Advocaat Luttelgeest

Behoefte aan een betaalbare advocaat in Luttelgeest die bij jou past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Advocaat Luttelgeest verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Advocaatkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle advocatenkantoren uit Luttelgeest – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Advocaat Luttelgeest gezocht?

Een advocaat uit Luttelgeest vinden

Advocaat Luttelgeest
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
korvr advocaten advocaat scheiden - letselschade - letseladvocaat - ontslag aanvechten - Personen- en Familierecht - Arbeidsrecht - Huur, Verhuur en Vastgoed - Strafrecht - Letselschade - Ondernemingsrecht - Civielrecht - Sociaal zekerheidsrecht
advocaten waterland adviesgroep experts in nederlands recht
internationaal recht advocaten internationaal juridisch
de vries advocatenkantoor
Juridisch adviseurs jouwrecht advocaten recht
Advocaat advocatenkantoor jurist juridisch advocaten Advovacol
Dolfsen advocaten en juristen specialisten

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Luttelgeest, maar in heel Nederland! Zo hebben wij mensen uit Kraggenburg, Marknesse en Creil bijvoorbeeld ook geholpen aan een advocaat.

Spring direct naar:

Waarom advocaat Luttelgeest

Het mag begrijpelijk zijn dat je als je een advocaat in Luttelgeest zoekt, je grofweg niet in een allerbeste bui bent. Regelmatig gaan juristen gepaard met nare incidenten, waardoor het opsporen van een advocaat in Luttelgeest als een aanvullende belemmering ervaren kan worden. Toch wil je een geschikte advocaat in Luttelgeest zoeken. Je bent op zoek naar een persoon die je kunt vertrouwen. Iemand die over de benodigde kennis over jouw probleemgebied beschikt. En iemand die inlevingsvermogen toont voor jouw positie en met je meedenkt.

Het ligt misschien voor de hand om voor rust te kiezen voor de allereerste jurist die je tegenkomt. Of misschien de goedkoopste. Toch adviseren wij om een aantal partijen met mekaar te vergelijken. De ene advocaat in Luttelgeest is namelijk de andere niet en de vakgebieden en prijzen van advocaten lopen dan misschien flink uiteen. Hiernaast huur je een advocaat vaak in omdat je in de toekomst zo min mogelijk hinder van het traject wilt ervaren. Dus is het uitzoeken van een handige advocaat in Luttelgeest een serieuze zaak die niet moet worden onderschat.

Maar gelukkig is er Advocaatkaart. Dankzij ons precieze selectieproces helpen wij je onwijs in je speurtocht naar een passende advocaat in Luttelgeest. Wanneer je gaat scheiden, een letseladvocaat zoekt, hulp nodig hebt bij een arbeidsconflict of algemene juridische assistentie zoekt, door Advocaatkaart helpen we je op weg. Zo kom je tot je recht.

Je kunt bij Advocaatkaart terecht voor:

 • Advocaat scheiden Luttelgeest
 • Ontslag aanvechten in Luttelgeest
 • Personen- en Familierecht advocaat Luttelgeest
 • Arbeidsrecht advocaat Luttelgeest
 • Huur, Verhuur en Vastgoed advocaat Luttelgeest
 • Strafrecht advocaat Luttelgeest
 • Letselschade advocaat Luttelgeest
 • Ondernemingsrecht advocaat Luttelgeest
 • Civielrecht advocaat Luttelgeest
 • Sociaal zekerheidsrecht advocaat Luttelgeest

Ben je op zoek naar een advocaat of advocatenkantoor? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een advocaat zoeken.

Advocatenkantoor Luttelgeest

Een advocatenkantoor in Luttelgeest heeft kennis van zaken en ligt lekker dicht in de buurt. Er zijn meerdere kennisgebieden waar je een jurist voor nodig kunt hebben. We zetten de voornaamste kennisgebieden even voor je op een rij:

 • Personen- en familierecht
 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Erfrecht
 • Strafrecht
 • Huurrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Bestuursrecht

Een advocatenkantoor in Luttelgeest helpt jou door een advocaat te leveren die met je meedenkt, je van raad op maat voorziet en die iedere keer op zoek zal gaan naar een voor jou zo positief mogelijke afloop. Dat is meestal wenselijk, maar zeker als het gaat over lastige juridische kwesties waar je normaliter vermoedelijk niet zo vaak mee bezig bent. Of denk aan het toepassen van regelingen, waar jij het bestaan nog niet vanaf wist.

