Advocaat Lippenhuizen

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Lippenhuizen?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lippenhuizen verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lippenhuizen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Advocaat Lippenhuizen gezocht?

Laat je snel helpen

Advocaat Lippenhuizen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 67 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lippenhuizen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Beetsterzwaag, Olterterp en Hemrik bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lippenhuizen

Wanneer je een advocaat in Lippenhuizen zoekt, heeft dat vaak een reden. Dikwijls gaan juristen samen met nare gebeurtenissen, waardoor het vinden van een advocaat in Lippenhuizen als een extra drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een passende advocaat in Lippenhuizen vinden. Je wilt immers iemand waar je op kunt bouwen. Een mens die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt mogelijk dat het handig is om alles gauw achter de rug te hebben en daarom de eerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Desondanks raden wij ten zeerste aan om desondanks wat meer offertes naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Lippenhuizen en de andere, op het gebied van prijzen en expertise. Daarnaast huur je een advocaat vaak in aangezien je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Derhalve is het kiezen van een geschikte advocaat in Lippenhuizen een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je fors in je expeditie naar een geschikte advocaat in Lippenhuizen. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lippenhuizen
 • Ontslag aanvechten in Lippenhuizen
 • Personen- en Familierecht advocaat Lippenhuizen
 • Arbeidsrecht advocaat Lippenhuizen
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lippenhuizen
 • Strafrecht advocaat Lippenhuizen
 • Letselschade advocaat Lippenhuizen
 • Ondernemingsrecht advocaat Lippenhuizen
 • Civielrecht advocaat Lippenhuizen
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lippenhuizen

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lippenhuizen

Een advocatenkantoor in Lippenhuizen heeft kennis van zaken en ligt aangenaam dicht in de omgeving. Binnen de advocatuur zijn allerlei kennisgebieden te vinden. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Lippenhuizen inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal knokken voor een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom als het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Lippenhuizen heb je altijd nog een mens die in de buurt zit. Je hoeft dan niet lang in een trein of de auto te zitten om even te overleggen, wel zo praktisch. Het verschilt altijd per omstandigheid, maar de mogelijkheid bestaat dat je je advocaat meerdere momenten zult zien. Dan is een persoon uit je regio wel zo nuttig.

Alle advocatenkantoren uit Lippenhuizen

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Lippenhuizen

Het is belangrijk dat je beseft wat het verschil is tussen mediators en advocaten in Lippenhuizen, dit is wel van belang bij het maken van een selectie. Advocaten in Lippenhuizen zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtsgeding voor de rechter. Dit is dus overwegend bij de conflicten die je niet kunt ontrafelen met een fatsoenlijk gesprek. Een mediator is dan weer degene die uitgerekend het gesprek aangaat met jou en de tegenpartij, dit is een stuk informeler.

Als je dus echt in een juridisch arbeidsconflict of een rechtszaak verwikkeld raakt, zul je over het algemeen uitkomen bij advocaten in Lippenhuizen. Beide partijen zijn dus handig, maar de advocaat heeft ongetwijfeld iets meer kennis van het vak. Een mediator zal zich zeker richten op het beëindigen van een aanvaring, waar advocaten in Lippenhuizen vooral gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou zelf.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lippenhuizen

Ga wanneer je een advocaat in de hand neemt eerst even na of je niet veel meer hebt aan een jurist in Lippenhuizen. Op de eerste plaats is het bespreekbaar om bepaalde werkzaamheden te laten verrichten door een jurist in Lippenhuizen. Er zijn wel flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar vaak goedkoper geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogenoemde rechtenstudie. Maar omdat een jurist zijn advocaat-stage nog niet heeft doorlopen en daardoor niet is beëdigd, mag hij de beschermde rechtstitel advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zoveel mogelijk tijd besparen en een lastige kwestie zo snel mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit via een jurist in Lippenhuizen mogelijk.

Controleer vooraf wel over het algemeen even of de rechtszaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Lippenhuizen uitgevoerd kan en mag worden. Het is natuurlijk zonde om twee keer een professional te moeten betalen voor hetzelfde werk, alleen omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Controleer dit dus voorafgaand aan de overeenkomst bij de jurist door daarnaar te vragen.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lippenhuizen?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lippenhuizen.

