kunnen assisteren, ongeacht je kwestie. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die enorm vakbekwaam is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker weten eens advocaten in Herwen.

Desondanks is het verstandig om verschillende advocaten in Herwen te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan als je besluit voor een zeer dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Herwen je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het inhuren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Indien je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je onmiddellijk een gepast aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Herwen, zodat je zeker weet dat je een vaardig iemand treft, die jou altijd kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Herwen

Er zijn situaties waar je niet zozeer op zoek bent naar een advocaat, maar misschien meer hebt aan een jurist in Herwen. Je kunt een jurist in Herwen wel regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn namelijk meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig gunstiger geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Herwen niet beëdigd en mag derhalve de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is uiteraard zonde om erg veel tijd kwijt te zijn aan een proces, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Gelukkig is dit langs een jurist in Herwen mogelijk.

Verifiëer van tevoren wel iedere keer even of de procedure die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Herwen uitgevoerd kan en mag worden. Het is altijd zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren ontoereikend hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist over het algemeen of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Herwen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Herwen.

Letselschade advocaat Herwen

Loop je bij een ongeval waarbij iemand anders schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Herwen je bijstaan. Dit kan zijn vanwege een botsing, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere oorzaak. Voor het laten betalen van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Herwen je op weg. Je kunt dan denken aan als voorbeeld:

 • Schade aan voertuig, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is zodoende een veel uitgebreider begrip dan alleen de fysieke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Herwen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een voordelige en competente letselschade advocaat in Herwen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Herwen.

Letselschade advocaat Herwen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Herwen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Herwen

Heb je een conflict met je werkgever of arbeidskracht en ben je op zoek naar begeleiding? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van meerdere advocatenkantoren op te vragen. Dan weet je zeker dat je een deskundige arbeidsrecht advocaat in Herwen krijgt aangewezen. In de offerteaanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Herwen die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Professionaliteit is namelijk wel zeer fijn voor bij juridische aangelegenheden.

Vervolgens hoef je uitsluitend nog maar een kennismaking in te plannen. Middels dit kennismakingsgesprek kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw zaak. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die meermaals met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van fundamenteel belang bij adviezen en bij juridische kwesties.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Herwen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Herwen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Herwen

Een echtscheiding is per definitie een uitermate pijnlijke en nare kwestie, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat voor beiden partners een eerlijke schikking wordt getroffen en dat zaken als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Herwen zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gemeenschappelijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Herwen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Herwen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Herwen veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allermeeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Herwen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Herwen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Herwen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Herwen

Scheiding ging prima

28 mei 2024

Door mijn raadsman geen zorgen gehad tijdens de scheiding van mijn partner.

- Joris Jansen

Door raad en daad geholpen

25 mei 2024

Iemand gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Geweldig!

Gauw afgehandeld

- Diana Jansen

Onverwacht een flinke schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is daardoor een stuk minder.

17 mei 2024

- Rutger van der Heijden

We zijn persoonlijk bijgestaan

9 mei 2024

Elke stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Daarom zeer content met de afhandeling.

- Yvonne Jacobs

Vakkundige advocaat

30 april 2024

Binnen no-time een kundige jurist. Bedankt!

- Bas Smit

Gewoon perfect

24 april 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo degelijk zou zijn.

- Ruud van der Linden

We zijn persoonlijk bijgestaan

16 april 2024

Juridische taal begrijpelijk vertaald in het geding. Erg content met het traject.

- Eric Martens

Inhoudelijk en vakkundig.

9 april 2024

De offertes waren snel in huis en later inhoudelijk aanzienlijk bijgestaan door de advocaat.

- Monique Vos

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

4 april 2024

Zeer solide en gepast advies ontvangen via de advocaat.

- Johan de Jonge

Uitgelichte advocatenkantoren uit Herwen

Rechtsanwälte Scholten, Oberem & Partner – SOP

Bensdorpstraße 14
47533 Kleve
Duitsland

+49 2821 976720
https://www.rae-sop.de/

Advocatenkantoor Geurts

Het Buske 2
6921 BS Duiven
Nederland

0316 282 445
https://www.advocatenkantoorgeurts.nl/

Hauwert Advocatuur & Mediation

Ringbaan Zuid 8
6905 DB Zevenaar
Nederland

0316 763 566
http://www.hauwertadvocatuur.nl/