Het voordeel van een advocatenkantoor in Luttelgeest is dat je natuurlijk een mens in de omgeving hebt. Je hoeft dan niet urenlang in een trein of de wagen te zitten om even te overleggen, wel zo efficiënt. Het verschilt altijd per situatie, maar de kans bestaat dat je je advocaat een aantal keren zult zien. Dan is het uiteraard wel zo fijn als deze uit de regio komt.

Alle advocatenkantoren uit Luttelgeest

Bekijk ook advocatenkantoren uit

Advocaten uit Luttelgeest

Los van de reden zijn er meer dan genoeg advocaten in Luttelgeest te vinden. Er is doorgaans wel een advocaat te vinden die de deskundigheid bezit om jouw problemen op te lossen, te verkleinen of zo fijn mogelijk te begeleiden. Ben je op zoek naar een mens die uitermate vakkundig is, loyaal is en hard werkt? Overweeg dan zeker eens advocaten in Luttelgeest.

We raden wel altijd aan om verscheidene advocaten in Luttelgeest te vergelijken. Advocaten vragen vrij uiteenlopende prijzen, op basis van hun ervaring of kennisgebied. Het is niet per definitie zo dat een hele dure advocaat klasse is en een zeer goedkope advocaat inferieur is. Ga vooral voor jezelf na bij welke advocaten in Luttelgeest je je het prettigste voelt. De persoonlijke klik is namelijk onvoorstelbaar doorslaggevend, zeker wanneer de reden tot het inschakelen van een advocaat ook een vrij intieme en persoonlijke affaire is.

Door via ons een offerte aan te vragen, kun je volkomen makkelijk het kaf van het koren scheiden. Langs ons krijg je immers uitsluitend de aantrekkelijkste advocaten in Luttelgeest, zodat je zeker bent van kwaliteit.

Persoonlijke tips nodig?

Advocaat Rini Klaassen Rini Klaassen
Advocaat bij advocaatkaart.nl
Letselschade94%
Juridisch recht90%
Echtscheidingen97%
Ik help je graag!

Jurist Luttelgeest

Een jurist in Luttelgeest mag zich niet altijd een advocaat noemen. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden. Een advocaat is trouwens wel altijd nog een jurist. Een jurist in [plaatnaam] heeft wel zijn studie afgerond, maar heeft zodoende nog niet de vereiste stage afgesloten en is dus nog niet beëdigd als advocaat.

Ga voorafgaand even na of de zaak die je verricht wilt hebben wel door een jurist in Luttelgeest uitgevoerd kan en mag worden. En echtscheiding bijvoorbeeld, dient door een beëdigde advocaat ingediend te worden. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je na een jurist betaald te hebben, hierna tevens nog eens voor een advocaat te moeten betalen.

Ga van tevoren uiteraard na of de jurist in kwestie is aangesloten bij brancheverenigingen en welke garanties op bekwaamheid er geboden worden, alvorens je met de jurist in kwestie aan de slag gaat. Uiteraard is een jurist niet per definitie slechter dan een advocaat. Er zijn minder goede advocaten en briljante juristen. Maar zelfs de slimste jurist mag een aantal procedures niet voor je vervullen. Het is zodoende van belang om daar bewust van te zijn en rekening mee te houden.

Alles weten over juridisch advies? Bekijk dan eens onze uitgebreide informatiepagina over een juridisch advies.

Juridisch advies in Luttelgeest?

Win juridisch advies in

Klik op ‘Win juridisch advies in’ om 3 betaalbare advocatenkantoren te vergelijken die jou kunnen voorzien van top juridisch advies in Luttelgeest.

