Advocaat Lisserbroek

Ben jij op zoek naar een topper voor ondersteuning in de wet in Lisserbroek?

Dan ben je op de goede plek.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Lisserbroek verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Lisserbroek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lisserbroek gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Advocaat Lisserbroek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lisserbroek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Weteringbrug, Abbenes en Buitenkaag bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lisserbroek

Indien je een advocaat in Lisserbroek zoekt, heeft dat gewoonlijk een reden. Meestal gaan advocaten samen met vervelende incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Lisserbroek als een extra drempel ervaren kan worden. Toch is het zoeken van de juiste advocaat in Lisserbroek een klus die van belang is. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Een persoon die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een mens die begrip toont voor jouw situatie en met je meedenkt.

Je denkt eventueel dat het slim is om alles direct achter de rug te hebben en daarom de allereerste advocaat te kiezen die je tegenkomt. Of degene met het laagste uurtarief. Desondanks raden wij ten zeerste aan om toch wat extra aanbiedingen naast elkaar te leggen. Er bestaat namelijk beduidend wat ongelijkheid tussen de ene advocaat in Lisserbroek en de andere, op het terrein van tariefstellingen en kennisgebieden. Tevens huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Derhalve is het zoeken van een geschikte advocaat in Lisserbroek een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Uitgerekend daardoor bestaat Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je enorm in je speurtocht naar een goede advocaat in Lisserbroek. Als je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, dankzij Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lisserbroek
 • Ontslag aanvechten in Lisserbroek
 • Personen- en Familierecht advocaat Lisserbroek
 • Arbeidsrecht advocaat Lisserbroek
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lisserbroek
 • Strafrecht advocaat Lisserbroek
 • Letselschade advocaat Lisserbroek
 • Ondernemingsrecht advocaat Lisserbroek
 • Civielrecht advocaat Lisserbroek
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lisserbroek

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lisserbroek

Men vraagt zich vaak af waarom het regelen van een advocatenkantoor in Lisserbroek een slim besluit is. Het juridische spectrum verandert doorgaans zo vaak, dat het vraagt om een pro die immer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zo zal hij proberen om als voorbeeld een verstandige oplossing te vinden voor een echtscheiding, hij treedt hier dan op als advocaat. Maar een advocaat is er bijvoorbeeld ook om een conflict tot een aardig eind te leiden. Denk hier aan een problematiek met het loon of bij een onvrijwillig ontslag. Bijna elk persoon loopt vroeg of laat in zijn bestaan wel eens tegen een juridische zaak aan. Een advocatenkantoor in Lisserbroek kan je hiermee verder helpen.

Personen die verwikkeld raken in juridische problemen adviseren wij om contact op te nemen met een advocatenkantoor in Lisserbroek. Dit komt vooral door het feit dat iemand hier graag juridisch advies wilt hebben over deze specifieke zaak. Voor bedrijven of personen met flink vermogen helpt een belastingtechnisch jurist onder andere ook om fors geld te besparen. Je ziet: een advocatenkantoor in Lisserbroek is van alle markten thuis en vandaar ook dé partij om in te zetten voor juridische vraagstukken of conflicten.

Alle advocatenkantoren uit Lisserbroek

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lisserbroek

Om de geschikte personen in te roepen is het raadzaam dat je weet wat het verschil is tussen een mediator en advocaten in Lisserbroek. Advocaten in Lisserbroek zijn de professionals die jou zullen helpen ten tijde van een daadwerkelijk rechtszitting voor de rechter. Het gaat hier dus primair om zaken die niet sec met een aardig gesprek opgelost kunnen worden. Een mediator is dan weer diegene die juist de conversatie aangaat met jou en de oppositie, dit is een stuk informeler.

Indien je dus echt in een juridisch conflict of een procedure verwikkeld raakt, zul je gemiddeld genomen uitkomen bij advocaten in Lisserbroek. Zowel een mediator als een advocaat is bruikbaar, maar variëren qua inzetbaarheid. Een mediator zal zich vooral richten op het ontwarren van een ruzie, waar advocaten in Lisserbroek voornamelijk gericht zijn op een zo fatsoenlijk mogelijke uitgangspositie voor jou persoonlijk.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lisserbroek

Er zijn situaties waar je niet direct op zoek bent naar een advocaat, maar mogelijk meer hebt aan een jurist in Lisserbroek. Op de allereerste plaats is het een optie om bepaalde taken te laten doen door een jurist in Lisserbroek. Er zijn namelijk flink wat juridische kwesties waarbij een jurist hetzelfde kan en mag doen als een advocaat, maar veelal beter geprijsd. Een jurist doorloopt dezelfde opleiding als een advocaat, de zogeheten rechtenstudie. Niettemin is een jurist in Lisserbroek niet beëdigd en mag daardoor de beschermde titel van advocaat niet dragen. Je wilt bij voorkeur zo veel mogelijk tijd besparen en een vervelende kwestie zo gauw mogelijk opgelost hebben. Gelukkig is dit langs een jurist in Lisserbroek een optie.