Letselschade advocaat Lippenhuizen

Een letselschade advocaat in Lippenhuizen kan je begeleiden om een fatsoenlijke schadevordering te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de fout van een ander. Letsel ontstaat bij een botsing, bedrijfsongevallen en medische blunders, maar kunnen ook een overige oorzaak hebben. Een letselschade advocaat in Lippenhuizen assisteert je bij een vergoeding voor materiële en immateriële zaken, zoals:

 • Schade aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische onkosten
 • Gederfde inkomen
 • Betalen van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en hinder na ongeluk
 • Blijvende fysieke en psychische klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Letsel is dus een veel breder begrip dan enkel de lichamelijke last die je hebt. Het grootste gewin van een letselschade advocaat in Lippenhuizen is dat je er zelf geen omzien meer naar hebt. Jouw focus kan dan alleen op je herstel liggen. Een voordelige en geschikte letselschade advocaat in Lippenhuizen vindt je natuurlijk ook gewoon via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lippenhuizen.

Letselschade advocaat Lippenhuizen zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lippenhuizen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Lippenhuizen

Wanneer je op je werkplek tegen sommige narigheden aanloopt, is het handig om een arbeidsrecht advocaat in Lippenhuizen in te huren. Een arbeidsrecht advocaat in Lippenhuizen heeft verstand van allerlei arbeidsrechtelijke zaken, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een geschil over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert regelmatig wat op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Wet- en regelgeving wisselt doorlopend. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Derhalve is het altijd verstandig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lippenhuizen te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink stijgen. Normaal ligt het tarief voor een arbeidsrecht advocaat zo rond de 100 euro per uur. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je aanspraak hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de onkosten. Je zult wel aan een paar condities moeten voldoen, indien je van deze schaderegeling gebruik wenst te maken. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak echt wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lippenhuizen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lippenhuizen en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lippenhuizen

Het is een van de meest verschrikkelijke omstandigheden die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Vanzelfsprekend is het noodzakelijk dat er over en weer goede afspraken over de distributie van dingen worden gemaakt. Maar bij een scheiding komt ook flink wat kijken wat niet per sé betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lippenhuizen zo belangrijk.

Je kunt ervoor kiezen om evenzeer tezamen als zelfstandig een echtscheidingsadvocaat in Lippenhuizen te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lippenhuizen is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de meubels, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn tal van affaires waar de echtscheidingsadvocaat in Lippenhuizen allerlei ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het vaststellen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een goedkope, geschikte en rechtschapen echtscheidingsadvocaat? Vraag dan rechtstreeks en vrijblijvend verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je meerdere advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lippenhuizen in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lippenhuizen in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lippenhuizen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lippenhuizen

Dreigend ontslag afgewend

10 mei 2022

Op de valreep ongegrond ontslag kunnen voorkomen.

- Koen Postma

Heb door mijn jurist een uiterst passend geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Had dat zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

3 mei 2022

- Saskia van de Wal

Had dit veel sneller moeten doen

28 april 2022

Na opgelicht te zijn door mijn eerdere advocaat heb ik door advocaatkaart wel een eerlijke jurist ontdekt. Kost wat meer, maar levert ook veel meer op.

- Barry Vos

Zijn super bijgestaan in de zaak

24 april 2022

Een eerlijke afhandeling in de procedure is alles wat we wilden en gekregen hebben. Super begeleiding gehad.

- Sanne Prins

Erg tevreden met onze raadgever

12 april 2022

Eerder niet tevreden zonder vergelijking, nu na vergelijken erg tevreden voor de begeleiding na onze aanrijding. Super.

- Yvonne Smits

Immer bereikbaar voor vragen

7 april 2022

Wij konden hem zo goed als altijd bereiken voor beraad, heel prettig.

- Eveline Scholten

Echtscheiding goed begeleid

2 april 2022

Ingewikkelde schikking goed afgehandeld door advocaat. Dank u wel!

- Jolanda van de Pol

Juridisch gewoon goed

27 maart 2022

De offertes vlot na verzoek binnenshuis en daarom snel en goed juridisch advies gekregen.

- Nathalie van Leeuwen

Voelt overtuigend

17 maart 2022

Vertrouwde partij ontdekt die me bijstaat. Fijn!

- Cornelia Mulder

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lippenhuizen

Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat

Alexialaan 6
8448 TE Heerenveen
Nederland

06 48452413
http://www.vhadvocaat.nl/

BAASZ Advocaten

Zonnedauw 4
9202 PA Drachten
Nederland

0512 202 094
http://www.baaszadvocaten.nl/

Advocatenkantoor Miedema te Heerenveen

Fok 76
8441 BR Heerenveen
Nederland

0513 610 001
http://www.advocatenkantoormiedema.nl/