Advocaat Hoofddorp

Wil jij een betaalbare advocaat in Hoofddorp die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Hoofddorp verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Hoofddorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Hoofddorp gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Hoofddorp
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoofddorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Weteringbrug, Abbenes en Burgerveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Hoofddorp

Wanneer je een advocaat in Hoofddorp zoekt, heeft dat doorgaans een aanleiding. Dikwijls gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Hoofddorp als een bijkomende belemmering ervaren kan worden. Desondanks is het zoeken van de passende advocaat in Hoofddorp een project die van belang is. Je wilt wel een individu waar je op kunt bouwen. Die beschikt over een geweldige deskundigheid op het vlak waar jij juridische ondersteuning bij nodig hebt. En een individu die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Het ligt eventueel voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste tarief. Toch adviseren wij om meerdere partijen met mekaar te vergelijken. Er bestaat wel aanmerkelijk wat verschil tussen de ene advocaat in Hoofddorp en de andere, op het gebied van kosten en expertise. Hiernaast huur je een advocaat dikwijls in omdat je in de toekomst zo min mogelijk ongemak van het traject wilt ervaren. Alleen daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Hoofddorp een serieuze taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je zoektocht naar een passende advocaat in Hoofddorp. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of normale juridische assistentie zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Hoofddorp
 • Ontslag aanvechten in Hoofddorp
 • Personen- en Familierecht advocaat Hoofddorp
 • Arbeidsrecht advocaat Hoofddorp
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Hoofddorp
 • Strafrecht advocaat Hoofddorp
 • Letselschade advocaat Hoofddorp
 • Ondernemingsrecht advocaat Hoofddorp
 • Civielrecht advocaat Hoofddorp
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Hoofddorp

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Hoofddorp

Het is nog doorgaans zo dat men zich afvraagt hoezo een advocatenkantoor in Hoofddorp inschakelen een geschikte keuze is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een professional die steevast op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om bijvoorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er onder andere in ieder geval om een arbeidsconflict tot een aardig eind te leiden. Denk hierbij aan een narigheden met het loon of bij een geforceerd ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Hoofddorp kan je vervolgens verder helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Hoofddorp. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wilt hebben over die specifieke zaak. Voor organisaties of personen met flink wat vermogen helpt een fiscaal jurist als voorbeeld ook om flink geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Hoofddorp bruikbaar voor allemaal mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische steun.

Alle advocatenkantoren uit Hoofddorp

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Hoofddorp

Om de geschikte persoon in te schakelen is het noodzakelijk dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Hoofddorp. Wanneer je echt voor de rechter moet komen, zul je bijgestaan moeten worden door advocaten in Hoofddorp. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet puur met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Als je een onenigheid eerst wederzijds op wilt lossen, dan komt een mediator gewoonlijk juist weer aardig van pas.

Als je dus echt een zaak wilt maken van een bepaalde toestand of als je bij voorkeur juridisch begeleiding wilt ontvangen dan zal je in de allermeeste situaties uitkomen bij advocaten in Hoofddorp. Zowel een mediator als een advocaat is handig, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een aanvaring, waar advocaten in Hoofddorp vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Hoofddorp

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Hoofddorp. Je kunt een jurist in Hoofddorp immers regelmatig inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel flink wat juridische problemen waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar dikwijls goedkoper geprijsd. Een jurist heeft zijn of haar studie wel volledig afgerond en is daarmee net zo capabel als een advocaat. Maar aangezien een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en derhalve niet is beëdigd, mag hij de beschermde titel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Hoofddorp kan je hierbij helpen.

Bekijk van tevoren wel altijd even of de procesvoering die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Hoofddorp verricht kan en mag worden. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Hoofddorp?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Hoofddorp.

Letselschade advocaat Hoofddorp

Een letselschade advocaat in Hoofddorp kan je helpen om een passende schadeclaim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn wegens een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische misser of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Hoofddorp helpt je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Permanente lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade mogelijk veel verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua revalidatie of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Hoofddorp is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan puur op je revalidatie liggen. Een voordelige en kundige letselschade advocaat in Hoofddorp vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Hoofddorp.

Letselschade advocaat Hoofddorp zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Hoofddorp zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Hoofddorp

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Hoofddorp in te huren. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Hoofddorp terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en controleren van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er wijzigt veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Louter een arbeidsrecht advocaat is onafgebroken op de hoogte van de laatste veranderingen. Uitgerekend daarom is het goed om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Hoofddorp.

Het aantrekken van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt in ieder geval kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak daadwerkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Hoofddorp.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Hoofddorp en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Hoofddorp

Het is een van de meest nare omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Logischerwijs is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van dingen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Hoofddorp zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Hoofddorp te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Hoofddorp is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het uit elkaar gaan. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Hoofddorp behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verscheidene advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw omstandigheid past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Hoofddorp in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Hoofddorp in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Hoofddorp

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Hoofddorp

Door raad en daad geholpen

30 mei 2024

Een mens gevonden die van aanpakken wist. Zeer veel aan gehad. Super!

Offertes gauw binnen*
Vlug de offertes gehad en een passende jurist gevonden.

- Jeffrey Scholten

Betrouwbare partner

20 mei 2024

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Prettig!

- Bas Jansen

Enorm bekwaam

16 mei 2024

Mijn raadsman had duidelijk flink wat ervaring in zijn kennisgebied. Dat gaf veel vastigheid tijdens het traject..

- Simone van de Ven

Echtscheidingsconvenant opgesteld

10 mei 2024

In minder dan sommige ontmoetingen werd de echtscheidingsconvenant zorgvuldig opgesteld zoals ik het voor ogen had. Super!

- Hendrika de Jong

Procedure gewonnen!

3 mei 2024

Rechtvaardigheid in een zaak tegen een leverancier. Uiteindelijk gewonnen!

- Paulus Martens

Juridische begeleiding was prettig

25 april 2024

Geholpen door een prof die heel erg met me meeleeft, zeer aangenaam.

- Hendrika Kuijpers

Mooi afgehandeld

19 april 2024

Vlug de goede persoon ontdekt, aangenaam!

- Klaas Jacobs

Domweg perfect

10 april 2024

Hoopte al dat mijn advocaat zo passend zou zijn.

- Kirsten Verbeek

Kennis van zaken

31 maart 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Marije van Beek

Uitgelichte advocatenkantoren uit Hoofddorp

Advocatenkantoor Jankie

Vrijbuiterhof 2
2132 TL Hoofddorp
Nederland

06 22224070
http://advocatenkantoorjankie.nl/

Perrels Haarlemmermeer Advocaten

De Fruittuinen 22
2132 NZ Hoofddorp
Nederland

023 555 4243
https://www.perrelsadvocaten.nl/

Farber Zwaanswijk Advocaten – Hoofddorp

Boslaan 4
2132 DX Hoofddorp
Nederland

023 760 1130
http://www.fzadvocaten.nl/