Advocaat Holthees

Behoefte aan een ijzersterke advocaat in Holthees die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Holthees verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Holthees – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Holthees gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Holthees
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Holthees, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Stevensbeek, Beugen en Sambeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Holthees

Wanneer je een advocaat in Holthees zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Meestal gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het vinden van een advocaat in Holthees als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch is het vinden van de passende advocaat in Holthees een project die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijkerwijs dat het handig is om alles snel achter de rug te hebben en hierdoor de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Holthees is immers de andere niet en de kennisgebieden en tariefstellingen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Ook huur je een jurist dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ondervinden. Daardoor is het uitzoeken van een goede advocaat in Holthees een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Wij helpen je gigantisch in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de grote aantallen advocaten in Holthees je een jurist vindt die bij jou en je stijl past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Holthees
 • Ontslag aanvechten in Holthees
 • Personen- en Familierecht advocaat Holthees
 • Arbeidsrecht advocaat Holthees
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Holthees
 • Strafrecht advocaat Holthees
 • Letselschade advocaat Holthees
 • Ondernemingsrecht advocaat Holthees
 • Civielrecht advocaat Holthees
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Holthees

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Holthees

Het is nog altijd zo dat iemand zich afvraagt waarom een advocatenkantoor in Holthees inschakelen een juiste optie is. Het juridische spectrum verandert gemiddeld zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om bijvoorbeeld een gunstige uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een narigheden met het loon of bij een gedwongen ontslag. Haast elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Holthees kan je vervolgens verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Holthees. Dit komt grotendeels door het feit dat men hier graag juridisch advies wilt hebben over die specifieke aangelegenheid. Voor de grotere partij is het aantrekken van een jurist ook meestal een goed plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je begeleiden om zoveel mogelijk geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Holthees bruikbaar voor de meeste mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Holthees

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Holthees

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Holthees die je verder kunnen helpen, los van je vraagstuk. Los van de deskundigheid die je zoekt is er meestal wel een advocaat te vinden die je vraagstuk kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Holthees.

Ook is het slim om diverse advocaten in Holthees te vergelijken. Zoals gezegd bestaat er nogal onderscheid tussen de tarieven van advocaten. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Holthees je je het beste voelt. Deze persoonlijke klik is beslissend, het aannemen van een advocaat is namelijk een enorm persoonlijke bezigheid.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je onmiddellijk een passend aanbod. Langs ons krijg je immers alleen de beste advocaten in Holthees, zodat je zeker bent van bekwaamheid.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Holthees

Een jurist in Holthees is niet altijd een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Holthees niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgesloten, mag hij de afgeschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Holthees uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding als voorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou uiteraard vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op kwaliteit er aangeboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en uitmuntende juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is zodoende raadzaam om er bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Holthees?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Holthees.

Letselschade advocaat Holthees

Een letselschade advocaat in Holthees kan je assisteren om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige aanleiding hebben. Een letselschade advocaat in Holthees helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Pijn en ziekte na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Letselschade is daarom een behoorlijk breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Holthees is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Holthees vindt je vrijblijvend, gunstig en gemakkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Holthees.

Letselschade advocaat Holthees zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Holthees zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Holthees

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Holthees in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Holthees terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Uitgerekend daarom is het verstandig om expliciet op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Holthees.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan fors in de papieren lopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je arbeidsinkomen is het mogelijk dat je recht hebt op een toevoeging op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal condities. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische assistentie in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Holthees.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Holthees en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Holthees

Een scheiding is per definitie een ongewoon pijnlijke en verschrikkelijke affaire, ook indien je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het van belang dat er over en weer geschikte afspraken over de verdeling van bezittingen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Holthees zo van belang.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Holthees te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Holthees is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Holthees allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan snel en vrijblijvend meerdere aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Holthees in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Holthees in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Holthees

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Holthees

Dreigend ontslag tegengegaan

21 april 2024

Dankzij mijn raadsman de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Franciscus Postma

Erg gelukkig met onze raadgever

17 april 2024

Na een eerdere slechte ervaring nu via advocaatkaart wel een top advocaat gevonden voor procedure na aanrijding. Prima

- Renate Post

Raadsman met verstand

7 april 2024

Onmiskenbaar vakkundige raadsman getroffen. Dit scheelde zeer veel.

- Diana van Leeuwen

Heb dankzij mijn raadsman een buitengewoon keurig bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Had dit zonder hulp niet voor elkaar gekregen.

3 april 2024

- Kevin Bosman

Convenant opgemaakt

28 maart 2024

Convenant was zo verzorgd. Top!

- Maartje Hofman

Zoals bedacht

22 maart 2024

Offerte was keurig.

- Nicolaas van Dijk

Convenant opgemaakt

14 maart 2024

Binnen enkele ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant nauwlettend opgesteld zoals ik het voor ogen had. Schitterend!

- Jacob Molenaar

Echtscheiding goed begeleid

6 maart 2024

Ingewikkelde regeling kritisch afgehandeld door raadsman. Dank u wel.

- Johannes Dijkstra

Heb dankzij mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk bedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is daarom veel lager.

26 februari 2024

- Antonius Meijer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Holthees

Van der Putt Advocaten

Patersstraat 17
5801 AT Venray
Nederland

0478 556 677
http://www.putt.nl/

Advocaten Venray Julicher & Meijer

Leunseweg 6a
5802 CH Venray
Nederland

0478 521 070
http://www.julicher-meijer.nl/

Van Kempen Advocaten

Bereklauw 1
5831 PE Boxmeer
Nederland

0485 581 170
http://www.vankempenadvocaten.nl/