Advocaat Lutjewinkel

Zoek jij een topper voor ondersteuning in de wet in Lutjewinkel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Advocaatkaart zorgt dat jij die zoekt naar Advocaat Lutjewinkel verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocaten uit Lutjewinkel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Advocaat Lutjewinkel gezocht?

Schakel direct hulp in

Advocaat Lutjewinkel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lutjewinkel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kolhorn, Barsingerhorn en t Veld bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Lutjewinkel

Zoek je een gekwalificeerde en passende advocaat in Lutjewinkel? Het kan onplezierig zijn om de juiste advocaat in Lutjewinkel te zoeken voor juridische affaires. Wij begrijpen dat het flinke aanbod enerzijds aangenaam is, maar misschien voor veel rumoer of onduidelijkheid kan zorgen.

In dit artikel helpen we jou op weg om een advocaat te vinden die aansluit bij jouw situatie, jouw behoefte en jou als persoon. Dankzij onze tips kun je in minder dan een paar minuten al in contact komen met een jurist of advocaat in Lutjewinkel die voldoet aan je behoeften en gezochte expertise.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Lutjewinkel
 • Ontslag aanvechten in Lutjewinkel
 • Personen- en Familierecht advocaat Lutjewinkel
 • Arbeidsrecht advocaat Lutjewinkel
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Lutjewinkel
 • Strafrecht advocaat Lutjewinkel
 • Letselschade advocaat Lutjewinkel
 • Ondernemingsrecht advocaat Lutjewinkel
 • Civielrecht advocaat Lutjewinkel
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Lutjewinkel

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Lutjewinkel

Een plaatselijk advocatenkantoor in Lutjewinkel kan beslist oplossing bieden wanneer je op zoek bent naar juridische hulp. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een advocaat voor nodig kunt hebben. Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Lutjewinkel helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van advies op maat voorziet en die immer op zoek zal gaan naar een voor jou zo voordelig mogelijke uitkomst. Dat is extra welkom wanneer het gaat over complexe juridische zaken waar je geen kaas van hebt gegeten. Of een persoon die je verder helpt met het uitzoeken welke regelingen er voor jou misschien van toepassing zijn binnen het rechtsstelsel.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Lutjewinkel is dat je altijd nog iemand in de buurt hebt. Dat is handig, want het scheelt weer reistijd en een hoop gedoe wanneer je voor advies langs wilt gaan. Afhankelijk van de omstandigheden komt het namelijk voor dat je je advocaat meerdere keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo praktisch als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Lutjewinkel

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten regio Lutjewinkel

Onafhankelijk van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Lutjewinkel te vinden. Er is over het algemeen wel een advocaat te vinden die de expertise bezit om jouw zorgen op te lossen, te verminderen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Advocaten in Lutjewinkel staan erom bekend dat ze hard werken, loyaal zijn en dat ze enorm vakbekwaam in hun respectievelijke vakgebied zijn.

We raden wel altijd aan om verschillende advocaten in Lutjewinkel te vergelijken. Advocaten calculeren vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Overigens moet wel medegedeeld worden dat een goedkope advocaat niet per definitie een minder goede advocaat is, dan indien je kiest voor een hele dure advocaat te gaan. Ga grotendeels voor jezelf na bij welke advocaten in Lutjewinkel je je het beste voelt. De persoonlijke klik is immers onvoorstelbaar van belang, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke kwestie is.

Wanneer je via ons vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen een passend aanbod. Via ons krijg je immers uitsluitend de allerbeste advocaten in Lutjewinkel, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Lutjewinkel

Een jurist in Lutjewinkel is niet daadwerkelijk een advocaat. Hou hier uiteraard rekening mee. Een advocaat is trouwens wel daadwerkelijk een jurist. Als een jurist in Lutjewinkel niet beëdigd is als advocaat en dus uitsluitend zijn rechtenstudie heeft afgesloten, mag hij de beschermde graad van advocaat nog niet dragen.

Als je op zoek bent naar een jurist in Lutjewinkel, kijk dan ten eerste nauwlettend of de procedure die je wilt opstarten ook door middel van een jurist gedaan kan worden. Juristen zijn bijvoorbeeld onbevoegd om een echtscheidingsprocedure te voeren, een advocaat moet dit doen. Het zou simpelweg vervelend zijn als je twee maal voor hetzelfde traject moet betalen.

Ga van tevoren dus na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, indien je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie minder goed dan een advocaat. Er zijn hele geschikte juristen en hele slechte advocaten. Maar ook de slimste jurist mag sommige procedures niet voor je vervullen. Hou er dus rekening mee tijdens je voorselectie.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Lutjewinkel?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Lutjewinkel.

Letselschade advocaat Lutjewinkel

Een letselschade advocaat in Lutjewinkel kan je helpen om een fatsoenlijke claim te krijgen, indien je een verwonding hebt opgelopen door de schuld van een ander. Het kan zijn vanwege een aanrijding, een bedrijfsongeval, een medische vergissing of een andere oorzaak. Voor het laten dekken van materiële en immateriële beschadiging, helpt een letselschade advocaat in Lutjewinkel je verder. Je kunt dan denken aan onder andere:

 • Schade aan fiets, kleren en overige zaken
 • Medische kosten
 • Gederfde inkomen
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Pijn en ongemak na ongeval
 • Blijvende lichamelijke en geestelijke klachten
 • Leed door wegvallen werk en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoort…

Zoals je ziet gaat het bij letselschade dus veel verder dan louter het verdriet wat je oploopt en de uitgaven qua herstel of een medische ingreep. En het allergrootste gewin van een letselschade advocaat in Lutjewinkel is dat hij de gehele procesvoering voor je kan verrichten, zodat je hier zelf niet meer mee aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dan uitsluitend nog maar te richten op een spoedig herstel. Ook een letselschade advocaat in Lutjewinkel vindt je vrijblijvend, gunstig en makkelijk via Advocaatkaart.nl.

