Advocaat Luijksgestel

Ben jij op zoek naar een professional voor ondersteuning in de wet in Luijksgestel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Advocaat Luijksgestel verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Luijksgestel – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Advocaat Luijksgestel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Luijksgestel
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Luijksgestel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Westerhoven, Bergeijk en Riethoven bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Luijksgestel

Als je een advocaat in Luijksgestel zoekt, heeft dat over het algemeen een reden. Dikwijls gaan advocaten gepaard met nare incidenten, waardoor het zoeken van een advocaat in Luijksgestel als een bijkomende drempel ervaren kan worden. Desondanks wil je een handige advocaat in Luijksgestel vinden. Je bent op zoek naar iemand die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En een individu die met je meeleeft en meedenkt.

Je denkt eventueel dat het verstandig is om alles gauw achter de rug te hebben en hierdoor de allereerste jurist te kiezen die je tegenkomt. Of eventueel de goedkoopste. Desondanks adviseren wij om enkele partijen met elkaar te vergelijken. Er bestaat wel beduidend wat afwijking tussen de ene advocaat in Luijksgestel en de andere, op het terrein van kosten en kennisgebieden. Hiernaast is een advocaat regelmatig ook nodig om een bepaalde gebeurtenis in goede banen te begeleiden, zodat je er in de toekomst zo min mogelijk hinder van hebt. Dus is het zoeken van een handige advocaat in Luijksgestel een serieuze aangelegenheid die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons nauwkeurige selectieproces helpen wij je enorm in je zoektocht naar een praktische advocaat in Luijksgestel. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, begeleiding nodig hebt bij een arbeidsconflict of gewone juridische bijstand zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Verdacht handig.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Luijksgestel
 • Ontslag aanvechten in Luijksgestel
 • Personen- en Familierecht advocaat Luijksgestel
 • Arbeidsrecht advocaat Luijksgestel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Luijksgestel
 • Strafrecht advocaat Luijksgestel
 • Letselschade advocaat Luijksgestel
 • Ondernemingsrecht advocaat Luijksgestel
 • Civielrecht advocaat Luijksgestel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Luijksgestel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Luijksgestel

Een advocatenkantoor in Luijksgestel heeft kennis van dingen en ligt lekker dicht in de omgeving. Er zijn meerdere expertisegebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de belangrijkste expertisegebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Indien je een advocatenkantoor in Luijksgestel inschakelt, ben je verzekerd van een individu die je van advies kan voorzien en die zal strijden voor een voor jou zo positief mogelijke resultaat. Dat is over het algemeen gewenst, maar zeker als het gaat over ingewikkelde juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo veel mee bezig bent. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou eventueel van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Als je in zee gaat met een advocatenkantoor in Luijksgestel heb je doorgaans een persoon die in de nabijheid zit. Dat is voordelig, want het scheelt weer tijd en veel gedoe als je voor raadgeving langs wilt gaan. Het verschilt logischerwijs per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat enkele momenten zult zien. Dan is een persoon uit je streek wel zo handig.

Alle advocatenkantoren uit Luijksgestel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten in Luijksgestel

Gelukkig zijn er meer dan voldoende advocaten in Luijksgestel die je ook kunnen helpen, los van je moeilijkheid. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Luijksgestel staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm competent in hun respectievelijke vakgebied zijn.

Echter is het verstandig om allerlei advocaten in Luijksgestel te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun eerdere projecten of kennisgebied. Overigens moet wel genoemd worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een zeer dure advocaat te gaan. Kijk grotendeels bij welke advocaten in Luijksgestel je je het meeste een klik voelt. De persoonlijke klik is namelijk enorm doorslaggevend, zeker als de motivatie tot het regelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke zaak is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een aanbieding aanvraagt, krijg je snel een bijpassend aanbod. Wij werken namelijk uitsluitend met gekwalificeerde advocaten in Luijksgestel, zodat je zeker weet dat je een bedreven iemand treft, die jou doorgaans kan adviseren.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Luijksgestel

Een jurist in Luijksgestel is niet altijd een advocaat. Hou hier derhalve rekening mee. Een advocaat is trouwens wel altijd een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de benodigde stage afgerond en is daarom nog niet beëdigd als advocaat.

Ga van tevoren even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Luijksgestel uitgevoerd kan en mag worden. Juristen zijn bijvoorbeeld niet bevoegd om een procedure rondom echtscheiding te voeren, een advocaat moet dit doen. Je wilt begrijpelijkerwijs voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, daarna ook nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Verdiep je zodoende van tevoren even goed in de aparte procedures en ga na of de jurist in kwestie is aangesloten bij een branchevereniging en welke kwaliteitsgaranties deze biedt, alvorens je met hem of haar in zee gaat. Het is verkeerd aan te nemen dat een advocaat effectiever is dan een jurist. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar ook de allerbeste jurist mag een paar procedures niet voor je verrichten. Hou hier dus rekening mee bij je zoektocht.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Luijksgestel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Luijksgestel.