Bekijk vooraf wel iedere keer even of de procesvoering die je uitgevoerd wilt hebben wel door een jurist in Lisserbroek verricht kan en mag worden. Het is uiteraard zonde om twee keer een specialist te moeten afrekenen voor hetzelfde werk, puur omdat je je van tevoren onvoldoende hebt laten inlichten. Vraag dus in het geval van een jurist iedere keer of hij of zij hetgeen voor je kan verrichten waar je naar op zoek bent.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lisserbroek?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lisserbroek.

Letselschade advocaat Lisserbroek

Het zou makkelijk zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Lisserbroek wilt inschakelen, maar dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door enkele stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een geschikte letselschade advocaat in Lisserbroek te vinden. Je zoekt overigens wel naar een deskundige professional die jou bij zal staan met raad en daad. Heb je een verwonding opgelopen door de verantwoordelijkheid van een ander? Vraag dan specifiek naar een letselschade advocaat in Lisserbroek om je bij te staan. Letsel is wel echt een vak apart. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Beschadiging aan wagen, kleding en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomsten
 • Betalen van huishoudelijke begeleiding
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere premie
 • Pijn en hinder na ongeluk
 • Permanente fysieke en mentale klachten
 • Leed door uitvallen arbeid en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lisserbroek.

Letselschade advocaat Lisserbroek zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lisserbroek zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lisserbroek

Ben je op zoek naar arbeidsrechtelijke raadgeving? Dan kan het geen kwaad om via ons gratis wat offertes van verschillende advocatenkantoren op te vragen. Uitsluitend zo kom je aan een geschikte arbeidsrecht advocaat in Lisserbroek. In de aanvraag zul je wel een helder beeld moeten schetsen van de arbeidsrecht advocaat Lisserbroek die jij dan werkelijk zoekt. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je werkelijk kan helpen met je situatie. En zo ben je zeker weten gegarandeerd van capabel advies op maat.

Vervolgens hoef je puur nog maar een kennismaking in te plannen. Door dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw aangelegenheid. Het is wel van belang dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die dikwijls met jou om de tafel komt zitten. Vertrouwen hebben in de ander is van cruciaal belang bij adviezen en bij juridische aangelegenheden.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lisserbroek.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lisserbroek en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lisserbroek

Het is een van de meest vervelende omstandigheden die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Uiteraard is het fundamenteel dat voor beiden echtgenoten een eerlijke schikking wordt getroffen en dat kwesties als de inventaris naar eer en geweten worden verdeeld. Maar bij een scheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lisserbroek zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om zowel samen als onafhankelijk een echtscheidingsadvocaat in Lisserbroek te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Lisserbroek is dat je deskundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn allemaal zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Lisserbroek veel ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het bemiddelen bij financiële aangelegenheden
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en afspraak voor co-ouderschap
 • Het indienen van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, kundige en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je verschillende advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het allerbeste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lisserbroek in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lisserbroek in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lisserbroek

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lisserbroek

Meest kundige advocaat van Holland

23 juni 2024

Ervaarde een geschikte klik met mijn advocaat en gezamenlijk de overwinning behaald voor de rechter.

- Hendrikus Mol

Royale schade-uitkering gekregen

16 juni 2024

- Vincent van Beek

Gewoon goed

14 juni 2024

Helder en snel. Dank!

- Maurice Jacobs

Goedkoop is duurkoop

4 juni 2024

Na vantevoren zelfstandig gezocht te hebben en veel centen kwijt te zijn geraakt aan een goedkope advocaat, heb ik via advocaatkaart een topper aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook een stuk meer op.

- Guido Dekker

Afhandeling was persoonlijk

30 mei 2024

Juridische taal helder vertaald in het geding. Erg content met het proces.

- Sjoerd de Lange

Uitermate professioneel

23 mei 2024

Een echte prof ontdekt. Dat gaf veel geruststelling gedurende het traject..

- Jacob van der Linden

Verstand van zaken

16 mei 2024

Naar verwachting, behoorlijk verstand van zaken.

- Jolanda van Loon

Daadwerkelijk een deskundige

5 mei 2024

Een vervelende periode afgerond na het ontstaan van letsel, maar de kostenvergoeding was behoorlijk, door mijn jurist!

- Peter Smit

Geen nummer, menselijke afhandeling

2 mei 2024

Persoonlijke begeleiding op menselijk niveau. Prettig.

- Yvonne van de Ven

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lisserbroek

mr. Linda Rijsdam | Advocaat

Lammermarkt 206
2312 CW Leiden
Nederland

06 45598333
http://www.kamphuisrijsdam.nl/advocaat-leiden

Smart Letselschade B.V.

Stationsweg 32
2312 AV Leiden
Nederland

0800 3100003
https://www.smartletselschade.nl/

Leidraad Advocaten

Haven 52
2312 MK Leiden
Nederland

071 528 0480
http://www.leidraadadvocaten.nl/