Advocaat Langeveen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Langeveen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Langeveen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Langeveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Langeveen gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Langeveen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Langeveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Hoogenweg, Venebrugge en Sibculo bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Langeveen

Als je een advocaat in Langeveen zoekt, heeft dat meestal een reden. Vaak is de reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Langeveen een vervelende. Toch is het vinden van de juiste advocaat in Langeveen een klus die belangrijk is. Je wilt wel iemand waar je op kunt bouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een persoon die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijkerwijs voor de hand om voor rust te kiezen voor de eerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Toch adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel aanzienlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Langeveen en de andere, op het terrein van prijzen en kennisgebieden. Bovendien is een jurist regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Derhalve is het zoeken van een juiste advocaat in Langeveen een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Juist daarom bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces ontzorgen wij je fors in je expeditie naar een verstandige advocaat in Langeveen. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische ondersteuning wenst, via Advocaatkaart kom je er. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Langeveen
 • Ontslag aanvechten in Langeveen
 • Personen- en Familierecht advocaat Langeveen
 • Arbeidsrecht advocaat Langeveen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Langeveen
 • Strafrecht advocaat Langeveen
 • Letselschade advocaat Langeveen
 • Ondernemingsrecht advocaat Langeveen
 • Civielrecht advocaat Langeveen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Langeveen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Langeveen

Men vraagt zich regelmatig af hoezo het inschakelen van een advocatenkantoor in Langeveen een goed besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die steevast op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als advocaat zal hij of zij ook trachten om als voorbeeld een veelbelovende uitgangspositie voor je te behalen bij een scheiding. Maar ook bij een flink arbeidsconflict komt een advocaat vaak goed van pas. Denk hier aan een narigheden met het arbeidsloon of bij een geforceerd ontslag. Praktisch iedereen loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische kwestie aan. Een advocatenkantoor in Langeveen kan je hiermee verder helpen.

De mensen die te maken krijgen met juridische affaires doen er dus goed aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Langeveen. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch advies wilt hebben over die specifieke kwestie. Voor bedrijven of personen met veel vermogen helpt een belastingtechnisch jurist bijvoorbeeld ook om veel geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Langeveen is van alle markten thuis en daardoor ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Langeveen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Langeveen

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Langeveen die je ook kunnen helpen, ongeacht je vraagstuk. Ongeacht de expertise die je zoekt is er over het algemeen wel een advocaat te vinden die je complicatie kan oplossen, verkleinen of kan begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Langeveen.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Langeveen te vergelijken. Zoals medegedeeld bestaat er enigszins contrast tussen de tariefstellingen van advocaten. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan wanneer je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk overwegend bij welke advocaten in Langeveen je je het allermeeste een klik voelt. Deze persoonlijke klik is cruciaal, het huren van een advocaat is namelijk een geweldig persoonlijke bezigheid.

Door via ons een aanbieding aan te vragen, kun je heel gemakkelijk het kaf van het koren scheiden. Wij werken immers alleen met gekwalificeerde advocaten in Langeveen, zodat je zeker weet dat je een kundig iemand treft, die jou altijd kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Langeveen

Een jurist in Langeveen mag zichzelf niet over het algemeen een advocaat noemen. Hou hier zodoende rekening mee. Een advocaat is overigens wel daadwerkelijk een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft dus nog niet de vereiste stage afgerond en is derhalve nog niet beëdigd als advocaat.

Indien je op zoek bent naar een jurist in Langeveen, kijk dan ten eerste zorgvuldig of de zaak die je wilt beginnen ook middels een jurist volbracht kan worden. En echtscheiding onder andere, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, aansluitend ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je derhalve vooraf even fatsoenlijk in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is ondergebracht bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is fout te denken dat een advocaat slimmer is dan een jurist. Er zijn hele juiste juristen en hele incompetente advocaten. Maar hoe fatsoenlijk een jurist ook is, een paar procedures mag hij rechtmatig gezien gewoon niet verrichten. Hou daar dus rekening mee tijdens je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Langeveen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Langeveen.

Letselschade advocaat Langeveen

Misschien denk je dat het slim is om de eerste de beste letselschade advocaat in Langeveen voor je te laten werken, maar dit kan wel eens voor moeilijkheden zorgen. Maar dankzij onze tool is het een stuk eenvoudiger om die goede letselschade advocaat in Langeveen te vinden. Het moet immers wel een specialist zijn die jou bij zal staan met de juridische adviezen. Heb je een verwonding opgelopen door de schuld van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Langeveen om je bij te staan. Letselschade is namelijk echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letselschade richt zich onder andere op volgende type schadevergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleding en andere zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Langeveen.

Letselschade advocaat Langeveen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Langeveen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Langeveen

Heb je een pittig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Langeveen in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Langeveen heeft verstand van diverse arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij dienstbeëindiging
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het vlak van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Langeveen te zoeken.

De uitgaven voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Het uurtarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, als je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt verder kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas indien je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Langeveen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Langeveen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Langeveen

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Langeveen. Uit elkaar gaan is natuurlijk altijd ellendig, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Langeveen wel van pas komen bij dit proces. Je zou simpelweg over het algemeen even contact op kunnen nemen met de diverse kantoren om zo inlichting aan te vragen over de allerlei soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen verrichten. Dit doe je ongecompliceerd via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Langeveen? Een geschikte kandidaat tegenkomen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het absoluut onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Langeveen echt volkomen eenvoudig.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Langeveen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Langeveen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Langeveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Langeveen

Netjes verzorgd

28 mei 2024

Had in korte tijd een mooie aanbieding op maat, geweldig!

- Marloes Wolters

Aanrader!

25 mei 2024

Een aanrader, een begrijpelijk gesprek en correct advies. Letselschade kwestie goed geregeld.

- Jacobus Dijkstra

Super geregeld

12 mei 2024

Had in korte tijd een mooie offerte op maat, super!

- Martin de Koning

Zoals bedacht

11 mei 2024

Aanbieding was netjes.

- Antonius Jonker

Vertrouwde partner

2 mei 2024

Vertrouwde partij gevonden die me helpt. Fijn!

- Maria Hendriks

Verstand van wetgeving

23 april 2024

Zoals gehoopt, uitermate kundig.

- Michel Dekker

Procedure gewonnen!

20 april 2024

Door mijn voortreffelijke raadsman uiteindelijk in het gelijk gesteld na een lang slepende kwestie met mijn toeleveringsbedrijf.

- Björn van de Pol

Zoals bedacht

7 april 2024

Offerte was goed.

- Sharon Peeters

De advocaat was zeer bereikbaar

2 april 2024

Goed bereikbare advocaat gekregen, erg content.

- Jeroen van Doorn

Uitgelichte advocatenkantoren uit Langeveen

Klaas ter Mors Advokatenkantoor

Boompjes 17
7607 HE Almelo
Nederland

0546 827 459
http://klaastermors.nl/

Van der Linden & Hofstede Advocaten B.V.

Ootmarsumsestraat 104
7602 JP Almelo
Nederland

0546 861 000
https://advocaten.site/van-der-linden-hofstede-advocaten-bv/081393090000

Advocaten Schuldink

Kerkpad 1
7771 CS Hardenberg
Nederland

0523 624 362
http://www.schuldink.nl/