Letselschade advocaat Luijksgestel

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoor binnen te lopen als je een letselschade advocaat in Luijksgestel wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Door sommige stappen te doorlopen is het echter wel een stuk makkelijker om een goede letselschade advocaat in Luijksgestel te traceren. Je zoekt overigens wel naar een vakkundige prof die jou bij zal staan met raad en daad. Wanneer je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Luijksgestel die specialistisch zijn in het assisteren bij letsel-conflicten. Een advocaat gespecialiseerd in letsel richt zich onder andere op volgende soorten schadevergoedingen:

 • Schade aan rijtuig, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde ontvangsten
 • Betalen van huishoudelijke ondersteuning
 • Aanpassingen in de woning
 • Hogere verzekeringspremie
 • Leed en ziekte na ongeval
 • Permanente lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door uitvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Etc…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Luijksgestel.

Letselschade advocaat Luijksgestel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Luijksgestel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Luijksgestel

Heb je een krachtig conflict met je werkgever of werknemer? Dan is het verstandig om een arbeidsrecht advocaat in Luijksgestel in te schakelen. Je kunt bij een arbeidsrecht advocaat in Luijksgestel terecht voor onder andere:

 • Het opstellen en nakijken van een arbeidscontract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een onenigheid over ziekte
 • Hulp bij een kantonrechter

Er verandert veel op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Er zijn altijd wijzigingen en ontwikkelingen in de rechtspraak. Een algemeen advocaat is daarom niet altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen, een arbeidsrecht advocaat desalniettemin wel. Daardoor is het iedere keer slim om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Luijksgestel te vinden.

De kosten voor een arbeidsrecht advocaat kunnen aanzienlijk oplopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat begint rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomsten is het mogelijkerwijs dat je recht hebt op een tegemoetkoming op de kosten. Om in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming op de kosten, ook wel gesubsidieerde rechtshulp genoemd, moet je voldoen aan een aantal eisen. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt ook kijken of je een advocaat kunt aantrekken tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas als je een zaak feitelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Luijksgestel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Luijksgestel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Luijksgestel

Het is een van de meest vervelende dingen die je kan gebeuren in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat voor beiden echtgenoten een fatsoenlijke regeling wordt getroffen en dat kwesties als de huisraad naar eer en geweten worden verdeeld. Maar een echtscheiding gaat verder dan een geldelijke verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Luijksgestel zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens samen als alleen een echtscheidingsadvocaat in Luijksgestel te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Luijksgestel is dat je professionele hulp krijgt bij het maken van belangrijke beslissingen na het scheiden. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er als voorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Luijksgestel flink wat ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het neerzetten van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële aangelegenheden
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en regeling voor co-ouderschap
 • Het aanbieden van een aanvraag echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en integere echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Luijksgestel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Luijksgestel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Luijksgestel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Luijksgestel

Ontslag op staande voet voorkomen

24 april 2024

Dankzij mijn jurist de zaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Elisabeth Smeets

Gewoon prima

20 april 2024

Hoopte al dat mijn raadsman zo competent zou zijn.

- Steven de Jong

Iemand die snapt waar die het over heeft

10 april 2024

Binnen no-time een deskundige jurist. Schitterend!

- Christian Koning

Jurist met kennis

4 april 2024

Onmiskenbaar deskundige jurist getroffen. Dat hielp heel erg.

- Wilhelmina Evers

Juridische advies

27 maart 2024

Ontzettend aangenaam juridisch advies op maat gehad. Dit scheelde zeer veel.

- Gerrit Groen

Convenant overeengekomen

19 maart 2024

In een paar ontmoetingen werd de convenant exact opgemaakt zoals ik het voor ogen had. Uitstekend!

- Martin van Loon

Uitblinker in zijn discipline

12 maart 2024

Dankzij mijn raadsman een onverslaanbare zaak opgebouwd en een grote schadevergoeding gekregen voor opgelopen letsel.

- Simone Kramer

Vertrouwelijke raadsman ingeschakeld

6 maart 2024

Zeer vertrouwelijke kwestie goed afgehandeld door de raadsman.

- Linda de Haan

Dienstbeëindiging op staande voet voorkomen

25 februari 2024

Dankzij mijn raadsman de rechtzaak tegen mijn werkgever gewonnen.

- Tamara Dekker

Uitgelichte advocatenkantoren uit Luijksgestel

Knegtmans Advocaten & Mediators

Eijkereind 75
5571 EB Bergeijk
Nederland

0495 725 850
http://www.knegtmansadvocaten.nl/

Legiteam Advocaten

Lepelstraat 125
3920 Lommel
België

+32 11 54 08 08
http://www.legi-team.be/

Advocatenkantoor Cools en Migneaux

Michiel Jansplein 40
3920 Lommel
België

+32 11 54 00 07
http://www.miveco.be/