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Lutjewinkel.

Letselschade advocaat Lutjewinkel zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Lutjewinkel zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat uit Lutjewinkel

Heb je een stevig conflict met je werkgever of arbeidskracht? Dan is het slim om een arbeidsrecht advocaat in Lutjewinkel in te roepen. Een arbeidsrecht advocaat in Lutjewinkel heeft kennis van allerlei arbeidsrechtelijke aangelegenheden, waaronder:

 • Het opmaken en controleren van een contract
 • Hulp bij ontslag
 • Een transitievergoeding of bijzondere bedingen
 • Een conflict over ziekte
 • Begeleiding bij een kantonrechter

Het arbeidsrecht en ontslagrecht zijn wisselende rechtsgebieden. Er zijn continu wijzigingen en ontwikkelingen in de jurisprudentie. Alleen een arbeidsrecht advocaat is altijd op de hoogte van de laatste veranderingen. Daardoor is het iedere keer handig om voor arbeidsrechtelijke zaken een arbeidsrecht advocaat in Lutjewinkel te zoeken.

De prijzen voor een arbeidsrecht advocaat kunnen flink uitlopen. Het tarief voor een arbeidsrecht advocaat start rond de €100,-. Afhankelijk van je inkomen kan het zijn dat je recht hebt op een (gedeeltelijke) kostenvergoeding van de onkosten. Om in aanmerking te komen voor een toevoeging op de onkosten, ook wel gesubsidieerde rechtsbijstand genoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Elke aanvraag wordt beoordeeld door de Raad voor Rechtsbijstand. Je kunt misschien kijken of je een advocaat kunt huren tegen een ‘no-cure-no-pay-constructie’. Dan betaal je pas wanneer je een zaak werkelijk wint.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Lutjewinkel.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Lutjewinkel en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Lutjewinkel

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een echtscheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van goederen worden gemaakt. Maar een scheiding gaat verder dan een financiële verdeling van roerende en onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Lutjewinkel zo doorslaggevend.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Lutjewinkel te zoeken. Het pluspunt van een echtscheidingsadvocaat in Lutjewinkel is dat je kundige begeleiding krijgt bij het maken van belangrijke keuzes na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je regelen met de kinderen en wat gebeurt er bijvoorbeeld met de spaarrekening. Dit zijn tal van kwesties waar de echtscheidingsadvocaat in Lutjewinkel behoorlijk ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opmaken van echtscheidingsconvenant
 • Het mediëren bij financiële zaken
 • Het bedingen van de hoogte van alimentatie
 • Het opmaken van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoekschrift echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, geschikte en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan direct en voorlopig verscheidene offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het voornaamste bij jou en jouw uitdaging past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Lutjewinkel in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Lutjewinkel in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Lutjewinkel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Lutjewinkel

Goedkoop is duurkoop

27 mei 2024

Na vantevoren zelf gezocht te hebben en veel geld kwijt te zijn geraakt aan een goedkope raadsman, heb ik via advocaatkaart een uitblinker aan de haak geslagen. Kost iets meer, maar levert ook flink wat meer op.

- Simone Prins

Onderzoek was nodig en is goed gedaan

20 mei 2024

Er is in onze aangelegenheid door de advocaat gedegen en zorgvuldig onderzoek gedaan, precies wat we nodig hadden. Bedankt.

- Mariska Smit

Inderdaad zoals vermoed

13 mei 2024

Uitstekend aanbod gekregen.

- Karin de Wit

Eenvoudig goed

11 mei 2024

Rap en duidelijk afgehandeld. Bedankt!

- Maurice Bosman

Meest deskundige raadsman van het land

28 april 2024

Ervaarde een fijne klik met mijn jurist en gezamenlijk de winst behaald voor de rechter.

- Antonius Hermans

Echte expert binnen rechtsgebied

24 april 2024

Een werkelijke prof ontdekt. Dat gaf veel zelfvertrouwen tijdens het traject..

- Christiaan Prins

Onverwachts een flinke vergoeding toegekend gekregen. Had het zonder hulp niet voor mekaar gekregen.

18 april 2024

- Eveline Vermeulen

Vlot en passende advocaat gevonden

9 april 2024

Ongeacht de haast kwestie een raadsman gevonden die perfect bij onze kwestie pastte. Super!

- Chantal Koning

Deskundige jurist

1 april 2024

Razendsnel de juiste man ontdekt. Dankjewel!

- Stefan Jansen

Uitgelichte advocatenkantoren uit Lutjewinkel

Buers Advocaten

Markt 21
1741 BS Schagen
Nederland

0224 212 496
http://www.buersadvocaten.nl/

Ros Ploeger advocaten

Handelsstraat 2
1741 AA Schagen
Nederland

0224 299 552
http://www.advocaatschagen.nl/

Molenaar & Hermes Advocaten en Mediators

Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord-Scharwoude
Nederland

0226 748 048
http://www.mhadvocaten.nl/