Letselschade advocaat Luttelgeest

Het zou simpel zijn om het eerste het beste kantoorgebouw binnen te lopen wanneer je een letselschade advocaat in Luttelgeest wilt inschakelen, echter dit is toch iets te makkelijk gedacht. Middels een paar stappen te doorlopen is het desalniettemin wel een stuk makkelijker om een juiste letselschade advocaat in Luttelgeest te treffen. Je zoekt natuurlijk wel naar een vakkundige pro die jou bij zal staan met raad en daad. Indien je last hebt van letsel, zul je specifiek moeten kijken naar een letselschade advocaat in Luttelgeest die gespecialiseerd zijn in het helpen bij letsel-conflicten. Een advocaat specialistisch in letsel richt zich onder andere op onderstaande type schadevergoedingen:

 • Schade aan fiets, kleding en andere zaken
 • Medische onkosten
 • Misgelopen inkomsten
 • Vergoeden van huishoudelijke hulp
 • Aanpassingen in huis
 • Hogere premie
 • Leed en ongemak na ongeluk
 • Blijvende lichamelijke en psychische klachten
 • Verdriet door uitvallen baan en sociale contacten
 • Littekens
 • Enzovoorts…

Een kundige letselschade advocaat vindt je eenvoudig via Advocaatkaart.nl. Meer weten? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een letselschade advocaat.

Vergelijk letselschade advocaten in regio Luttelgeest.

Letselschade advocaat Luttelgeest zoeken

Klik op de knop ‘Letselschade advocaat Luttelgeest zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Arbeidsrecht advocaat in Luttelgeest

Heb je een geschil met je werk of medewerker en ben je op zoek naar begeleiding? Het is natuurlijk een slim idee om offertes op te vragen bij de gevariëerde bedrijven in de streek. Dan weet je zeker dat je een kundige arbeidsrecht advocaat in Luttelgeest krijgt aangewezen. Het helpt dan wel als je ruwweg weet naar wat of wie je precies op zoek bent. Zo kom je immers eenvoudiger tot iemand die je daadwerkelijk kan helpen met je probleem. Bekwaamheid is namelijk wel erg aangenaam voor bij juridische zaken.

Naderhand hoef je uitsluitend nog maar een gesprek in te plannen. Middels dit contact kan men een beeld vormen over de persoon die zich stort op jouw kwestie. Het is wel raadzaam dat je een bepaalde klik hebt met een arbeidsrecht advocaat in [plaatnaam], hij of zij zal toch iemand zijn die regelmatig met jou om de tafel komt zitten. Je wilt namelijk vol vertrouwen met je advocaat de juridische zaken gaan regelen.

Ben je op zoek naar een geschikte arbeidsrecht advocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een arbeidsrecht advocaat.

Direct 3 offertes van arbeidsrecht advocaten uit Luttelgeest.

Direct 3 offertes ontvangen

Vind snel een geschikte arbeidsrecht advocaat. Vraag vrijblijvend 3 offertes op van arbeidsrecht advocaten uit Luttelgeest en vergelijk op je gemak de prijs en het aanbod.

Echtscheidingsadvocaat Luttelgeest

Het is een van de meest nare dingen die je kan overkomen in je leven, een scheiding. Natuurlijk is het belangrijk dat er over en weer geschikte afspraken over de distributie van spullen worden gemaakt. Maar bij een echtscheiding komt ook van alles kijken wat niet per definitie betrekking heeft op roerende of onroerende goederen. Daarom is een goede echtscheidingsadvocaat in Luttelgeest zo raadzaam.

