Advocaat Lathum

Behoefte aan een professionele advocaat in Lathum die bij jou past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lathum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lathum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Lathum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Lathum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lathum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Rheden, De Steeg en Giesbeek bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lathum

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Lathum zoekt, je grofweg niet in een vrolijke gemoedstoestand bent. Dikwijls is de aanleiding om op zoek te gaan naar een advocaat in Lathum een vervelende. Toch wil je een verstandige advocaat in Lathum vinden. Je bent op zoek naar een mens die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die met je meeleeft en meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor sereniteit te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Echter raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. De ene advocaat in Lathum is immers de andere niet en de specialismen en tarieven van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Tevens is een jurist vaak ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Enkel daarom al is het vinden van de voornaamste advocaat in Lathum een serieuze taak.

Juist daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces assisteren wij je behoorlijk in je speurtocht naar een verstandige advocaat in Lathum. Of je nu gaat scheiden, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische hulp wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lathum
 • Ontslag aanvechten in Lathum
 • Personen- en Familierecht advocaat Lathum
 • Arbeidsrecht advocaat Lathum
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lathum
 • Strafrecht advocaat Lathum
 • Letselschade advocaat Lathum
 • Ondernemingsrecht advocaat Lathum
 • Civielrecht advocaat Lathum
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lathum

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lathum

Een advocatenkantoor in Lathum heeft kennis van zaken en ligt fijn dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Lathum inhuurt, ben je verzekerd van iemand die je van begeleiding kan voorzien en die zal vechten voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra prettig indien het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Lathum is dat je altijd iemand in de buurt hebt. Je hoeft dan niet lang in een bus of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele keren zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo efficiënt.

Alle advocatenkantoren uit Lathum

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lathum

Het is belangrijk dat je weet wat het onderscheid is tussen mediators en advocaten in Lathum, dit is wel van belang bij het maken van een keuze. Advocaten in Lathum zijn de professionals die jou zullen bijstaan ten tijde van een feitelijk rechtszaak voor de rechter. Dit is dus grotendeels bij de conflicten die je niet kunt ontwarren met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die juist de conversatie aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Wanneer je dus echt in een juridisch conflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je meestal uitkomen bij advocaten in Lathum. Zowel een mediator als een advocaat is praktisch, maar verschillen qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een tweestrijd, waar advocaten in Lathum hoofdzakelijk gericht zijn op een zo degelijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lathum

Er zijn scenario`s waarin je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar wellicht meer hebt aan een jurist in Lathum. Op de eerste plaats is het mogelijk om bepaalde werkzaamheden te laten doen door een jurist in Lathum. Je kunt dan denken aan aangelegenheden waarbij een advocaat niet per sé de rechtzaak hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Desalniettemin is een jurist in Lathum niet beëdigd en mag daarom de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is natuurlijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een procedure, je wilt het liefste gauw een punt zetten achter de toestand die is ontstaan. Een jurist in Lathum kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lathum de rechtszaak echt uit mag voeren. Je wilt altijd voorkomen teveel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lathum?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lathum.

Letselschade advocaat Lathum

Een letselschade advocaat in Lathum kan je begeleiden om een treffende schadeclaim te krijgen, als je letsel hebt opgelopen door de schuld van een ander. Dat kan zijn door een botsing, een ander ongeval, een medische vergissing of een overige aanleiding. Een letselschade advocaat in Lathum helpt je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan auto, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeval
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Rouw door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Et cetera…

Zoals je ziet gaat het bij letsel dus veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de kosten qua revalidatie of een operatie. En het grootste pluspunt van een letselschade advocaat in Lathum is dat hij de gehele rechtszaak voor je kan vervullen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de gang hoeft te gaan. Je hoeft je dan enkel nog maar te richten op een voorspoedig herstel. Een goedkope en kundige letselschade advocaat in Lathum vindt je logischerwijs ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lathum.

Letselschade advocaat Lathum zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lathum zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lathum

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het goed om een arbeidsrecht advocaat in Lathum in te vliegen. Een arbeidsrecht advocaat in Lathum heeft verstand van talloze arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opstellen en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn constant wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Louter een arbeidsrecht advocaat is doorlopend op de hoogte van de laatste wijzigingen. Precies daardoor is het slim om specifiek op zoek te gaan naar een arbeidsrecht advocaat in Lathum.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan beduidend in de papieren lopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) compensatie van de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lathum.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lathum en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lathum

Personen die juist willen gaan scheiden zijn weer op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lathum. Scheiden is uiteraard altijd vervelend, toch zal de echtscheidingsadvocaat in Lathum wel van pas komen tijdens dit veranderingsproces. Je zou overigens altijd nog even contact op kunnen nemen met de diverse advocatenkantoren om zo voorlichting aan te vragen over de gevarieerde soorten taken die zij voor je kunnen doen. Dit doe je makkelijk via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lathum? Een goede gegadigde opsporen is simpelweg nooit simpel geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Wegens de genoemde stappen toe te passen is het vinden van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een praktische echtscheidingsadvocaat in Lathum echt volkomen gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lathum in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lathum in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lathum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lathum

Royale schade-uitkering gekregen

19 maart 2024

- Nicole de Bruin

Vlot en passende advocaat gevonden

13 maart 2024

Ongeacht de haast kwestie een jurist gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Super!

- Barry de Jonge

Razendsnel de juiste specialist getroffen

4 maart 2024

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die nauwkeurig wist wat mijn kwestie nodig had.

- Christiaan Kuijpers

Erg gelukkig met onze raadsman

1 maart 2024

Vroeger niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Geweldig.

- Marloes van de Pol

Kennis van regelgeving

23 februari 2024

Zoals gewenst, uitermate kundig.

- Raymond Vermeulen

Een prof die weet waar die het over heeft

13 februari 2024

Binnen no-time een kundige advocaat. Dankjewel!

- Marjolein Groen

Ineens een forse schadevergoeding toegekend gekregen. Het leed is hierdoor een stuk lager.

10 februari 2024

- Mark Vermeulen

Begeleiding was persoonlijk

23 januari 2024

Iedere stap werd goed onderbouwd in de rechtbank. Daarom zeer tevreden met de afhandeling.

- Natascha de Vos

Rechtelijk gewoon top

16 januari 2024

De offertes snel na verzoek binnen en daarom snel en goed rechtelijk advies gekregen.

- Adriana Bosch

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lathum

Drijber en Partners B.V.

Hoofdstraat 26
6881 TH Velp
Nederland

026 820 0110
http://www.drijberenpartners.nl/

Derksen Advocatuur

Oranjestraat 3L
6881 SB Velp
Nederland

026 848 2868
http://www.derksenadvocatuur.nl/

Advocatenkantoor Geurts

Het Buske 2
6921 BS Duiven
Nederland

0316 282 445
https://www.advocatenkantoorgeurts.nl/