Advocaat Lemiers

Ben jij opzoek naar een professionele advocaat in Lemiers die bij jou past?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Lemiers verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lemiers – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Advocaat Lemiers gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lemiers
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 111 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lemiers, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Simpelveld, Bocholtz en Baneheide bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lemiers

Het mag duidelijk zijn dat je indien je een advocaat in Lemiers zoekt, je gemiddeld niet in een beste bui bent. Meestal gaan advocaten gepaard met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Lemiers als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een geschikte advocaat in Lemiers vinden. Je bent op zoek naar een individu die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde informatie over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die begrip toont voor jouw toestand en met je meedenkt.

Het ligt mogelijk voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of die met het laagste uurtarief. Desondanks adviseren wij om meerdere partijen met elkaar te vergelijken. De ene advocaat in Lemiers is namelijk de andere niet en de specialismen en prijzen van advocaten lopen dan in ieder geval ver uiteen. Bovendien is een advocaat vaak ook noodzakelijk om een bepaalde gebeurtenis in juiste banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk last van hebt. Alleen daardoor al is het zoeken van de allerbeste advocaat in Lemiers een serieuze taak.

Juist vandaar bestaat Advocaatkaart. Wij ontzorgen je geweldig in het hele selectieproces en we zorgen ervoor dat je tussen de ontelbare advocaten in Lemiers je een advocaat vindt die bij jou en je omstandigheid past. Of je nu uit elkaar gaat, letsel hebt opgedaan, arbeidsrechtelijke hulp of juridische bijstand wenst, via Advocaatkaart kom je verder. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lemiers
 • Ontslag aanvechten in Lemiers
 • Personen- en Familierecht advocaat Lemiers
 • Arbeidsrecht advocaat Lemiers
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lemiers
 • Strafrecht advocaat Lemiers
 • Letselschade advocaat Lemiers
 • Ondernemingsrecht advocaat Lemiers
 • Civielrecht advocaat Lemiers
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lemiers

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lemiers

Men vraagt zich herhaaldelijk af hoezo het regelen van een advocatenkantoor in Lemiers een handig besluit is. Juridische kennis is dermate aan verandering onderhevig en zo expliciet, dat het al gauw een professional vereist, om je bij een rechtelijk traject of aanvaring bij te staan. Als advocaat zal hij of zij ook proberen om onder andere een veelbelovende uitgangspositie voor je te verkrijgen bij een scheiding. Maar ook bij een flink conflict komt een advocaat vaak prima van pas. Denk hierbij aan een problematiek met het arbeidsloon of bij een onvrijwillig ontslag. Nagenoeg elk persoon loopt vroeg of laat in zijn leven wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Lemiers kan je hiermee verder helpen.

De personen die te maken krijgen met juridische zaken doen er dus verstandig aan om aan te kloppen bij een advocatenkantoor in Lemiers. Dit komt voornamelijk door het feit dat iemand hier het liefste juridisch begeleiding wil hebben over die specifieke kwestie. Voor de grotere partij is het inhuren van een jurist ook meestal een aardig plan, zo kan een belastingtechnisch jurist je assisteren om zo veel mogelijk geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lemiers is van alle markten thuis en daarom ook dé partij om in te huren voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Lemiers

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lemiers

Om de geschikte persoon in te schakelen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lemiers. Advocaten in Lemiers zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een feitelijk rechtsgeding voor de rechter. Het gaat hier dus primair om aangelegenheden die niet zuiver met een goed gesprek opgelost kunnen worden. Indien je een ruzie allereerst over en weer op wilt lossen, dan komt een mediator normaliter juist weer goed van pas.

Als je dus echt een geding wilt maken van een bepaalde gebeurtenis of indien je graag juridisch advies wilt ontvangen dan zal je in de meest voorkomende gevallen uitkomen bij advocaten in Lemiers. Beide partijen zijn dus praktisch, maar de advocaat heeft echter iets meer kennis van het vak. De werkzaamheden die een mediator op zich neemt zijn eerder gericht op een oplossing, terwijl de advocaten in Lemiers jouw voornaamste uitgangspositie zullen beschermen.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lemiers

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Lemiers. Je kunt een jurist in Lemiers immers vaak inzetten voor een veelvoud van taken. Er zijn wel meerdere juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar regelmatig goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wil bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo vlug mogelijk opgelost hebben. Een jurist in Lemiers kan je hiermee helpen.