Je kunt ervoor kiezen om eveneens gezamenlijk als alleen een echtscheidingsadvocaat in Luttelgeest te zoeken. Het voordeel van een echtscheidingsadvocaat in Luttelgeest is dat je kundige assistentie krijgt bij het maken van belangrijke afspraken na het uit elkaar gaan. De verdeling van de inboedel, naamswijziging, welke omgangsregeling wil je maken met de kinderen en wat gebeurt er onder andere met de spaarrekening. Dit zijn stuk voor stuk zaken waar de echtscheidingsadvocaat in Luttelgeest aanzienlijke ervaring in heeft en hulp bij kan bieden. Een scheidingsadvocaat helpt je bij:

 • Het opstellen van echtscheidingsconvenant
 • Het arbitreren bij financiële zaken
 • Het inschatten van de hoogte van alimentatie
 • Het opstellen van een ouderschapsplan en overeenkomst voor co-ouderschap
 • Het inzenden van een verzoek echtscheiding

Ben je op zoek naar een betaalbare, gekwalificeerde en eerlijke echtscheidingsadvocaat? Vraag dan nu en vrijblijvend meerdere offertes via Advocaatkaart op. Zo kun je een aantal advocaten met elkaar vergelijken en de advocaat vinden die het beste bij jou en jouw situatie past.

Ben je op zoek naar een geschikte echtscheidingsadvocaat? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een echtscheidingsadvocaat.

Schakel een Echtscheidingsadvocaat uit Luttelgeest in

Vergelijk eerst de kosten

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare echtscheidingsadvocaat uit Luttelgeest in te zien en hem/haar vervolgens in te schakelen.

Veelgestelde vragen over advocaten uit

Luttelgeest

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de advocaat jouw situatie eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat bij zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om zeker een week uit te trekken voor de zoektocht naar een advocaat. Afhankelijk van de drukte bij de betreffende advocaat, kun je vaak binnen enkele dagen al terecht.

Overstappen van advocaat is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de of er binnen een overeenkomst sprake is van een opzegtermijn met je bestaande advocaat. Vraag vervolgens aan je vorige advocaat of hij het dossier van jouw situatie kan overdragen aan jou of aan je nieuwe advocaat.

advocaatkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle advocatenkantoren in Nederland. Wij zien welke advocatenkantoren beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie advocatenkantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van advocatenkantoren uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

advocatenkantoren in Luttelgeest

Juridische bijstand was plezierig

1 september 2022

Geholpen door een mens die zeer veel met me meeleeft, heel welkom.

- Christian Janssen

Heb dankzij mijn jurist een uiterst beschaafd geldbedrag vergoed gekregen voor mijn letsel. Het leed is daardoor een stuk lager.

28 augustus 2022

- Catharina Hermans

Echtscheiding goed begeleid

18 augustus 2022

Ingewikkelde zaak maar geweldig bijgestaan in de scheiding. Bedankt!

- Hendrika Dekker

Top begeleid van start tot einde traject

12 augustus 2022

Vlotte en pragmatische reacties gedurende het proces. Vlotte feedback op de offerte aanvraag.

- Cornelis de Graaf

Vertrouwde partij

6 augustus 2022

Betrouwbare partij gevonden die me adviseert. Geweldig!

- Karin Verbeek

Direct de goede specialist gevonden

26 juli 2022

Na verzoek van de offertes kwam ik snel in contact met een partij die precies wist wat mijn kwestie benodigd had.

- Maarten Kramer

Afhandeling was persoonlijk

23 juli 2022

Iedere fase werd goed onderbouwd in de rechtbank. Zeer content met het proces.

- Leonie de Vries

Aanrader!

17 juli 2022

Onbetwistbaar advies gekregen, echt blij met onze aanvraag op advocaatkaart. Letselschade is al vervelend genoeg.

- Rob Prins

Zijn prima bijgestaan in de zaak

8 juli 2022

De afhandeling gedurende de zaak was geweldig en zoals gewenst. Super begeleiding gekregen.

- Ingrid Boer

Uitgelichte advocatenkantoren uit Luttelgeest

Hulshof Advocatuur

Onder de Toren 26
8302 BV Emmeloord
Nederland

0527 610 710
https://www.hulshofadvocatuur.nl/

Ter Haar & Pater Advocaten

Kon. Julianastraat 15
8302 CC Emmeloord
Nederland

0527 612 956
http://www.thp-advocaten.nl/

Bruinsma Advocaten

Nieuwburen 36
8531 EH Lemmer
Nederland

0514 563 770
http://bruinsmaadvocaten.nl/