Advocaat Legemeer

Wil jij een betaalbare advocaat uit Legemeer die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar Advocaat Legemeer verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Legemeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Legemeer gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Legemeer
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 71 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Legemeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Boornzwaag, Dijken en Teroele bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Legemeer

Zoek je een gekwalificeerde en juiste advocaat in Legemeer? Het kan lastig zijn om de passende advocaat in Legemeer te zoeken voor juridische aangelegenheden. Wij snappen dat het flinke aanbod enerzijds prettig is, maar in ieder geval voor veel onrust of verwarring kan zorgen.

Wij begeleiden je om je te begeleiden met deze zoektocht en adviseren je zodat je gerichter kunt beginnen aan je zoektocht naar een advocaat in Legemeer. Dankzij deze tips is het mogelijk om in minder dan een paar minuten uit te komen bij de jurist of advocaat in Legemeer die je met de meeste mogelijke zaken kan assisteren binnen zijn specialisatie van expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Legemeer
 • Ontslag aanvechten in Legemeer
 • Personen- en Familierecht advocaat Legemeer
 • Arbeidsrecht advocaat Legemeer
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Legemeer
 • Strafrecht advocaat Legemeer
 • Letselschade advocaat Legemeer
 • Ondernemingsrecht advocaat Legemeer
 • Civielrecht advocaat Legemeer
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Legemeer

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Legemeer

Een plaatselijk advocatenkantoor in Legemeer kan zeker oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Binnen de advocatuur zijn talloze expertisegebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Als je een advocatenkantoor in Legemeer inschakelt, ben je verzekerd van een persoon die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is doorgaans gewenst, maar vooral indien het gaat over complexe juridische problemen waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het aanwenden van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Legemeer heb je natuurlijk een persoon die in de nabijheid zit. Dat is praktisch, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe indien je voor raad langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het immers voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het logischerwijs wel zo fijn als deze uit de buurt komt.

Alle advocatenkantoren uit Legemeer

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten van Legemeer

Gelukkig zijn er meer dan genoeg advocaten in Legemeer die je verder kunnen bijstaan, ongeacht je probleem. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw kwesties op te lossen, te verminderen of zo goed mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar iemand die uiterst vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan absoluut eens advocaten in Legemeer.

Desalniettemin is het slim om allerlei advocaten in Legemeer te vergelijken. Advocaten rekenen vrij uiteenlopende tarieven, op basis van hun ervaring of kennisveld. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat ondeugdelijk is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Legemeer je je het fijnste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker als de reden tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Indien je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je snel een gepast aanbod. Wij werken immers enkel met gekwalificeerde advocaten in Legemeer, zodat je zeker weet dat je een bekwaam individu treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Legemeer

Ga voordat je een advocaat in de hand neemt allereerst even na of je niet een stuk meer hebt aan een jurist in Legemeer. Je kunt een jurist in Legemeer namelijk meestal inzetten voor een veelvoud van taken. Je kunt dan denken aan dingen waar een advocaat niet per sé het proces hoeft te voeren, zoals bij een echtscheiding het geval is. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Legemeer niet beëdigd en mag daardoor de beschermde rechtstitel van advocaat niet dragen. Het is begrijpelijk jammer om erg veel tijd kwijt te zijn aan een rechtszaak, je wilt het liefst snel een punt zetten achter de gebeurtenis die is ontstaan. Gelukkig is dit met een jurist in Legemeer mogelijk.

Als je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Legemeer de procedure feitelijk uit mag voeren. Je wilt simpelweg voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je onderzoek onvolledig hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de regeling bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Legemeer?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Legemeer.

Letselschade advocaat Legemeer

Een letselschade advocaat in Legemeer kan je helpen om een fatsoenlijke vergoeding te krijgen, wanneer je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een aanrijding, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een andere oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Legemeer assisteert je bij een schadevergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letsel mogelijk behoorlijk verder dan alleen het verdriet wat je oploopt en de onkosten qua herstel of een operatie. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Legemeer is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Je hoeft je dan alleen nog maar te focussen op een voorspoedig herstel. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Legemeer vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Legemeer.

Letselschade advocaat Legemeer zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Legemeer zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Legemeer

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Legemeer in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Legemeer terecht voor onder meerdere:

 • Het opmaken en nakijken van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn dynamische rechtsgebieden. Wet- en regelgeving verandert continu. Een algemeen advocaat is derhalve niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat echter wel. Derhalve is het iedere keer verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Legemeer te zoeken.

Het huren van een arbeidsrecht advocaat kan stevig in de papieren lopen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomsten kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de kosten. Je zult wel aan een aantal eisen moeten voldoen, als je van deze regeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt inhuren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Legemeer.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Legemeer en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Legemeer

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Legemeer. Uit elkaar gaan is uiteraard over het algemeen ellendig, niettemin zal de echtscheidingsadvocaat in Legemeer wel van pas komen tijdens dit proces. Je zou uiteraard altijd even contact op kunnen nemen met de verschillende kantoren om zo informatie aan te vragen over de allemaal soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je gewoon via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Legemeer? Een geschikte kandidaat opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent weliswaar niet dat het totaal onmogelijk is. Door de genoemde stappen toe te passen is het treffen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Dankzij onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een geschikte echtscheidingsadvocaat in Legemeer echt enorm makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Legemeer in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Legemeer in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Legemeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Legemeer

Top gegaan

12 mei 2022

Direct de passende persoon getroffen, prettig!

- Barry de Graaf

Goed begeleid van begin tot beëindiging proces

2 mei 2022

Snelle en pragmatische reacties tijdens het proces. Vlotte reactie op de offerte aanvraag.

- Joost van de Pol

Persoonlijk bijgestaan

30 april 2022

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Fijn.

- Astrid van de Ven

Vertrouwelijke advocaat getroffen

19 april 2022

Erg deugdelijk en correct advies gekregen via de advocaat.

- Jessica de Vos

Onderzoek was noodzakelijk en is goed gedaan

16 april 2022

De rechtszaak is ondersteund door diepgaand onderzoek zoals gewenst. Dank!.

- Marijke van de Ven

Ontslag op staande voet voorkomen

9 april 2022

Op het nippertje onterecht ontslag kunnen voorkomen.

- Eva Willems

Gewoon correct

28 maart 2022

Hoopte al dat mijn jurist zo passend zou zijn.

- Femke Hermans

Snel een passende raadsman geregeld.

27 maart 2022

Ondanks de spoed kwestie een jurist gevonden die uitstekend bij onze kwestie pastte. Super!

- Hendrik de Boer

Begeleiding was persoonlijk

15 maart 2022

Iedere fase werd kritisch onderbouwd in de rechtbank. Daarom erg tevreden met de begeleiding.

- Marijke de Vos

Uitgelichte advocatenkantoren uit Legemeer

Pieters Advocatenkantoor

Hoogend 2
8601 AE Sneek
Nederland

06 28438209
http://www.pietersadvocatenkantoor.nl/

Bos Advocatuur

Leeuwarderweg 28
8605 AH Sneek
Nederland

0515 796 515
http://www.bosadvocatuur.nl/

Alderse Baas Advocaten B.V.

Nipkowweg 17
8501 XH Joure
Nederland

0513 415 655
http://www.aldersebaas.nl/