Advocaat Kruiningen

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat uit Kruiningen die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Kruiningen verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Kruiningen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Kruiningen gezocht?

Nu advocaat offertes vergelijken

Advocaat Kruiningen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Kruiningen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Scherpenisse, Kloosterzande en Walsoorden bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Kruiningen

Wanneer je een advocaat in Kruiningen zoekt, heeft dat gewoonlijk een aanleiding. Dikwijls gaan advocaten samen met nare voorvallen, waardoor het zoeken van een advocaat in Kruiningen als een aanvullende drempel ervaren kan worden. Toch wil je een verstandige advocaat in Kruiningen zoeken. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt wellicht voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of diegene met het goedkoopste tarief. Echter raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de ene advocaat in Kruiningen en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Tevens huur je een advocaat dikwijls in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk last van het traject wilt ondervinden. Enkel daarom al is het vinden van de beste advocaat in Kruiningen een serieuze taak.

Uitgerekend vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je uit de ontelbare advocaten in Kruiningen je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische assistentie wenst, via Advocaatkaart kom je er. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Kruiningen
 • Ontslag aanvechten in Kruiningen
 • Personen- en Familierecht advocaat Kruiningen
 • Arbeidsrecht advocaat Kruiningen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Kruiningen
 • Strafrecht advocaat Kruiningen
 • Letselschade advocaat Kruiningen
 • Ondernemingsrecht advocaat Kruiningen
 • Civielrecht advocaat Kruiningen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Kruiningen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Kruiningen

Een advocatenkantoor in Kruiningen heeft kennis van aangelegenheden en ligt fijn dicht in de nabijheid. Binnen de advocatuur zijn talloze kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Kruiningen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van raadgeving kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke afloop. Dat is extra fijn indien het gaat over ingewikkelde juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een mens die je verder helpt met het onderzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het nut van een advocatenkantoor in Kruiningen is dat je altijd nog een individu in de omgeving hebt. Dat is praktisch, want het scheelt weer tijd en veel gedoe wanneer je voor begeleiding langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat een aantal keren zult treffen. Dan is het natuurlijk wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Kruiningen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Kruiningen

Los van de aanleiding zijn er meer dan toereikend advocaten in Kruiningen te vinden. Ongeacht de deskundigheid die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je probleem kan oplossen, verminderen of kan begeleiden. Advocaten in Kruiningen staan erom bekend dat ze ingespannen werken, loyaal zijn en dat ze heel erg deskundig in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Kruiningen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins verschil tussen de tarieven van advocaten. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat goed is en een hele goedkope advocaat slecht is. Kijk vooral bij welke advocaten in Kruiningen je je het allermeeste een klik voelt. De persoonlijke klik is immers ongelofelijk belangrijk, zeker indien de drijfveer tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Als je via ons vrijblijvend een aanbod aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Kruiningen, zodat je zeker weet dat je een bedreven persoon treft, die jou over het algemeen kan informeren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Kruiningen

Een jurist in Kruiningen is niet daadwerkelijk een advocaat. Het is raadzaam om hier rekening mee te houden. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Wanneer een jurist in Kruiningen niet beëdigd is als advocaat en dus enkel zijn studie heeft afgerond, mag hij de beschermde titel van advocaat nog niet dragen.

Ga eerst even na of de zaak die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Kruiningen verricht kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, moet door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Het zou simpelweg zonde zijn als je dubbel voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga vooraf dus na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij brancheverenigingen en welke garanties op deugdelijkheid er aangeboden worden, voordat je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Natuurlijk is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar hoe verstandig een jurist ook is, sommige procedures mag hij wettig gezien gewoon niet doen. Het is zodoende noodzakelijk om hier bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Kruiningen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Kruiningen.

Letselschade advocaat Kruiningen

Loop je bij een ongeval waar een ander schuld heeft tegen onverhoopt letsel op? Dan kan een letselschade advocaat in Kruiningen je helpen. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een andere aanleiding hebben. Voor het laten dekken van materiële en immateriële ellende, helpt een letselschade advocaat in Kruiningen je verder. Je moet dan denken aan als voorbeeld:

 • Beschadiging aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeluk
 • Blijvende fysieke en mentale klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Letsel is daarom een veel breder begrip dan louter de lichamelijke last die je hebt. Het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Kruiningen is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een goedkope en geschikte letselschade advocaat in Kruiningen vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Kruiningen.

Letselschade advocaat Kruiningen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Kruiningen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Kruiningen

Heb je een fors conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Kruiningen in te vliegen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Kruiningen terecht voor onder meerdere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidsovereenkomst
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Wet- en regelgeving wisselt continu. Uitsluitend een arbeidsrecht advocaat is voortdurend op de hoogte van de laatste veranderingen. Precies vandaar is het slim om uitdrukkelijk op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Kruiningen.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen behoorlijk uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk dat je aanspraak hebt op een toevoeging op de onkosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, indien je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Via een ‘no-cure-no-pay’-constructie huur je juridische hulp in die je pas hoeft te voldoen bij een overwinning.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Kruiningen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Kruiningen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Kruiningen

Een echtscheiding is per definitie een bijzonder pijnlijke en nare zaak, ook als je fijn uit elkaar gaat. Uiteraard is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de verdeling van goederen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook flink wat kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Kruiningen zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Kruiningen te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Kruiningen is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de huisraad, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je treffen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn allemaal kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Kruiningen behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële kwesties
 • Het bepalen van de hoogte van alimentatie
 • Het neerzetten van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en voorlopig een aantal aanbiedingen via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het meeste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Kruiningen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Kruiningen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Kruiningen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Kruiningen

Gerechtigheid!

5 juli 2024

Gerechtigheid in een zaak tegen een leverancier. Eindelijk gewonnen!

- Melanie de Haan

Kennis van de wet

23 juni 2024

Naar verwachting, flink wat verstand van zaken.

- Simon de Boer

Geen nummer, humane afhandeling

18 juni 2024

Persoonlijke afhandeling op menselijk niveau. Prettig.

- Pascal Dekker

Had dit veel sneller moeten doen

10 juni 2024

Na eerst zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Patrick Kuijpers

Rechtzaak gewonnen!

5 juni 2024

Dankzij mijn geweldige jurist eindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende geschil met mijn toeleveringsbedrijf.

- Wendy de Wit

Flinke schadeloosstelling gekregen

28 mei 2024

- Edwin Maas

Goedkoop is duurkoop

24 mei 2024

Na allereerst zelf gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een kanjer aan de haak geslagen. Had ik veel eerder moeten doen.

- Angelique van den Bosch

Netjes geregeld

18 mei 2024

Vlug de juiste persoon ontdekt, prettig!

- Claudia de Lange

Begeleiding was persoonlijk

11 mei 2024

Juridische woordgebruik glashelder vertaald in het proces. Zeer content met het proces.

- Natascha van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Kruiningen

De Rechter Advocaten Hulst

Havenfort 2
4561 GD Hulst
Nederland

0114 312 090
http://www.derechteradvocaten.nl/

VLDW Advocaten / Van Leeuwen De Waard Advocaten

Stationspark 34
4462 DZ Goes
Nederland

0113 211 666
http://www.vldwadvocaten.nl/

Toekomst Bewindvoeringen

Hoogstraat 16
4691 CB Tholen
Nederland

0166 610 702
http://www.toekomstbewindvoeringen.nl/