Advocaat Jistrum

Zoek jij een professional voor ondersteuning in de wet in Jistrum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Jistrum verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Jistrum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Jistrum gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Jistrum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 129 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Jistrum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Zwagerbosch, Twijzelerheide en Kootstertille bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Jistrum

Het mag duidelijk zijn dat je wanneer je een advocaat in Jistrum zoekt, je over het algemeen niet in een allerbeste gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Jistrum een vervelende. Desondanks wil je een handige advocaat in Jistrum zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een individu die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor gemoedsrust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of die met het goedkoopste uurtarief. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Jistrum is immers de andere niet en de kennisgebieden en kosten van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Ook is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde aangelegenheid in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daarom al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Jistrum een belangrijke taak.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je speurtocht naar een praktische advocaat in Jistrum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Jistrum
 • Ontslag aanvechten in Jistrum
 • Personen- en Familierecht advocaat Jistrum
 • Arbeidsrecht advocaat Jistrum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Jistrum
 • Strafrecht advocaat Jistrum
 • Letselschade advocaat Jistrum
 • Ondernemingsrecht advocaat Jistrum
 • Civielrecht advocaat Jistrum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Jistrum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Jistrum

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Jistrum een handig besluit is. Juridische kennis is zodanig aan verandering onderhevig en zo specifiek, dat het al snel een prof vereist, om je bij een rechtelijk traject of conflict bij te staan. Zo zal hij trachten om bijvoorbeeld een juiste oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat meestal aardig van pas. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Zo goed als iedereen krijgt weleens een bepaald juridisch conflict wat hij of zij op zal moeten lossen en een advocatenkantoor in Jistrum kan je hier geweldig bij helpen.

Mensen die verwikkeld raken in juridische problematiek adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Jistrum. Je wilt namelijk een begeleiding op maat, in plaats van een algemene richtlijn. Voor organisaties of personen met behoorlijk vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om veel geld te besparen. Zoals je kunt zien is een advocatenkantoor in Jistrum werkbaar voor alle mogelijke types zaken en conflicten, het is dé partij die ingeschakeld kan worden voor juridische begeleiding.

Alle advocatenkantoren uit Jistrum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Jistrum

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Jistrum die je ook kunnen helpen, ongeacht je moeilijkheid. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de deskundigheid heeft om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo degelijk mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die heel erg deskundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan vooral eens advocaten in Jistrum.

We raden wel altijd aan om allemaal advocaten in Jistrum te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of discipline. Hierbij moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je besluit voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Jistrum je je het prettigste voelt. Deze persoonlijke klik is doorslaggevend, het huren van een advocaat is namelijk een zeer persoonlijke bezigheid.

Als je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct een gepast aanbod. Wij werken namelijk exclusief met gekwalificeerde advocaten in Jistrum, zodat je zeker weet dat je een vaardig individu treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Jistrum

Een jurist in Jistrum mag zich niet altijd een advocaat noemen. Hou hier daarom rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn rechtenstudie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde advocaat-stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Jistrum uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn als voorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er aangeboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en fantastische juristen. Maar ook de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je verrichten. Het is mogelijk van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Jistrum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Jistrum.

Letselschade advocaat Jistrum

Het zou eenvoudig zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Jistrum wilt inschakelen, maar dit is toch iets te simpel gedacht. Maar dankzij onze tool is het een stuk simpeler om die passende letselschade advocaat in Jistrum te vinden. Het moet namelijk wel een prof zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Indien je last hebt van letsel, zul je expliciet moeten kijken naar een letselschade advocaat in Jistrum die gespecialiseerd zijn in het bijstaan bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder meerdere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Jistrum.

Letselschade advocaat Jistrum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Jistrum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Jistrum

Heb je een geschil met je werkgever of medewerker en ben je op zoek naar assistentie? Dan kan het geen kwaad om via ons snel wat offertes van verschillende advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker weten dat je een vakkundige arbeidsrecht advocaat in Jistrum krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je globaal weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel kennis en ervaring. Deskundigheid is immers wel enorm prettig voor bij juridische aangelegenheden.

Aansluitend hoef je uitsluitend nog maar een kennismakingsgesprek in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is voornamelijk van belang dat je een fijn gevoel hebt bij de advocaat waar je mee in zee gaat. Je wilt immers vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Jistrum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Jistrum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Jistrum

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jistrum. Ondanks dat een echtscheiding een bijzonder emotionele situatie is, zul je flink wat aan een echtscheiding advocaat in Jistrum hebben bij dit traject. Je zou overigens altijd even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo informatie aan te vragen over de verschillende soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je gemakkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Jistrum? Een juiste gegadigde tegenkomen is uiteraard nooit eenvoudig geweest. Dit betekent echter niet dat het volledig onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een passende echtscheidingsadvocaat in Jistrum echt enorm ongecompliceerd.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Jistrum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Jistrum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Jistrum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Jistrum

Het rechtelijk onderzoeken van de aangelegenheid was essentieel.

4 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de raadsman degelijk en grondig onderzoek gedaan, net wat we nodig hadden. Dank!.

- Patricia Meijer

Zijn super bijgestaan in de procedure

26 april 2024

De begeleiding gedurende de procedure was geweldig en zoals gewenst. Top begeleiding gehad.

- Hendrika Jansen

Juridische begeleiding was fijn

19 april 2024

Overweldigend om door een fijn gevoelsmens bijgestaan te worden.

- Joost van Doorn

Ontslag op staande voet afgewend

11 april 2024

Op het nippertje onrechtvaardig ontslag kunnen voorkomen.

- Rogier Koning

Geen nummer, menselijke behandeling

3 april 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Geweldig.

- Maartje van Loon

Gauw de goede specialist ontdekt

28 maart 2024

Na de offertes vlug de juiste keuze kunnen maken. Gesprek volgde gauw.

- Irene Willems

Geen nummer, humane behandeling

22 maart 2024

Zeer klantgericht en oplossing gericht advies gekregen. Geweldig.

- Maartje Postma

Professionele en bedreven

11 maart 2024

Er werd veel tijd voor ons genomen en geen voorstel was teveel.

- Sjoerd de Boer

Echt een vakkundige

8 maart 2024

Door mijn raadsman een ijzersterke zaak opgebouwd en een behoorlijke schade-uitkering gekregen voor opgelopen verwonding.

- Tom van Dongen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Jistrum

Kooi Advocaten B.V.

Aalsumerpoort 18
9101 JL Dokkum
Nederland

0519 296 969
http://www.kooiadvocaten.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Defenz Advocaten

Zonnedauw 12
9202 PA Drachten
Nederland

088 515 9099
http://www.defenz.nl/