Voordat je definitief besluit om met een jurist in zee te gaan dien je wel zeker te weten dat de jurist in Lemiers de rechtszaak daadwerkelijk uit mag voeren. Je wilt overigens voorkomen dubbel te moeten betalen, omdat je je vooronderzoek incompleet hebt gedaan. Controleer dit dus voorafgaand aan de afspraak bij de jurist door ernaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lemiers?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lemiers.

Letselschade advocaat Lemiers

Een letselschade advocaat in Lemiers kan je bijstaan om een redelijke schadeclaim te krijgen, indien je letsel hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, andere ongevallen en medische blunders, maar kunnen verder een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Lemiers assisteert je bij een compensatie voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Beschadiging aan voertuig, kleren en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en geestelijke klachten
 • Rouw door wegvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Letselschade is derhalve een veel uitgebreider begrip dan alleen de lichamelijke last die je hebt. Het grootste voordeel van een letselschade advocaat in Lemiers is dat je er zelf geen omkijken meer naar hebt. Je focus kan dan regelrecht op je herstel liggen. Een voordelige en professionele letselschade advocaat in Lemiers vindt je uiteraard ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lemiers.

Letselschade advocaat Lemiers zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lemiers zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lemiers

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons moeiteloos wat offertes van meerdere advocatenkantoren aan te vragen. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Lemiers krijgt aangewezen. In de aanvraag zul je wel een begrijpelijk beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Lemiers die jij dan eigenlijk zoekt. Je wilt immers wel graag hebben dat je uitkomt bij een partij met veel verstand en ervaring. Deskundigheid is namelijk wel buitengewoon prettig voor bij juridische affaires.

Vervolgens is een adviesgesprek gewoonlijk de eerstvolgende stap, waarin je kennismaakt met de advocaat of advocate. Het is wel belangrijk dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische kwesties gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lemiers.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lemiers en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lemiers

Sta je op het punt om te gaan scheiden? Dan ben je op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lemiers. Ondanks dat een scheiding een uitermate emotionele situatie is, zul je veel aan een echtscheiding advocaat in Lemiers hebben tijdens dit traject. Je zou overigens over het algemeen even contact op kunnen nemen met de meerdere advocatenkantoren om zo gegevens aan te vragen over de verscheidene soorten werkzaamheden die zij voor je kunnen doen. Dit doe je eenvoudig via Advocaatkaart.nl

Dus op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Lemiers? Een geschikte gegadigde opsporen is natuurlijk nooit eenvoudig geweest. Dit betekent desalniettemin niet dat het volledig onmogelijk is. Middels de genoemde stappen toe te passen is het opsporen van een echtscheidingsadvocaat niet meer iets waar je tegenop hoeft te zien. Door onze drie gratis en vrijblijvende offertes is het vinden van een goede echtscheidingsadvocaat in Lemiers echt heel makkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lemiers in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lemiers in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lemiers

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lemiers

Keurig verzorgd

9 november 2023

Had in korte periode een goede offerte op maat, top!

- Klaas Post

Advocaat met kennis

4 november 2023

Voelbaar kundige advocaat getroffen. Dat scheelde enorm veel.

- Matthijs Brouwer

Heb door mijn jurist een buitengewoon fatsoenlijk geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letselschade. Het verdriet is hierdoor veel minder.

29 oktober 2023

- Dirk Brouwer

Vertrouwelijke advocaat ingeschakeld

15 oktober 2023

Erg vertrouwelijke kwestie goed geregeld door de raadsman.

- Hanneke Vink

Vliegensvlug een vakkundige prof

6 oktober 2023

Na de offertes gauw de geschikte keuze kunnen maken. Contact volgde vlug.

- Martin de Vos

Exact zoals verwacht

30 september 2023

Uitstekend aanbod gekregen.

- Sabrina van de Pol

Oprecht een vakkundige

18 september 2023

Een vervelende periode afgesloten na het ontstaan van letsel, maar de compensatie was behoorlijk, door mijn advocaat!

- Thijs Jansen

Forse kostenvergoeding bij letselschade

16 september 2023

- Wendy van Dongen

Werkelijke deskundige in rechtsgebied

5 september 2023

Een werkelijke professional getroffen. Dat gaf veel zekerheid tijdens het traject..

- Mirjam van Loon

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lemiers

Bisscheroux Advocaat en Mediator

Holzstraat 19
6461 HK Kerkrade
Nederland

045 404 8140
http://www.bisscheroux.nl/

Goltstein Gerlag & Ruyters Advocaten

Grupellostraat 8
6461 EV Kerkrade
Nederland

045 545 7130
http://www.westlex.nl/

Advocatenkantoor Lynen

Poststraat 34
6461 AX Kerkrade
Nederland

045 546 2700
http://www.advocatenkantoorlynen.nl/